- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
Ha sértetlenül szétszeded és összerakod, nem lesz gond a garanciával a továbbiakban sem szerintem. Én ezt a videót vettem alapul. Szerencsére van itthon a Nokiától műanyag pengető, amivel szépen le lehet hámozni a hátlapot. Ha esetleg rászánod magad, akkor csak óvatosan! Nagyon passzentos az illesztés és nehéz lepattintani a hátlapot, anélkül, hogy elvetemedne, mivel aluminium. Szépen a sarkoktól indulva, sok türelemmel megoldható.
-
Barcsik
aktív tag
Üdv! Bocsi, hogy vigyorgok! Mate 8 bal első zsebben a rövidnadrágban. Bal kezemben a kalapáccsal sétáltam haza és véletlen oda suhintottam a telefonra menet közben. A hangerőgomb közepe benyomódott, külsérelmi nyom nincs, mert a nadrág védett annyit. Teljesen beragadt gomb. Szétszedtem a telefont és óvatos feszitéssel kiegyenesedett annyira a hosszúkás gomb, hogy funkcionálisan hibátlanul működik, de egy enyhe iv látszik. Szóval otthon is vavitható szerintem, ha nincs nagy sérülése.
(#6521) count_zero: A C636Bxxx ROM-okban is benne van a hálózati sebesség mutatása. Beállitások--> értesitési sáv és panel menün belül kapcsolható be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest