Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Miki
csendes tag
Uraim !
A teszben említett akciót hol találom?
-
válasz #42308056 #45 üzenetére
Vagy helyet ad hozzá a kijelzőhöz.
Tekintsd úgy, hogy nem vesz hasznos területet a felső információs sáv.Ez a táblagép csak akkor jó vétel, ha belátható időn belül ér véget a gyártó embargója. Ha bő 4 évig még kitart az embargó, akkor kidobott pénz a megvétele. Leavul, mielőtt valóban használható lenne.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
törölt tag
Uuu vagy 2mm miatt valóban... A keskenyebb káva miatt nem fér be egy kamera, így fel kell áldozni a kijelzőt, de cserébe... Ő cserébe mit is kapunk? Ja semmit, csak értelmetlenül megette a design a funkciót. És ennek örülünk? Biztos? Én is? Mert én nem igazán... Telefonról se veszek lyukasat. Monitorbol se pixel hibasat...
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Essentials #40 üzenetére
Használtál már új ipad pro-t, vagy mondjuk tab s6-ot? Azt is meglehet fogni valahogy. És egyáltalán nem kényelmetlen. Ráadásul a telefonon sem zavaró a kameraluk, egy tabletben különösen nem fog.. Természetesen mindent fellehet fogni negatívumként, csak annak nem sok értelme van.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Fuxosbömis
tag
válasz Essentials #40 üzenetére
“ Ez egy fail, amit kis gondolkodással elkerülhettek volna.”
Dehogy fail, ez egy világraszóló innováció! -
Essentials
aktív tag
Egy tablet nem telefonként működik, ezeknek súlya, és térfogata van, kell minimális hely arra, hogy kényelmesen rá tudj fogni. Egy dizájn bakinak is felfogható a dolog, hiszen működésben sem pozitív, és esztétikailag sem mutat jól a kameralyuk, pláne ha a supportot még a saját szofrvereikben sem pakoltak mögé. Pláne, hogy az Apple egy 8 érzékelős 3D arcazonosítást rakott a kávába, nem egy kameralukat. Ez egy fail, amit kis gondolkodással elkerülhettek volna.
[ Szerkesztve ]
-
Essentials
aktív tag
-
Essentials
aktív tag
Jesszus, c'mon Huawei.... Ez most komoly hogy addig reszelték a kávát hogy nem fért bele egy nyomorult előlapi kamera sem, és a kijelzőbe kellett befaragni egy 10 inch+ eszközben?
Csúcsteljesítményként hivatkozunk rá, amiben biztos is vagyok, hogy maradéktalanul elég mindenre amit a HMS-sel nyújtani tud a készülék, de ha azt vesszük alapul hogy 250K, és pont abban a szegmensben vérzik el, ahol egy csúcstabletnek igazán gurítania kellene némi extrát ( szoftverek, szolgáltatások ), akkor az iPad kategória tényleg rommá zúzza ezt az elképzelést a folyamatosan reszelgetett iPad OS-sel, és mögötte az Apple app Store-jával, szolgáltatási csomagjaival. Szerintem a szoftveres extrák hiányát még a hozzá adott kiegészítők sem hozzák ki jó deal-re, egy középkategóriásnak minősülő tavaly Air-t is bőven 200k alatt be lehet szerezni fejlett szolgáltatási környezettel, nagyobb teljesítménnyel. De nyilván mindenki eldöntheti, mi a fontos egy táblagépben... Az 5G, meg a reverse charging, vagy a saját OS, saját webáruházzal amiben rengeteg produktív "only iPad" app elérhető, 5 éves szoftveres támogatással, középkategóriában is nagyobb teljesítménnyel. Szerintem ez akkor tetszett plecsnis negyedmilliós áron, ha valaki márkarajongóként, fanatikusként olvassa ezt a tesztet. ( És teljesen kizárja az Applet, Samsungot. )
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #56573440 #15 üzenetére
Szerintem a felvetett kérdés nem arra vonatkozott, hogy miért van előlapi kamera a tableten, hanem hogy a 4K (kis kínai kopipészt kommandó) miért nem volt képes megoldani, hogy a kamera a keretbe kerüljön.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
t72killer
titán
Az 500nit nekem kicsit sovány. Szabadban kb ez az olvashatóság határa = napos időben lehet hunyorogni, árnyékolgatni a kijelzőt, és mégis masszívan fogja szívni az akksit .
A hms-ről nagyon nincs véleményem, kezdjük ott, hogy hüjevej eszköz nélkül meg se tudom nézni, milyen appok érhetők el a rendszerben. Van több fizetős appom a guglinál = ezek ugye rendszerváltáskor bukta.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Johnny
senior tag
+1
-
k-adi
nagyúr
"Szomorú tény, hogy a Google hiánya a tartalomfogyasztástól elkezdve a felhőkezelésen át a mindennapokban használt alkalmazásokig mindenhol érezteti foghíjasságát, és bár tényleg rengeteg feladatra van már megoldás a HMS-ben, egyszerűen nem várható el az átlagfelhasználóktól az, hogy minden egyes szolgáltatásukhoz alternatív szoftvert vagy telepítési útvonalat keressenek. Ráadásul, mindezektől eltekintve is csomó helyen érezni, hogy az EMUI alapvetően nem egy tabletes rendszer, és nem is igazán törekedtek arra, hogy az legyen. "
Szeretem szentkuti tesztjeit, mindig - hozzáteszem, teljesen jogosan - leoltja a huawei termékeket.
Megjegyzésként még annyi, hogy mondjuk nem tudom, hogy lehet a termék "csúcskategóriás", mikor féllábú szoftver van alatta (max hardverben lehetne bár a teszteredmények se ezt mutatják) de mindegy... "fogjuk rá hogy az"
-
Amikor azt olvasom a címben, hogy HMS, mindig reménykedem, hogy egyszer egy igazi csatahajó lesz a cikkben...
-
Noukoum
veterán
Nagyon jó cuccnak tűnik, le a kalappal a huawei előtt.
Az árról meg annyit hogy iponnál 220e úgy hogy van toll , billentyűzet és lte modell.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Millerchris
tag
IPad Pro kopi első ránézésre.
A holnap mèg messze van!
-
törölt tag
válasz Fuxosbömis #8 üzenetére
Szerintem rajtad kívül nem sokan verik az antutu pontszámra. Úgy látszik ez nálad valami fétis lehet vagy nem tudom.
-
Schuler888
senior tag
tavalyi Tab S6 is megeszi, es meg az idei S7 ki sem jott..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
7Heads Drago
veterán
Nem rég vettünk air 3-at. És akkor számold még hozzá a ceruzát, billentyűt tokkal együtt. És az még mindig csak 64 gb ram-os. És 300k felett jársz. 256 gb rammal meg legalább 340-él.
Viszont valahogy nekem nem áll össze hogy hova szánták ezt a tabletet így. Kellet volna rá pár extra ami bevonzza az embert (szoftverre gondolok), mert ezt így Hms-el nehéz lesz eladni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
janeszgol
félisten
Nagyon tetszik a tablet, de valóban: a Tab S6 mellett én sem adtam volna plecsnit.
-
kalanchoe
senior tag
borzalmas, egy alap iPadet hamarabb választanék, mint ezt.
-
törölt tag
"Eleve nem is értem tabletnél miért van kameralyuk..."
Mert skype, mert fb live, vagy bármi. Részemről tök boldog lennék, ha telefon-tablet-laptop vonalon végre megcsinálnának egy termékvonalat "selfie" névvel, aztán lyuggassák ki a kijelzőt 40 helyen engem nem érdekel. A többieknek akik meg megvannak ezek nélkül legyen már teli kijelző...
-
Matada2.3
veterán
Engem kifejezetten érdekelne a Qi töltés lehetősége ezen az alu házon keresztül. Hogyan oldhatták meg?
Finn the human
-
joey04
titán
Eltekintve attól, hogy egy komoly használatra szánt tabletben még talán nagyobb gond a hms mint egy telefonon, azért itt nagyon kiütközik a "kínaiság" a szoftverben. Gondolok itt a kameralyuk lekezelésére. Eleve nem is értem tabletnél miért van kameralyuk...
-
szupermacs
veterán
Kameralyukas tablet GMS nélkül. Ennyiért. Inkább használtan egy iPad.
-
strogov
senior tag
Egy tablet-ért amit kilyukasztottak, és GMS sincs rajta. Mindez alig 70 ezerrel többért mint egy ipad air3. Hülyének is megéri ... vagy csak annak.
-
Fuxosbömis
tag
Jól láttam? Antutu csak 410 k ? Mert ha igen, akkor az gyalázatosan kevés egy “csúcs” procitól. A Huaweinek jót fog tenni, hogy mástól kell majd vennie a lapkákat. Kezd nagy lenni a lemaradásuk.
A kameralukat inkább nem is említem...röhejes.[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Én a teszttől és a benne leírtaktól függetlenül eléggé drágának tartom ezt a készüléket.
-
pachito
őstag
Huawei teszteket már csuklóból átugrom , sajnos Google nélkül, bármilyen frankó egyébként minden egyéb szempontból a készülék számomra halott minden próbálkozás..
-
-
törölt tag
Ne vicceljünk már! Kameralyuk tabletbe??? Hány méter káva kéne hogy elférjen szerencsétlen szenzor? Eddig hogy fért el? Nevetséges amit csinálnak
HMS-sel mondjuk úgyis kuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SkyShowtime
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest