Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #129 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Cyrusgrissom #118 üzenetére
miről van szó? szerintem ez nekem kimaradt
-
joey04
titán
-
joey04
titán
a topikban még szenvednek/szenvedtek vele. btw biztos lesz/van rá megoldás. itt az a gáz, hogy ebben a kategóriában egyáltalán játszik ez a hiba, kényelmetlenség. ja van newpipe, meg biztos ezer másik, a probléma az, ami az előbb: ebben a kategóriában ne kelljen már programokat tesztelgetni, hogy melyik megy...
Na pont az ilyenekre utalnak a cikkben: minden kacifántosan, mókolással, próbálkozással oldható meg, és akkor sem sikerül mindenkinek és mindent megoldani. És akkor ezek még csak a vállalkozószellemű egének. a laikusok el sem jutnak ezen próbálkozásokig. Akinek kell így az vegye, hobbyból én is megtenném, de ez a nagy átlagnak így kuka.
-
joey04
titán
p40 pro topikban vannak páran akik próbálkoznak hasonló módszerrel. elég hektikus, hogy kinek mennyire működik, milyen gyorsan tudja felvarázsolni. utána már működik, de valakinek hibákat dob a telefon, van akinek meg az értesítések nem érkeznek meg minden esetben. Hogy frissítések után marad-e az lutri, majd kiderül. Már mate 30 pro-ra is volt ez a megoldás, ott is hasonló tapasztalatok voltak vele. Szerintem ha munkához kell valamiért a gms, vagy szimplán nagyon google függő az ember, vagy esetleg csak van egy google-től független alkalmazás ami fontos, de annak kell a gms, akkor nem érdemes most huawei eszközt venni.
-
joey04
titán
Eltekintve attól, hogy egy komoly használatra szánt tabletben még talán nagyobb gond a hms mint egy telefonon, azért itt nagyon kiütközik a "kínaiság" a szoftverben. Gondolok itt a kameralyuk lekezelésére. Eleve nem is értem tabletnél miért van kameralyuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged