- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Példának hoztam, mert ugye frame-ből sem tud az agy többet megkülönbözteti másodpercenként 30-nél, és mégis teljesen máshogy érzékeljük, ha több frame van. Ugyanez a helyzet a felbontással is. Nézz meg egy desktop weboldalt egy 6 colos fHD kijelzőn nagyítás nélkül (a prohardver főoldala tökéletes erre), és QHD kijelzőn is, és látni fogod, hogy betűk sokkal olvashatóbbak. Szemmel látható a különbség. QHD-n nem kell zoomolni, hogy elolvasd a betűket, fHD-n szükséges egy kis zoom.
-
Szakiii
addikt
Én se vagyok oda a QHD-ért de azt is kár vitatni hogy összességében lehet itt csavarni honnan nézed honnan nem, van különbség de elhanyagolható annyira hogy nem ez lesz a mérvadó egy telefon választásánál. Jó készülék lett de egyetértek azokkal hogy s7 edge összeségében még mindig jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged