- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz yodee_ #13233 üzenetére
" ... amint láttad a beállítások menüben is állítja szépen."
Igen, csak míg az első videón a média hangerő állítódott, addig a második esetén a bluetooth volume (ezt mondjuk egyébként sem értem)."Már meg van a P30 Pro csak tokra és fóliázásra vár ... " - erős váltás lesz ... méret, és súly szempontból. Őszintén remélem nem bánod meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz yodee_ #13231 üzenetére
Szerintem ezt nekem szántad
Érdekes, már-már zavarba ejtő. Az mondjuk már ennyiből is látszik, hogy tök máshogy működik, mint nálam (bármivel). De, nem is úgy, ahogy a LineageOS-es tablet-emen. Na, majd készítek én is pár videót...
A PowerAMP-ban nem állítottál át semmit? Ott azért lehet ezzel-azzal trükközni.
Egyébként a "normális" az lenne, ha a média hangerő csúszkája ugrana fel (akárhol állítod a hangerőt). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz yodee_ #13222 üzenetére
"... mióta 9-es droid van fent azóta állítja ..."
Oreo-n nem működött Pie-on pedig igen? ... hááát ... Te, akkor nagyon szerencsés lehetsz.
Tuti egyről beszélünk? Próbáld csak ki, hogy zenehallgatás közben a telefonon leveszed a hangerőt, majd a Bose-on megpróbálod felhangosítani. Ha, siker, akkor - szerintem - megtaláltad az egyetlen olyan készüléket, amivel ez az egyetlen Huawei P10 hibátlanul működik -
Erdész85
csendes tag
válasz yodee_ #13092 üzenetére
Megkérdeztem a Huawei-t is erről a problémáról, de ők se tudtak megoldást a problémára, csak annyit válaszoltak, hogy az alkalmazáson belül kellene kikapcsolni. Végig is néztem, de semmi ráutaló beállítási pont nem volt. Megnéztem még a rendszer navigációs gomboknál és ott a gesztus vezérlési beállításoknál ki lehetett kapcsolni a felhúzó mozdulatot. Az ujjlenyomat olvasós gomb használatánál nincs ilyen opció. Viszont reggelre a hiba megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz yodee_ #11943 üzenetére
Semmi köze a toknak ahhoz, hogy pöttyökben jön le a festék róla. Korábban írtam, hogy rendszeresen tisztítom a tokot, semmiféle por-kosz nincs benne. Ha meg a pór okozná, akkor annak meg nem ilyen jele lenne, hanem az karcolná a felületet (korábban volt már ilyen nekem). Az összes korábbi telefonomat szilikon tokban tartottam és az max karcolódott csak a szélein ha nem tisztítottam ki időben. De ilyen, hogy lejön festék pontokban egyéknél sem volt. Arról meg, hogy nem csak a szélein hanem a hátlapról is jön le mint a kollégának meg már ne is beszéljünk.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
johnsmithnex
tag
válasz yodee_ #11370 üzenetére
Nem szóltak szerencsére, meg nem is látszik hogy szét lett szedve.
Ha van hozzá minden szerszám akkor könnyen lejön.
Alul fogja 2 csavar, azt ki kell szedni. Utána alulról fel kell pattintani a házat. Vannak szerelőkészletek amibe van mindenféle csavarhúzó, műanyag lapok, műanyag feszítők.
Youtube on vannak videók hogy mi a technika. -
johnsmithnex
tag
válasz yodee_ #11313 üzenetére
A telót ugye használtan vettem. Számlát nem kaptam hozzá.
Az Hicare szerinte még van garancia a készüléken, sőtt a képernyőgarancia is él januárig.
Számla nélkül tudom érvényesíteni a képernyőgaranciát.
Ha jól értem a képernyő garancia az bármilyen meghibásodás vagy akár betörés esetén is érvényes? -
veterán
-
oroszkrisz
tag
Ezzel a beállítással, ahogy a képen van, pöttyincs a "Sürgős megszakítások"-ra és oda kerülsz, ami az én screenshot-om, és meglátod, hogy neked állítható-e vagy ugyanúgy halvány, mint nekem.
Ebben a menüben lehet állítani, hogy hívások/üzenetek és mely névjegyektől jelezhessenek. Nem lehet viszont állítani az ébresztést, azaz az mindig aktívan hangos marad, és
ahogy a képen is látszik nekem (Oreon) nem lehet állítani a riasztásokat, pedig én azt is kilőném, éjszaka nekem ne csörögjön semmi, csak az az egy S.O.S szám, ha baj van. Hiányolom még az sms hang beállítását névjegyhez, ami nem tudom hogy szintén 8-as hozadék, vagy Huawei sajátosság, de ezt már csak úgy mellesleg teszem hozzá, mert ehhez a témakörhöz tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Gyulu25
tag
Az a "baj", hogy nekem is OTA-n jött, szépen kivárt gyári frissítés, (gyári visszaállítás is volt) és nem lihegem túl, de tényleg alig vagy szinte egyáltalán nem látom a kijelzőt. nem tudom mi lehet, mikor akar a Huawei csinálni vele valamit. Mióta az eszemet tudom, Huawei-em volt (P1, P7, P10) és Oreo frissítés előttig tökéletes volt ez is, most meg...Keressek mást?? Nem akarok
-
kato78
tag
Az legyen a te bajod, nekem nem felel meg a telefon jelenlegi, hangsúlyoznám JELENLEGI képalkotása.
Ezt a kioktató hangnemet nem viselem el a gyermekeimtöl sem, nemhogy valaki idegentöl, illetve ha nincs infod arról hogy mikor és mit, ráadásul hogyan fotóztam, akkor ne oszd az észt. Ha neked megfelel, elfogadom, nekem és még pár fórumozonak nem. Slussz. Szerintem fogad el mások véleményét is, és hidd el, nem kell mindig a mundér becsületét megvédeni. Azért vagyunk itt, hogy véleményt cseréljünk. Amit leírtam a képekröl azért írtam, mert azok a magam által tapasztalt tények, és nem csak hozzászólni akartam valaki üzenetéhez. Tiszteletem! -
-
-
dualcore
őstag
Azért mert van aki napi szinten használja a BT alkalmazást, s ami eddig működött, most lényegesen rosszabb lett. Mint nekem is.
Szerk: Volt f is, és nem oldotta meg a dolgot. Mint látod mindenki másnak szinte különböző hibákat produkál. (Merülés, lassulás, nem csatlakozik a BT, vagy halk,+ más anomáliák)
Szóval ha valaki hibára panaszkodik, az nem feltétlenül csak kukacoskodás, hanem szükségege van az adott funkcióra.[ Szerkesztve ]
-
[Pietro]
csendes tag
Lehet azért, mert van olyan, akinek nem működik rendesen a Bluetooth...
Nekem pl. olyan gondom van, hogy az autórádióról nem tudom vezérelni a zenelejátszást (pl. köv. számra ugrás, vagy zene elindítása/megállítása) - ez Oreo előtt működött, most nem.
Szerencsére nálam is ugyanolyan hangerőn, ugyanolyan minőségben megy a zene, mint eddig... csak a vezérléshez egyszerűbb lenne vezetés közben az autórádió gombját használni a telefon helyett...
A helyzet ugyanaz a gyári "Zene" alkalmazással is, meg más alkalmazásokkal is (pl. Pi music player).Telefon kihangosítással viszont nincs ilyen gondom
Nem nagyon zavar, csak kicsit...
Ezt az apróságot leszámítva az Oreo nálam is teljesen hibátlanul, jól működik. -
axioma
veterán
Flottas, csak telenorhoz huseg van rajta nem tarifa... es papiron nem is en vagyok a szamlafizeto - de vegulis nem surgos, nem akarok valtani, csak mondjuk kulfoldi utnal ne kelljen kapkodni mert elfelejtodik. De van masik tartalek telo, ami eleve fgtl, akkor most nem kell eroltetni.
-
Pano
addikt
Már azt is próbáltam.
Az az igazság, hogy nem mindig csinálja. Annyira random, hogy nem tudom azt mondani pl hibaleírásba (ha leadom szervizbe), hogy ezt meg ezt csináld és akkor előjön. Azt sem, hogy csinálj három képet és a negyedik olyan lesz, mert lehet, hogy csak a hatodik, de a szervizes két fénykép után rásüti a "hiba nem tapasztalható" bélyeget.
Szoftver resetért meg most küldjem fel hetekre, amit már eleve megcsináltam?Körülbelül 36-ot?!
-
bubus66
nagyúr
Nem kellene keverni a szezont a fazonnal, ahhoz hogy a főverziót megkapja édes mindegy, hogy FF vagy OTA-val frissíti. Ha én most FF felteszem a B201 akkora garim addig ugrik amíg a B201 frissítés ki nem jön, vagy a főverziót frissítik..
Sőt az inkább lehetséges, hogy a B151 ragadt nem fogja megkapni,
A Frissítés meg a Főverzió frissítés nem ugyan az..
Az az egyetlen bajom ezekkel az írásokkal hogy magánszemélyek vagyunk. Vagy???
Mi nem dönthetjük el hogy mi szabad és mi nem a Gari alatt Már hogyne dönthetnék el..
És elhiheted nem az első Huawei ami van. És nem egy vagy kettő járt gariba, (ezeket általában tapasztalatból írom(juk) le) volt olyan aminek garanciája ugrott de volt olyan ami simán át ment.. Sőt magán emberek vagyunk, és hoztunk vissza olyan telefonokat a halálból amit a szerviz súlyos pénzért akart megcsinálni.
De te azt hiszel el amit akarsz, le van írva nem kötelező a frissítés.. Különben meg ezeket hivatalos forrásból tudom..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szia próbáld ki és meglátod.. Azt hiszel amit akarsz pedig így van..
Ha meg nincs vele bajod akkor maradj szépen csendben, különben meg ha nekem nem hiszed olvasd el Cunaja írását is az FF kapcsolatban..[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szia!
-
bubus66
nagyúr
Szia elméletileg ugyan az ami az OTA-n jön de a 3 gombossal és szerviz menüből sem működik..
Legalább is nekem nem működött.. A Test_key esélye 85%
-
zzola
titán
Miért fontos?
Rengeteget telefonálok, gyorsabb kapcsolódás a készülékek között, jobb hangminőség, kevesebb energiafogyasztás a mobil részéről! Engem nem zavar, ha bármit is kiszámláznak. Vállalati SIM-mel is használom a készüléket, ez korlátlan mindenhogyan...Érdekes, hogy a Telekom szerint csak 2 készülékük alkalmas a szolgáltatás igénybevételére:
*iPhone 7
*Samsung S8Nem is jó a link az oldalukon...
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#4392) yodee_
Szerintem ez is Kamu duma... Akkor ez most hogyan van???
Egyik barátom itt Magyarországon az MM vett egy P10 DS-t kint dolgozik németbe tegnap előtt ment vissza ma délelőtt jelezte, hogy jelzett neki a telefon, először a B175-re majd a B179-re frissített. Ja és egy magyar és egy Német kártyával használja akkor hogyan is van ez amit neked írtak. Mert szerintem semmi köze nincs hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
Hory84
tag
Copy/paste nekem is a válaszuk. "A frissítéseket egy automatizált rendszer küldi ki ügyfeleink készülékeire, IMEI szám alapján, amely minden készülék esetén egyedi, emiatt is lehetséges, hogy más személy/telefon már, megkapta azt. A frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatban sajnos nem rendelkezem pontos információval, a zárt rendszer sajátosságai miatt.
Javasoljuk, hogy kövesse hivatalos csatornáinkat, hogy mihamarabb értesülhessen a legújabb frissítések megjelenéséről. Illetve a Beállítások – Frissítések menüpontban a jobb felső sarokban a beállításokat megérintve tudja engedélyezni az automatikus frissítést a rendszer számára, hogy minnél előbb megjelenjen a legújabb szoftver." -
zmtTom
aktív tag
És ha beállítom hogy irányítsa át akkor foglaltat fog jelezni vagy mást? És ha mást akkor jelzi valahogy hogy nem azt a kártyát hívták hanem a másikat? Huh remélem érthető...
Pl. 1es kártyán beszélsz akkor a 2es nem érhető el, vagy át van irányítva az 1esre. De ebben az esetben az 1es kártyához hogja a beszéd végén jelezni hogy hívták a 2est vagy a 2-hez? Mert ugye a 2est hívták másodszorra és nem mindegy honnan hívom vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával