Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
esbii22 #1225 üzenetére
Nekem Meizu EP51 van, miután a KZ ide vágó típusát már nem kapni. nem mondom, hogy úgy szól, mint egy vezetékes, de nem bántam meg. kényelmes is, talán csak az fura, hogy féloldalt van a nyomógombos rész, és még az a pici súly is kissé elhúzza félre, pedig sokszor használnám úgy, hogy csak egyik fülemben van.
Ja, és az APT-X-et csak a Qualcomm támogatná, tehát nem tudjuk kihasználni a csilli-villi hangminőséget, amit ígér, de szerintem rendben van.szerk.: beszélni csak ritkán használom, de arra is jobb nekem, mint a Xiaomi headsetem. a túloldalon azt mondták, nem vették észre, hogy headsettel beszélek, és az én oldalamon is jól szól.
-
kcsa
veterán
gondolom restart és hasonlók is megvoltak már...
ha minden kötél szakad, ilyen, vagy ehhez hasonló usb mérő kütyüvel megnézhető hogy hány volton hány amperrel tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest