- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
válasz
stemplar07 #363 üzenetére
6 éve a vastag,robosztus (mű)bőr tokok voltak divatban. (Kiránduláson számtalanszor elejtettem tabletestül.) Most meg lepkepuki vastagság van. Szépek, de a kertbe sem vinném ki.
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #363 üzenetére
Néhány képet készíts már légyszíves a tokrol, köszi.
-
kaciokos
őstag
válasz
stemplar07 #352 üzenetére
Én egy régi BT bilentyűzettel használom, persze nem ilyen kompakt megoldás, de nincs rá gyakran szükségem. A desktop mód bekapcsolása meg egy kattintás, de nekem amúgy se jött be nagyon, az ablakok átméretezése, ami számomra az egyik érdemi hozadéka lett volna, elég nyögvenyelős, akkor már a sima droidos osztott képernyő, ha nagyon muszáj.
-
válasz
stemplar07 #352 üzenetére
A szimpla gyári tok sem volt olcsó rá (szintén ebay), de ennek a megoldásnak kifejezetten pofátlan az árazása.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
stemplar07 #348 üzenetére
de lehet hozzá bármilyen bluetooth billentyűzetet csatlakoztatni ha úgy szeretném, nem csak a gyárit?
-
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #339 üzenetére
Ezt mondtam is tegnap, hogy nem értem nálad miért nincs aptx hd, mert nálam van az m5-ön is.
És nem tudom, hogy ezzel az ear studio mit csinálna pontosan,
de ki lehet választani 24 és 32 bitet is a fejlesztői beállításokban... -
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #335 üzenetére
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #328 üzenetére
Pedig nem kelleneert az oreo alapból tartalmazza.
Ablakos: nekem lte verziom van es megerkezett a 181.
Már létezik 183 is szeptemberi bizt.csomag. -
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #315 üzenetére
Nekem ebben a menüben az aptx hd is ott van, nálad az nem szerepel...
Alatta lévő menüpontokban pedig ki lehet választani 96 kHz ig és 32 bitet is akár.
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #320 üzenetére
valóban nincs ott a LDAC, de beszéltem a Huawei támogatási emberkével, azt mondta, hogy támogatja mert 8.0 van rajta( ja, ezt én is tudom) lesz egy frissítés ami Bluetooth 5.0 varázsolja és akkor elérhető lesz rendesen az LDAC, nekem a Sony fülessel azért működik mert az alkalmazás segít ebben.
-
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #324 üzenetére
Mondtam, hogy a kijelzővel nem lesz gond
Én meglepően jónak láttam, ahhoz képest, amit előtte gondoltamSajnos semmi bluetooth audio eszközöm nincs, hogy kipróbáljam a beállításokat.
-
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #321 üzenetére
Hi!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat
találtam egy oldalt, elvileg ezt tudja.
HUAWEI MEDIAPAD M5 10 BLUETOOTH AUDIO CODECS
itt fel van sorolva minden
sőt rákerestem a LG V30-ra és pont ugyanaz
de ldac a sony találmánya sony cuccokkal biztos kompatibilis... -
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #314 üzenetére
Sony wh1000xm3 hasznalom, az alkalmazas irja hogy atvitel ldac.
-
válasz
stemplar07 #315 üzenetére
Ezt hogy csinálod? Nálam marad SBC-n, hiába nyomom át másik opcióra!
Szerk.: Meg is van! Landscape üzemmódban át tudom állítani, és meg is jegyzi a beállítást, portraitben meg nem. Besz@rás! Ez másnak is ilyen?
Szerk2. : Elszóltam, át tudom állítani, de nem jegyzi meg, ha kilépek a menüből, visszaáll alapértelmezettre. Amúgy nálam van AptX HD is!
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #314 üzenetére
-
kaciokos
őstag
válasz
stemplar07 #312 üzenetére
Engedi, én is azt használom. A vlc csak egyes Huawei telefonokat zárt ki, tableteket nem. Egyébként én a tableten nem is tapasztaltam azt a fajta agresszív memóriakezelést, amire a Huawei telefontulajdonosok általában panaszkodnak.
-
lcee79
addikt
válasz
stemplar07 #305 üzenetére
Nekem volt előtte pár tab, és OLED-es telefonom van, de szerintem a képminősége kifogástalan.
Fényereje este otthon mikor használom jó, de kint még nem próbáltam.
De direkt töltöttem le nagyon extrém szines háttereket, és szerintem nem nagyon marad el az oledtől
Az azelőtti tabletek sehol sem voltak ehhez, és az egyik egy ipad volt "retina kijelzővel"Szóval a képminőséggel nem lesz gond szerintem.
-
válasz
stemplar07 #305 üzenetére
A kijelző kapcsán nekem csak a relatíve alacsony fényerő tűnt fel, ennek a tabnak 3/4-r-e húzva van olyan fényereje, mint a Galaxy A 10.1-nek volt félállásban, de szobában tökéletes így is, nem jelent problémát, kültéren szerintem már bajos lehet. AMOLED telókat használok már egy ideje, nem érzem rossznak vagy bántónak ezt az IPS panelt, nyilván nincs olyan feketéje, de a színátmenetek rendben vannak, és nincs túlszaturálva sem, ha élénkről átrakod normálra a beállításokban. Először én is tartottam tőle, de nem rossz ez, a Galaxy TAB S3 jobb volt kijelzőben, viszont úgy szaggatott, mint anyám a nokedlit vasárnaponként, ami sokkal bosszantóbb egy tabnál, minta panel típusa, szvsz. Ez a cucc sokkal fluidabb, így szerintem vagy ezt veszed ennyiéárt, vagy az S4-et annyiért, de nekem arra már nem volt keretem.
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #302 üzenetére
Az LDAC remekül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest