- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Példának hoztam, mert ugye frame-ből sem tud az agy többet megkülönbözteti másodpercenként 30-nél, és mégis teljesen máshogy érzékeljük, ha több frame van. Ugyanez a helyzet a felbontással is. Nézz meg egy desktop weboldalt egy 6 colos fHD kijelzőn nagyítás nélkül (a prohardver főoldala tökéletes erre), és QHD kijelzőn is, és látni fogod, hogy betűk sokkal olvashatóbbak. Szemmel látható a különbség. QHD-n nem kell zoomolni, hogy elolvasd a betűket, fHD-n szükséges egy kis zoom.
-
Szakiii
addikt
Én se vagyok oda a QHD-ért de azt is kár vitatni hogy összességében lehet itt csavarni honnan nézed honnan nem, van különbség de elhanyagolható annyira hogy nem ez lesz a mérvadó egy telefon választásánál. Jó készülék lett de egyetértek azokkal hogy s7 edge összeségében még mindig jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asustor NAS
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest