- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Bocs, csak meg akadtam az arcfelismerős résznél.
Én nem használtam másik telón, de nekem ki kellett kapcsolni. Ahányszor előrébb dőltem a fotelből, feloldott a kijelző, pedig csak félig fölé került a fejem. Tök mindegy, hogy 1cm szakállasan, vagy símabőrűként kopasz fejjel. Egyszer belőttem azóta felismer. Fényképemre nem reagál, se más arcára.
Szerintem ez nem olyan rossz, sőt inkább idegesítő.Ujjlenyomat arcfelismeréssel együtt neccesebb. Pláne mivel az ujjlenyomatom a hobbim miatt változik. karcolódik, a smirglitől, így nehezen olvasható sőt néha el is tűnik.
Ellenben mivel arcfelismerést kikapcsoltam, mindig old a teló ujjlenyomatra. Még a rosszul olvashatóra is.Nincs hasonlítási alapom, de ha hiba nélkül old minden alkalommal, akkor nincs miért viszonyítsam.
nekem csak ezért fura amit írsz. De biztos aki sokat használt másikat és a 0-nál is kevesebbszer hibázik a telefon az jobb.
Videóban nem ismerem a többit.
Engem csak az zavar, hogy ha remegő kézzel videózol, nem lesz stabil úgy a kép, azért ezt elvárnám, hogy mint a többi szoftveresen képes legyen stabilizálni, ha már a youtube is képes rá utólag. Felvétel közbe igazán nem lenne nehéz ennek a hardvernek.
De csak kis videókat csinálok, így nem eget verő probléma a 2 percesekhez. Csak elvárnám ebben a kategóriában.Egyébként a gyári nagyító alkalmazás hiányzik. jól lehetett a P7 alatt is forrasztani smd ledeket.
És az nem tudott jó makro képeket csinálni, de jól lehetett használni még így is. -
-
-
-
xedamen
senior tag
Nekem tökélesen megy a Screen Mirroring, ahogy említettem (OLED LG B7), úgyhogy a hiba nálad lesz. Samsung TV-n is kipróbáltam már, ott is ment az Easy Projection és a Mirroring is.
Ezt próbáltad?
Vagy ezt esetleg?Screen Mirroring-hez nekem is ki kell választanom a TV menüjében, azt, hogy "Screen Share", akkor az készen áll a fogadásra és utána mehet telefonon. Keress rá a TV-d típusára és hogy Screen Mirroring. Nincs jobb ötletem, nem szeretem a Philips-eket a furcsa menüjük miatt, így sajnos tanácsot sem tudok adni, hogy hol keresd. Amit te hiányolsz, az nem Screen Mirroring, hanem a Samsungoknál volt egy olyan gomb ami DLNA-n kiküldte a TV-re a tartalmat. Nem értem, hogy miért nem midegy, hogy Huawei Video lejátszót nyitod meg vagy VLC-t.
És kérlek ne írd azt, hogy "Huawei-eken egyik sem működik" mert csak neked nem megy a Screen Mirroring.
Idióta videóm a működésről -
xedamen
senior tag
A Mirror Link az egy USB kábelen keresztüli AUTÓS kapcsolat. Huawei-ek közül ha jól tudom csak P10 volt támogatott, de van a Mirror Link-nek egy hivatalos oldala. Nem tudom, hogy Android Car megy-e... A screen cast tökéletesen működik, akár csak a kijelző tükrözése, akár a Huawei Easy Projetion-t használva. Korábban videót is tettem fel a működésről. Attól, hogy a gyári videó app nem tamogatja a DNLA kapcsolatot, mint a Samsungok, attól még külső appal (VLC Player pl) simán lehet videót TV-n vagy Google Chrome Cast-en lejátszani, ha nem akarod az egész kijelződet tükrözni. De ezt korábban is leírták már páran, több appot is ajánlottak.
-
NY_A
őstag
Másik launchert nem szeretnék használni. A Mate 9-ig volt egy pár okostelefonom, és mindegyiken nova launchert használtam. A Huawei volt az első amelyiknél tökéletesen elégedett voltam a gyári megoldással, nem volt szükségem másra. Ez a 20 esetében is így van, emiatt nem teszek fel plusz applikációt. Ha ez így, vagy csak végleges letiltással oldható meg akkor inkább együtt élek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest