- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
hockeyapu #1293 üzenetére
Vettem magamnak 1 honor 200 pro-t. Na majd jó lesz!!! Aztán fél óra google szopás után, televert reklámmal minden appot ami nekem kellett volna, igy ment a páromnak.
Én meg köszönöm hajtom a mate 40 pro-t. 4 éves és még mindig imádom, és már ahogy többször irtuk is, nincs méltó utód!!! -
Zototh64
őstag
válasz
hockeyapu #598 üzenetére
Én is elszoktam olvasgatni a teszteket a számomra érdekes készülékekről, de inkább csak iránymutatásként, illetve örülök, ha van benne esetleg 1-2 funkcióról említés, amiről mondjuk nem tudtam, stb.
Fotózásban viszont az inkább a mérvadó számomra, amikor én csinálok egy fotót, videót, és az mit tud, milyen minőségű, stb.
Ferenczi Áko-val egyet értek, tényleg jobb a Mate. -
dualcore
őstag
válasz
hockeyapu #588 üzenetére
Nem tudom a kérdésed mire irányul, de sejtem hogy a hírdetett termékekre. Ez esetben egyáltalán nem jó, azért tettem oda zárójelbe a mosoly jelet. Gondolom pl Muhamed névvel full angol szöveggel, tele hibával, feltűnik a vevőnek hogy kamu. Sajnos rengetetg kamu hírdetés van, és ezeket nemigazán ellenőrzik, ezzel károsítva a normális hírdetőket.
Pl itt egy mate 50 pro -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
hockeyapu #584 üzenetére
S22 ultra.. Egyszerűen meguntam :D És kerestem egy olyan utódot ami kamera/akksi szinten megközelíti.. Volt nálam pár S21 Ultra, de az még nem nőtt fel a Mate-hez.. Az S22 ultra már igen..
A. Jófogás.. Nézd meg a hirdetéseket. Ugyan azzal a szöveggel van hirdetve az összes, különböző megyékben, szóval ott valami nem kerek..
-
rdt89
addikt
válasz
hockeyapu #580 üzenetére
Pedig a Huawei szar, hogy lehet szeretni?
Nincs rajta semmi csak érintőkijelzős gyerekjáték.
Egyébként én se adnám oda semmiért ezt a telefont, sőt HA!-n fent van a 4 éves Mate 9 Pro-m, amit 1 éve adtam el, s azon gondolkodok vissza kéne vásárolni, de hát azért, hogy a szekrény alján pihenjen nincs sok értelme, pedig már a Mate 9 Pro is mezőnyalázó volt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
hockeyapu #561 üzenetére
A gyári appokat szeretem :) már visszamentem 11-es EMUI-ra, jobb ez így nekem..
Más: Múltkor itt keresett valaki Nillkin Camshield tokot, ha jól emlékszem.. Emagnál van elég jó áron viszont ez Mate 40 Pro+.. Nem tudom, hogy a mi készülékünkre jó lenne-e..
-
dualcore
őstag
válasz
hockeyapu #525 üzenetére
Én mai napig hiszem, ha a köcsög amcsik nem szankcionálnak, akkor a huawei olyan technikai fölényre tett volna amit egyik gyártó sem tudna felérni. Így az alma szépen nyugodtan mindent is le tud nyomni a sok birka torkán, sok évvel lemaradva minden fejlesztéssel.
Csak gondoljunk bele, mit tud a Mate 40 pro! Melyik gyártó adja ezt a szinvonalat jelenleg? Ő meg köszöni 2 éve mát ezt is tudta. -
-
BaDaBoo
csendes tag
válasz
hockeyapu #426 üzenetére
Szia!
Én nemrégiben váltottam P40 Pro-ról Mate 40 Pro-ra. Amit el tudok mondani így ilyen rövid idő alatt (~3 hét), hogy minimálisan fürgébbnek érzem a rendszert, illetve a kijelzőjét szebbnek látom. Viszont a kijelző íveltsége miatt nem volt egyszerű tokot találni rá, a "klasszikus" Spigen tok pl. nem létezik rá - vagy legalábbis én nem találtam. (A nagyon lehajló ívek miatt szinte az összes tok olyan, hogy oldalról alig védi a telefont, így egy véletlen leejtésnél ha az élét kapja el akkor biztos annyi a kijelzőnek - nyilván nem kell dobálni, de az élet produkálhat érdekes dolgokat...)
Fényképezés tekintetében a P40 Pro gyengébbnek bizonyult nekem pl. makróban és éjszakai módban a P30 Pro-nál, de a Mate 40 Pro hozza azt a szintet, sőt, automata módban is "nagyon jó" képet lő este/félhomályban. Bár a P30 Pro szuper makró üzemmódban talán még a Mate 40 Pro-nal is jobbat tud (kb. 1,5 cm-ről).
Volt Mate 20 Pro-m is, azt is nagyon szerettem és most a Mate 40 Pro is nagyon bejön. Hozzá kell hogy tegyem, hogy jó áron jutottam hozzá, így megérte váltanom. Ha anyagi szempontból nézzük, akkor Neked kell eldöntened, hogy rászánsz-e ennyit, mert a P40 Pro-val se lősz mellé, én azt a készüléket is nagyon kedveltem.
Ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan akár PM-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest