- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Példának hoztam, mert ugye frame-ből sem tud az agy többet megkülönbözteti másodpercenként 30-nél, és mégis teljesen máshogy érzékeljük, ha több frame van. Ugyanez a helyzet a felbontással is. Nézz meg egy desktop weboldalt egy 6 colos fHD kijelzőn nagyítás nélkül (a prohardver főoldala tökéletes erre), és QHD kijelzőn is, és látni fogod, hogy betűk sokkal olvashatóbbak. Szemmel látható a különbség. QHD-n nem kell zoomolni, hogy elolvasd a betűket, fHD-n szükséges egy kis zoom.
-
Szakiii
addikt
Én se vagyok oda a QHD-ért de azt is kár vitatni hogy összességében lehet itt csavarni honnan nézed honnan nem, van különbség de elhanyagolható annyira hogy nem ez lesz a mérvadó egy telefon választásánál. Jó készülék lett de egyetértek azokkal hogy s7 edge összeségében még mindig jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged