- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1305 üzenetére
Ez már nem érinti a Huawei-t akkor se, ha eltörölnek minden szankciót. Teljesen átálltak saját gyártásra, egyedülállók lettek, akik minden komponenst maguk gyártanak, olyannyira önállósodtak, hogy pár évet adok, hogy megmutassák, mennyire nem tudta őket amerika kétvállra fektetni. Nagyon zavarja amerikát, hogy nem sikerült leradírozni őket a térképről így minden után is nyomoznak, amit a Huawei csinál.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
istvan71 #1288 üzenetére
Sajnos de.. 3 hét alatt tudtam eladni egy Huawei P50 Pro-t, 90.000 ft-ért..
A kutyának nem kellett sajnos.. Azért a Google hiánya sok embernek nagy érvágás ám.. Mate 40 Pro-t használtam évekig, de már nem tudnék visszaszokni rá.. Egyszerűen annyi dolog van a Google-tő függővé téve(sajnos) hogy sok problémát okozna nekem a mindennapjaimban..
-
dualcore
őstag
válasz
istvan71 #1280 üzenetére
Sajnos Tramplee nem fogja visszavonni az embargót, csakk fokozni azt más készülékekre is. Lásd az elektromos autót is csesztetik. Szóval nagy bajban vagyok. Nagyon szeretem a telefont, 4 éve használom, és még most is mindenki csak sasol, hogy a tied ezt is tudja. A tárhely, a szenzorok, az akku töltési módok, a kamera, de lehetne sorolni! Hiába jön a mate 70 pro, félek az is csak erős kompromisszummal lehet megoldás, sajnos a google hiánya kezd egyre többször visszaütni. Egyre több app kezd megállni vagy hibát dobni.
-
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1280 üzenetére
Én mindent böngészőből oldok meg, korlátlan mobilnettel. Az internetbankolás is simán működik így, Microsoft Edge-t használok, én nekem nincs nagy kompromisszum a telefonnal, kényelmetlenebb kicsit az asztali webhelyes OTP, de ez legyen a legnagyobb gond, simán belefér, hogy cserébe, még mindig a legfunkcionálisabb eszköz a piacon.
-
-
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1276 üzenetére
Sok adat nem megfelelően van megjelenítve, ez mérvadóbb oldal:
Mate 40 Pro vs Honor 200 Pro -
dualcore
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest