- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
Zototh64 #10835 üzenetére
Igen, amikor újraindul telepítés után, akkor kell nyomni a kikapcsot hosszan, majd a hangerő felt nyomvatartani és bekapcs. Hogy a recovery jöjjön be.
Külső SD, másképp nem is látja a szervizmenüből a frissítő fájlt.
Én a metainf mappát nem másoltam oda, de ment anélkül is. -
Tin
veterán
válasz
Zototh64 #10835 üzenetére
1. töltsd le a megfelelő zip-et a PC-dre
2. csinálj egy "dload" mappát a telefonod külső SD kártyáján
3. másold bele a kicsomagold Update.app csomagot
4. kapcsold ki a telefont
5. most indítsd újra a hangerő le + hangerő fel + kikapcsológomb néhány másodperces együttes lenyomásávalnekem is lenne kérdésem:
- ha innen letöltöm a B192-es update.zip-et
- megcsinálom a fentieket
- akkor simán normálisan felrakja az update-et a Telekomos B180-ra, mintha OTA-ról csináltam volna?
- adatok megmaradnak, vagy ez felülír mindent? -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10771 üzenetére
Elvileg Európában pár helyen (Német meg Lengyel amit olvastam) a B192-re kínálja fel OTA a Nougat frissítést, de itt próbálták néhányan pár napja, és még nem gyütt nekik. Simán lehet, hogy még több hetet is várni kell. Írtam is tavaly, hogy mire a Telekomos telókra is kijön, kb. március lesz..
TWRP-s módszerrel fel tudod rakni persze egy B320-ról mondjuk, ehhez a két fájlt kell flashelni. Buktató persze lehet bőven..
(#10772) Tin: De, előbb vagy utóbb tuti megkapod. Nézzél rá azért a HiSuite-al és a Hiapp-al is, hogy nincs-e elérhető frissítés, elvileg a B192-t meg kéne már kapd te is.
-
atikó
őstag
válasz
Zototh64 #10623 üzenetére
letöltöttem egy másik helyről és azzal egyből ment, viszont a root részét sem igazán értem,
mert szerintem nem sikerült, viszont twrp-ből feltetem egy b520 az nem indult el, sötét képernyő fogadott, és amikor vissza akarok menni a twrp-be akkor a huawei erecovery fogad, a twrp sehol, újból felkell tegyem, és most az eddigi romok amik működtek azok nem működnek, nem vágom miért tűnik el a twrp. -
atikó
őstag
válasz
Zototh64 #10612 üzenetére
nos, most rendben üzemel a b521 de a twrp nem akar feltelepedni.
ezt a választ kapom. error: cannot load 'twrp.img'
valamit nagyon benézek vagy nem tudom.
a twrp-t az adb ahová telepítette magát abba a mappába kell bemásoljam vagy az azon belül lévő fastboot mappába?
lehet az a gond hogy már nekem 7.0 van fent és nem 6.0??
-
atikó
őstag
válasz
Zototh64 #10610 üzenetére
tettem bele egy sim kártyát, és miután beírtam a pin kódot a lezárt képernyőn a kamerát elindítottam, remekül működik a kamera és azon belül elmentem a fényképekbe meg ilyenek, remekül megy, az emui val lehet valami, mert alól a 3 virtuális gomb helyett csak egy van a vissza gomb, a másik 2 az nincs ott.
rengeteg romot leszedtem és egyik sem az amit letöltöttem, a benne lévő fájl az nem az ami.
rengeteg b520 b521 leszedtem de mind ugyan az, 6.0 romokat hiába szedek le, azok egyáltalán nem működnek.
-
atikó
őstag
válasz
Zototh64 #10564 üzenetére
sikeresen kinyitottam a bootloader-t de egyből csinált egy factory reset.et és b520 vagy b521 vagy b560 teszek fel sem tudok a google fiokon túl jutni, mivel nincs a romban bill. ezért nem tudok beírni semmit, a lépést meg nem tudom kihagyni, ezért usb debuging sem tudok bekapcsolni, higy használjam az adb-t egy twrp felrakáshoz. van valami ötleted?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10474 üzenetére
Nincs project menü.
Nekem felment dload-ból! De ehhez már nougat alól kell indulni!
Viszont a verzió szám nekem is maradt B521-log, viszont az android biztonsági szint az dec1. Óra, bill. továbbra sincs benne. Előtte csináltam egy FR-t, de most csinálok megint.
(#10476) rkgergo: ez már nincs nougat alatt.
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10442 üzenetére
A verzió számtól felmegy még,az XDA-n is írnak erről,hogy sokan európai telóra feltolják a kínai stockot,de mindig oda van írva,hogy ,,saját felelősségre"!
Amúgy írtam,hogy a kínai stock B 386-os a sima recovery-re megy csak fel.Pl.nekem a Kang Vip is volt fent.Nekem meg abban nem tetszett egy-két dolog...tudod milyen ez:,,ízlések és pofonok" -
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10416 üzenetére
Véletlenül eddig csak 3-or ejtettem le telefont '96 óta ,amióta mobilozok,a többi alkalommal,(11-er) én akarattal vágtam földhöz,azaz betonhoz a legdrágább telefonokat,mint a Nokia Kommunikátor (akkor 240 000.- ft volt plusz áfa)...mert begurultam mindig valakire,valamire és így töltöttem ki bosszúmat,de a mai napra ez a dolog megváltozott 180 fokot
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10398 üzenetére
Legalább te kitartó voltál, a legelső emberke aki az én szívásom után ilyenre futott egy nap után megunta és szervizbe küldte
Igaz amúgy, hogy tényleg elég nehéz téglásítani, de rengeteg idő mire mindent végig próbálgat az ember, mire egyszer csak valahogy működni kezd. Szerintem amíg élek, nem felejtem el, hogy mit szenvedtem vele
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10381 üzenetére
Én ebből a nyított bootloaderből és TWRP-ből egy egész törlést csináltam,megjelent utána a gyári recovery és rögtön wifiről jött a gyári stock frissítés.
De,ha te nem akarsz gyári stock romot akkor hagyd rajta ezt a TWRP-t és USB-ről vagy SD kártyáról visszatelepítheted a KANG VIP-et. -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10375 üzenetére
Igen, ez az.
Egy gyors Google keresés megmondja hogy kell
de így azt hiszem:
Ha TWRP-ből telepíthető romot akarsz másolni akkor:
adb push fájlnév /sdcard/Ha gyári dload-os romot akkor pedig:
adb push update.zip /sdcard/dload/(#10378) Zototh64: próbáltam annó úgy is ahogy csocsoszán írja, de úgy sem működött.
Egyébként sok jelentősége nincs, hogy mindent törölsz-e vagy sem, mert az új rom majd felírja újra amit kell... -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10361 üzenetére
Igen, ilyenem is volt! Leírtam korábban hogy lehet megoldani! Most leírnám megint, csak fejből már nem megy, keress rá légyszi (melóban vagyok,nincs nagyon időm írni)
Ha sehogy nem megy, délután segítek privátban!
Juteszembe!
A DC Phoenix zárt bootloader-nél is fel tudja írni a gyári update.app-ot, ez a múltkori kollégánál derült ki!
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #10354 üzenetére
Ohh ...így messzíről nem tudok sajna többet azt tudom,hogy anno nekem is nyítva volt a bootkoader,TWRP 3.0.2 volt fenn és próbálgattam a romokat sorban...aztán véletlenül valaki adott stock romot nem Kang Vip-et és az valahogy elcseszett mindent,magy nehezen a TWRP-ből sikerült úgy törölni mindent még a TWRP-t is amit feltettem,visszaállt a gyári recovery mód,utána vissza tettem egy stock romot.
A gyári recoveryre csak stock romok mennek fel.Custom romok a TWRP 3.0.2-re (pl) és a Kang Vip pedig a hozzá kifejlesztett TWRP feltevése után megy fel.Ha valaki megpróbál más romot nem az oda illő TWRP-re vagy fordítva feltelepíteni akkor jön be a téglásodás.Visszalépni vissza lehet gyárira.De sajna van olyan,hogy nagyon belenyúl a hiba a készülékbe,hogy nem lehet házilag rajta segíteni csak szervíz...van olyan,hogy szervíz sem,csak alaplap cserével. -
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #10350 üzenetére
Ha nem lenne nyitva a bootloader szt. akkor lenne nagy baj. Akkor végképp nem látná a számítógép.
Úgy tudom a wifi-s frissítés már nem működik, mert a szerverről töröltek mindent.
Három gombos csak gyári recoverynél működne. A gyári az nem TWRP. Az csak recovery.
Adb-ből kéne a gyári recovery-t felrakni. Akkor lehetne gyári romot feltelepíteni ami mindent helyre rakna.
(Amit letiltottak az az olasz bicska, az nem működik?
Ott kicserélni a TWRP-t gyári recovery-re!) -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10339 üzenetére
Amit felölt szépen, az nem indul el?
Én kipróbáltam régebben ugye mindent ami szóba jöhetett, azt végül a DC Phoenix-el tudtam elindítható állapotba hozni először. Ez viszont csak fizetősen müxik asszem, 15EUR/72 óra ha jól emlékszem.
Ezzel egy update.app-ot tudsz fastboot alatt flashelni, valami korábbi gyárit ajánlott feltenni.
szerk:
Na várj csak, az ADB nem látja? annak nem is kell, az csak futó rendszer alatt működik. Usb debug persze be kell legyen kapcsolva hozzá.Fastboot alól kell flashelni TWRP-t, és abból romot.
-
-
haten
tag
válasz
Zototh64 #10327 üzenetére
Akkor összefoglaló még egyszer utoljára:
- november 7-én megrendeltem spemalltól 109 ezerért (112 szállítással, kuponkóddal)
- november 25-én megkaptam NTX-AL10C00B172-vel
- beüzemeléskor frissített OTA NTX-AL10C00B368-ra
- november 26-án frissített OTA NTX-AL10C00B386-ra
- és most január 7-én frissített OTA NTX-AL10C00B575-re -
haten
tag
válasz
Zototh64 #10276 üzenetére
Igen 32-es, a mellékelt képeken láthatod.
Igazából nagy újdonság nincs, kicsit másképp néz ki. Van egy-két hasznos dolog, meg van egy-két, ami nem tetszik. Pl. a beállítások ikont miért kellett kicserélni arra a gagyi "ájfonos" ikonra? (lásd kép). És ami bosszantó, mert már nagyon vártam: hogy elindítottam a GPS test-et és nincs Galileo támogatás benne, felvillant pár kérdőjeles műhold, rendre 160 és 170 közötti sorszámmal, de eltűntek, na majd a szabadban még ránézek, de úgy nézem továbbra is várni kell egy upgrade-re ez ügyben, pedig örülnék annak az egy méteres pontosságnak már!Hát... kicsit szokni kell. Ha van konkrét kérdés, akkor azt majd megnézem, vagy ha fotó kell még valamiről, akkor szívesen készítek.
-
koxaman
tag
válasz
Zototh64 #10095 üzenetére
Sziasztok !
A leirások után sikerült minden. Amiböl kiderült hiába megy a adb parancsok egy része sajnos a drivert ujra kellett frissítenem igy a B170 recovery felment. Után wipe cache és wipe data telefon vissza zár majd relockról lockra és mar mint is fel a B192 gyári neten keresztül
Szóval köszönöm @csocsoszán
és @Zototh64
-nek
kellemes újévet
ui.: sajnálom hogy ebbe sincs benn a duplakoppintásos ébresztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest