Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyLine3000 #108 üzenetére
Én nem!
De nem akarom a kedved szegni, várd nyugodtan. -
"Engem viszont az foglalkoztatna hogy mi értelme ennek a ceruzának?"
Sokkal precízebb pozicionáló eszköz, mint az emberi ujj.Sajnos még nincs általános szabvány, hogy egy tollat minden eszközön lehessen használni.
Egy rendes toll nyomásérzékeny, A kijelzőhöz közelítve már megjelenik az érintési pont. Az egérhez hasonlóan egy funkció helyen, érintés nélkül is adhat az app i formációt.
A tollakon szoktak funkció módosító gombok lenni. A Windows tolltámogatása egy szabadon programozható gombot is tartalmaz.A rendes toll, nem az amit az ujj kiváltására használnak, egyesíti az egér és ujj használat előnyeit. Közvetlen pozicionáló eszköz, az egér pontosságával.
-
-
válasz
#42308056 #45 üzenetére
Vagy helyet ad hozzá a kijelzőhöz.
Tekintsd úgy, hogy nem vesz hasznos területet a felső információs sáv.Ez a táblagép csak akkor jó vétel, ha belátható időn belül ér véget a gyártó embargója. Ha bő 4 évig még kitart az embargó, akkor kidobott pénz a megvétele. Leavul, mielőtt valóban használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Boox note Air4 C
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest