- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Nektek mennyi idő alatt töltődik fel az akkumulátor, mondjuk úgy 29%-ról? Nekem több mint 2 óra kevés volt hozzá és a töltő erősen melegedett sőt még az usb kábel csatlakozója a tabletnél is kissé meleg volt. Nem tudom mennyire rendellenes ez. Már megvan 1 hónapja eddig nem tünt fel.....
-
motofi
aktív tag
Szia! Én is csatlakoztam. Egyelőre csak pozitív. Kicsit tartottam tőle, mert a korábbi M1 internetezésre egy szerűen alkalmatlan. Az M3-nál már nincsennek lefagyások, váratlan kilépések stb.....
Az a kérdésem lenne, hozzád illetve akinek gyári tokja van, hogy a tokot használatkor, kézbevételkor hátra lehet teljesen hajtani? -
motofi
aktív tag
válasz
BornToBePuli #1384 üzenetére
Köszönöm a kupon kód felhívást az extrém digitálnál rendeltem! Remélem nem fogok csalódni mint a Xomstore-os M1 esetében. A 64 gigás wifi gold verziót rendeltem, kicsit ódzkodtam ettől a szintől, de 64 gigás 4giga rammal csak ilyenbe van.
-
motofi
aktív tag
Hát én nem ajánlom. Még anno a Mediapad M1 itt vettem. Ragasztás hibája volt. Visszaküldtem, eltelt több mint egy hónap, rengeteg telefonálás, ígérgetés. Aztán azzal vádoltak meg, hogy biztos én ejtettem el. Nagy nehezen küldtek egy másik, de nem új készüléket és én örültem még annak is, hogy látok a pénzemből valamit.
-
motofi
aktív tag
Szia! Netezni jól lehet vele, nem akadozik? Online TV adások pl: M4 jól jönnek rajta? Jelenleg a korábbi előd M1-et használom, már két éve, de az komolyabb oldalaknál mint pl: mobilarena, facebook, akadozik, csak filmnézésre jó, amit felmásolok rá.
Tetszik a készülék, annó az M1 is tetszett, csak félek,hogy netezés terén gyenge, nem birkózik meg komolyabb oldalakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest