- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #6260 üzenetére
A download mappából átmásolod a Huawei/Themes mappába, majd a theme alkalmazásban a saját témák közül kiválasztod.
-
vasi89
őstag
válasz
Litván Zongora #6245 üzenetére
Én sem mondom, hogy jó de van akinek meg ez a jó. Én most jelenleg egy Xiaomi Hybrid Pro fülhallgatót használok, ami szerintem szintén nem jó de jelenleg munkába járáshoz megfelel. Én is eltudnék viselni egy jó kis DAP-ot vagy egy normálisabb Sony lejátszót de egyenlőre nem fér bele így beérem azzal ami van. Ettől még nem lesz jó csak na, ha folyton leírom h nem jó attól sem
nem személyesen neked szól, mert elég sokan emlegetik itt ezt h nem jól szól de ettől nem is lesz jobb. De abban a világban ahol az airpods a legjobban fogyó bt füles, nincs értelme hangminőségről vitázni
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #6234 üzenetére
Szerintem a vájtfülűek a telefonoknál nem célcsoport. LG V10 és HTC eladásokat nézd meg. Ellenben a fényképezni jobb minőségben akarók már kimutatható mennyiség. Ez az eladásokon világosan látszik.
csokito: az első ilyen telefonom twilight volt, nagyon gusztustalan
a sima kék ezzel a csiszolt hátlappal sokkal férfiasabb
-
vasi89
őstag
válasz
Litván Zongora #6234 üzenetére
Én pl évek óta minden telefonom mellett használok egy kis sony lejátszót, sokkal szebben szól mint eddig bármelyik telefonom. Telefonon meg ott a spotify, edzés vagy néha néha buszozás közben meg kibírom. De ha ennyivel jobb a HTC akkor miért kellett váltani? Gondolom meg volt rá az ok, akkor meg el kell fogadni a tényeket. De mindenkinek adott a lehetőség, hogy vegyen egy hordozható lejátszót is, azok között találni elég komolyakat, igaz nem olcsón de ha ekkora igény a minőségre akkor a pénz nem akadály.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Litván Zongora #6235 üzenetére
Mindkettő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Litván Zongora #6182 üzenetére
Valszeg senkinek, de tényleg rejtély, hogy miért nem. Egyébként, ha csak az értesítési pötty van beállítva, azt jelzi a gmail ikonon, csak a számot nem.
-
xedamen
senior tag
válasz
Litván Zongora #6071 üzenetére
Az az oka, hogy türelmetlen népség vagyunk. Részemről semmi sem indokolta, mert buggal nem találkoztam.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Litván Zongora #6028 üzenetére
A siker titka, hogy ne a notchnál húzd le.
-
válasz
Litván Zongora #6019 üzenetére
Szintén zenész....
-
kemdom
tag
válasz
Litván Zongora #5942 üzenetére
Én anno mobilboltban ilyesmi nillkin töltőt próbáltam eladni, annál elkezdte a töltést, aztán pirosan levillogott. S9 ment, iPX nem. Szerintem nincs teljes átfedés a tekercsek között és a melegedés elkerülése végett inkább leállítja a töltést. Nálad nem tudom, mi lehet a baj, de ott is a pozícióra tudok gondolni.
-
djbelo
senior tag
válasz
Litván Zongora #5953 üzenetére
Ez van,nagyon jó szerintem: [link]
Nekem ez a megoldás azért tetszik mert a nem ez a mágneses cucc, így nem kell a telóra ráragasztani semmit. -
djbelo
senior tag
válasz
Nekem is van, nálam hibátlanul működik. Mondjuk nekem a másik van, nem a motoros.
-
Szpisti
addikt
válasz
Másik telefonnal is ki kellene próbálni, hogy kizárhasd a hibáját...
-
forras2
őstag
válasz
Litván Zongora #5807 üzenetére
jó-jó ez a Vanced, én is ezt használom, de mióta lefrissítette magát, azóta idegesítően szar. 1-2 zene lemegy, utána fogja magát és kikapcsolja a progit, szól a zene, egyszer csak gondol egyet, és megállítja a zenét stb.
3-4 zenénél nem tudok vele többet meghallgatni egymás után, mert akkor már trollkodik valamit a progi... -
Pityu99
tag
válasz
Litván Zongora #5541 üzenetére
Több százezer km tapasztalata alapján írtam. Személyautóban sem potyog, pálya tempó mellett felüljárók "ugratóján" sem. Nem tudom milyeneket használtál, de amit írtam az stabil. Ez előtt Blitzwolf volt, azzal se volt semmi gond.
Persze teljesen más, kamionban, egy keresztborda, egy vasúti átjáró, egy nagyobb kátyú jobban felüt. A kerék fölött van a fülke 3 méter magasan és nem a két tengely között a földön. Ezért rugózik külön az ülésem, hogy ezeket csillapítsa. De a telefon a műszerfalra van rakva. -
Pityu99
tag
válasz
Litván Zongora #5531 üzenetére
Ez hülyeség. Simán megtartja. Hidd el kamionnal járok elég magyar, cseh, szlovák és hasonló jó minőségű utakat. Nekem Alis Baseus mágneses tartó van, még úgysem esik le, hogy van rajta egy szilikon tok. Telefonnak sem lesz semmi baja, évek óta így tartom őket.
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #5531 üzenetére
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #5458 üzenetére
Ennyi
én iPod 5.5 gen. Wolfson DAC-ra esküszöm
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5433 üzenetére
Ha visszakapcsolod az időzítést, megint megjelenik?
Nálam, csak zárolt képernyőn látszik, a notch mellett jobbra. Egyébként nem fér oda az óra és az akku ikon és % miatt. -
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5418 üzenetére
De. Valami bug lehet. Ott maradt reggelről. Mi a build-számod?
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #5418 üzenetére
De, az időzített szemvédelem esetén csak akkor van ott a szem ikon, ha az aktív időszak alatt bekapcsol.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5415 üzenetére
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5406 üzenetére
Az a szemvédelem ikonja
. Az enyém is céges, megfigyelés alatt
-
válasz
Litván Zongora #5326 üzenetére
Igen ez a fölemelés valóban f@s, hogy ne csak pozitív dolgokat mondjak és ne essenek nekem a trollok, hogy mennyire ajnározom a telefont🤣 Nekem is van sokszor, hogy fölemelem és mozgatni kell, hogy reagáljon valamit😀
-
zsamiatt
őstag
válasz
Litván Zongora #5241 üzenetére
hol?
-
lucky07
aktív tag
válasz
Litván Zongora #5241 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
válasz
Litván Zongora #5033 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz
Én személy szerint eléggé kihasználom, persze nem minden funkcióját de úgy 80% az biztos! -
dualcore
őstag
válasz
Litván Zongora #4915 üzenetére
Tényleg nagyon gyenge a zenei része, de nem csak ennek hanem az összes Huawei telónak.
-
válasz
Elhiszem, mint írtam is én egyik készülékemet sem használtam erre, így összehasonlítási alapom nem igazán van! Nekem ez is maximális volt 1 szám erejéig, én nem így hallgatok zenét👍
-
MerLinh
senior tag
válasz
Ezek uj dolgok, csak par eszkoz kepes kezelni, sony találmány, szerencsére nem tartotta magaba
-
MerLinh
senior tag
válasz
Litván Zongora #4905 üzenetére
Igen, ugy, egy hatranya van a magasabb bitratanak, hogy viszonylag rovid a hatosugara, usb dackent is megy ha nagyon kell
Szpisti: Nem kell vajtfulunek lenni, hogy meghalld a htc,lg es ekozt a kulonbseget mind hangeroben mind minosegben sajna szinte fogni lehet. de azert mert azokat zenere terveztek ilyen egyszuren ennyi van a hatterben
-
gergotakacs
tag
válasz
Litván Zongora #4902 üzenetére
Én MGCool wave bt fülest használok. Sosem cserélném le jack-re. Gyönyörűen szól.
-
válasz
Litván Zongora #4904 üzenetére
Én most csak és kizárólag az miatt próbáltam ki,mert kíváncsi voltam erre a sz@r minőségre!
Hát nem tudom én a feleségem iPhone fülesével próbáltam ki, Adele és ezen konkrétan bekönnyeztem annyira gyönyörűen szólt! És volt ott minden mély magas közép stb...Soha egyetlen készülékemet sem használtam erre amúgy! -
válasz
"A Bluetooth minősége helyből gagyi" - ezzel vitatkoznék. Nyilván a jelenlegi BT kodekek egyike sem tud olyan jó minőséget, mint (optimális esetben!) az analóg output, de egy HQ beállítással használt LDAC kodek is nagyon jó minőséget képvisel (optimális esetben kb. 96 kHz/24 bit-nek felel meg). Javaslom az Earstudio ES-100 , vagy hasonló kütyü megfontolását. Hamarosan mindannyiunkra ez vár
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #4905 üzenetére
Igen, pontosan. De meg tudod nézni a gyártó honlapján a specifikációkat. Elég jónak tűnik a cucc, minden bluetooth szabványt tud használni, hogy a legjobb hangminőséget elérje. De sajnos ebben is van egy akksi, amit tölteni kell...
Szerencsére nálam ez a hiányosság pont nem számít, én maximum csak autós fejegységekkel, bluetooth-on hallgatok vele zenét, azt is ritkán...
(Csak holnap erkezik meg a Mate 20 Pro-m...) -
MerLinh
senior tag
válasz
Teljesen ertem, azokhoz kepest verszegeny. hidd el nem csak huaweinel van ez a problema, v10 es htc 10 utan. en is htc 10rol jovok. huaweinel meg sose volt olyan model amibe raktak volna rendes dac-ot. Es nem is ugy reklamozza ezt a telot hogy ilyen olyan a zenei kepessege, nem veletlenul.
vagy lgv30, htc u12plus, vagy javaslom ezt, mert nem sok telefon van amibe hasonlo lenne a zene kepesseg.
BTnel: LDAC, HWA codeccel amik elmeletileg hi-res minositest is kaptak, minden bizonnyal jobb lesz.
-
válasz
Litván Zongora #4885 üzenetére
Az átalakítók sem tudnak csodát tenni, mivel az USB audio támogatás rendszerszinten elavult, és erről a Google tehet. Igazán jó minőséget USB-n keresztül célhardver (pl. Dragonfly és hasonló DAC/AMP-ok) és passzoló célszoftver (pl. Poweramp, UAPP) használatával lehet elérni. Ezek a megoldások saját USB audio driver alkalmazásával küszöbölik ki a rendszer korlátozásait.
TL;DR: jack dugós telefon hiányában Bluetooth + BL füles vagy ES-100 és hagyományos füles a megoldás...
-
MerLinh
senior tag
válasz
Normalis DAC hianyaban nem hiszem, hogy meg fogja hajtani a fulesed. Milyen fulesed van? BT re van megoldas szerencsere ebben az esetben, ldac-hwa codeccel mehet lossless is normalisan, vannak olyan adapterek mar. illetve ha adaptert akarsz hasznalni, akkor otgn normal usb dac ami megoldast jelenthet. Mert ezek a kamu dac atalakitok nem hasznalnak semmit iyen szempontbol. csakhat meret es kenyelem...
-
vasi89
őstag
válasz
Nemtudom nálad mi a gond de én ugyan azt a fülhallgatót használom mint az s7e-el, nagyon minimális hangminőségbeli romlás van de szerintem ez is amiatt mert a samsungnak jobb az EQ-ja.
-
lucky07
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4733 üzenetére
Szia
Milyen cuccot teszteltek (nano)?
Kaphatok linket? -
SonyNex7
senior tag
válasz
Litván Zongora #4604 üzenetére
-
Musaka
senior tag
válasz
Litván Zongora #4605 üzenetére
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Litván Zongora #4591 üzenetére
Sima mezei microusb kábel kell hozzá, amit adnak is hozzá. Miért nem jó megoldás neked?Az egyik fele bemegy a tartóba a másik meg a szivargyújtóban lévő adapterbe.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Litván Zongora #4543 üzenetére
Sziasztok.
Igaz nem mate 20-at használok, sajnos, de nekem pár hete jött meg a Baseus-nak az új tartó/töltője.
Amit linkeltetek az úgymond az első generációs, az újhoz képest mondhatni prototípus.
Az újat rendeljétek nagyon jó.
Ha több embert érdekel írok róla bővebben.
[link]Lenne egy kérdés, zöld színben miért nem jelent meg itthon? Várható esetleg van valami infó?
-
etnies
senior tag
válasz
Litván Zongora #4519 üzenetére
Én rendeltem egy két Fontos kínai szart, azzal becsiptetem a szellőzőbe és boldogság van.
-
vasi89
őstag
válasz
Vegyél egy normálisabb szellőzőbe rakhatót. Autófüggő is de én ezt használtam már több autóban is és hibátlan.
-
WiZARD
addikt
válasz
3 hete van meg, eddig nem esett szét.
-
NY_A
őstag
válasz
Litván Zongora #4540 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
Litván Zongora #4515 üzenetére
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4519 üzenetére
Sajna nem nagyon.
Többfélét próbáltam még az előző P7el és az egy könnyebb telefon...
Nem találtam olyat ami önmagában jó lenne.Az újabb autók középkonzolja meg már BT-n keresztül kihangosítanak.
Már csak azt kellene megoldani nekik, hogy magát a telefon teljes felületét átvegyék amikor beülsz a kocsiba.
Akkor nem kell a telefont tartóba tenni, csak be egy fiókba. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Én egy normálisabb tapadó korongos tartót, beáldoztam. Így szétbombáztam a tapadókorong részét és fixen rögzítettem a műszerfalra csavarral.(Hogy ne látszódjon).
Nem a tetejére hanem az elejére. (meg beszereztem egy másik ugyanolyan elemet, ha esetleg elkerülne onnan a tartó ki lehessen cserélni és a helye se látszódjon)
Igaz ez egy 20 éves Golf3 és nem új autó.Amúgy nem igen van rendes telefon tartó. A szellőzőbe dughatók tönkre vágják a buktató részét, súlyosabb telók lötyögnek a ráccsal együtt. A tapadókorongosak 90%-a leesik az üvegről, amúgy is zavara kilátásban. A műszerfalra tapasztható alá meg ragasztani kell műanyagot, de az meg szintén súly miatt le jön a műszerfalról, pláne ha íves.
Ha ez sem válik nekem se be, mert tesztidőszak van még nekem is, akkor lemezből hajlíttatok egy tartót, ami illik a kocsihoz és az lesz fixen rögzítve. (meg be lesz bőrözve hogy ne szűz vas látszódjon és ne karcolja a gépet)
galaxy Gio-mnál volt ilyen megoldásom még az előző kocsiban. Az volt a legstabilabb és legjobb megoldás.
-
ravebp
senior tag
válasz
En meg untam az ablakra ragasztható verziókat, mert mindegyik potyog le és nem túl vicces egy ilyen telefonnál. Így én most egy CD lukba erősíthető verziót vettem és használom teljes megelégedéssel
-
válasz
Litván Zongora #4496 üzenetére
Akkor állítsd be újból,mert nekem még nem volt olyan,hogy ne ismert volna fel!
-
kemdom
tag
válasz
Litván Zongora #4492 üzenetére
Ezalatt az ágyas-nyakas alatt a reggeli első feloldásokat kell érteni? Csak mert akkor én simán el tudom képzelni, hogy a reggeli "pufi" arc és duzzadt szem lehet a ludas. Nálam ez van, 2D-s arcfelismerőnél is, a 3D-set meg képzelem, még jobban zavarhatja a deformálódott arc.
-
etnies
senior tag
válasz
Litván Zongora #4485 üzenetére
Egyetértek az írásoddal, különösen az Apple megjegyzésekkel. Pl azok miatt nem vettem még soha Iphone-t.
Egyébként a P20 pro is nagyon jó telefon, de azt nem szerettem, mert fóliázni kellett és állandóan törölgetni.
De az is jó fotókat csinál, remek akuidő és töltési idő, fluid, jó fotók. Csak sokkal olcsóbb. És annak jó az ujjlenyomat olvasója is. Jó helyen van, azonnal megtalálod és pontos. -
utomi
senior tag
válasz
Litván Zongora #4485 üzenetére
A feloldó mechanizmus tényleg ilyen. Néha lehetetlen szögből is meglát és felismer a kamera máskor meg ha minden körülmény tökéletes se teszi a dolgát. Az ujjlenyomat olvasó számomra megbízhatatlan de legalább van. Mondjuk nekem fent van az MMes fólia és az nyilván ront rajta de ezt elfogadom. Viszont mivel side by side használom egy Xs Max mellett, annak bizony megbízhatóbb az arcfelismerése. Arról nem is beszélve, hogy én nagyjából 2 hetente borotválkozom csak ami ugye eredményez egy hol ősember hol meg csak borosta állapotot. Na ezt a Xs Max zokszó nélkül lekezeli míg a Mate 20 Pro ilyenkor szimplán baszik megismerni. Nyilván nem deal breaker és én is elfogadom csak érdekesség képen írtam le.
-
válasz
Litván Zongora #4482 üzenetére
Nekem is az van rajta, itt sokan szkeptikusok voltak ezzel kapcsolatban, nekem ez az 5. telefonom amire tetettem és eddig mindegyiket karcmentesen adtam el, pedig nem kíméltem egyiket sem!
Sok helyen most 10000ft helyett 5000ft akciósan!
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #4420 üzenetére
Szívesen
Ha mégis vissza szeretnéd állítani, akkor csinálsz egy rendszer visszaállítást, és újra ott lesz
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #4417 üzenetére
Újra csomagoltam és feltettem Mega-ra
u.i: Előtte megpróbáltam, és nálam nem írt hibát.
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #4417 üzenetére
Akkor újra felteszem. Pár perc türelmet kérek.
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #4379 üzenetére
Végülis nem kell telepíteni, mert úgy csináltam meg, hogy az is benne van.
-
válasz
Litván Zongora #4379 üzenetére
Pontosan...
-
Pongi1975
tag
válasz
Litván Zongora #4362 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Litván Zongora #4362 üzenetére
Kikapcsolni elvileg nem. Ha nem használsz gesztusvezérlést, akkor virtuális gombnak ki lehet tenni a negyediket alulra és azzal is lehúzható az értesítési függöny. (hátsó ujjlenyomat-olvasóval is le lehetett, de az itt nem opció, ugye)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Litván Zongora #4320 üzenetére
Gondolom én belül csak dupla érintkező van. És a mikrofonhoz ugyebár 3 kell.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Litván Zongora #4300 üzenetére
A beállításokban keress rá:
Intelligens feloldás. És ott lesz a Bluetooth eszköz. -
xedamen
senior tag
válasz
Litván Zongora #4300 üzenetére
De van: beállításokban keress rá, hogy "smart lock"
-
válasz
Litván Zongora #4244 üzenetére
Nekem éjszaka valami szopja az aksit sajnos és nem tudom mi lehet😣 7-8%-ot merülni szokott!
Mondta itt valaki, hogy tegyem repülő módba de elérhető kell, hogy legyek így az nálam kilőve!
Az aksi adatoknál sem ír semmit ami merítené, tehát passz🙄 -
Eli577
senior tag
válasz
Litván Zongora #4160 üzenetére
Van sok, de egyik se az igazi. Van amelyik a képernyő lezárással nincs kibekulve, van amelyik a feloldással, stb. Nekem idáig csak a Samsung és az LG AOD-je volt amilyet elvárnék.
-
babosmiki
addikt
válasz
Litván Zongora #4160 üzenetére
Van jó sok, meg jók is sok funkcióval, de a fogyasztásuk sajna még több mint a gyárinak..[link] Eddig csak 2-3 at próbáltam, de sajna kuka..
Több időm lenne, szerintem meg lehetne találni a megfelelőt..
-
etnies
senior tag
válasz
Litván Zongora #4063 üzenetére
Gyári átalakító kaki.
Itt Londonban 9 font egy HTC, és ennyi pénzért a Dpd hozta ki házhoz. Lol. -
válasz
Litván Zongora #3932 üzenetére
De hopp, bocsánat, rájöttem, nem a három pontra kell bökni, hanem a másik menüre a bal oldalon. Így már megvan, köszönöm.
-
babosmiki
addikt
válasz
Litván Zongora #3911 üzenetére
-
válasz
Litván Zongora #3901 üzenetére
Na zsír, használd megelégedéssel👍
-
babosmiki
addikt
válasz
Litván Zongora #3908 üzenetére
Akkumlátor-Kezelőfelület színek sötétítése
-
bigsee
addikt
válasz
Litván Zongora #3885 üzenetére
De minek nyitnád ki? Így többet ér!
-
válasz
Litván Zongora #3885 üzenetére
Device Info HW
Biztos elégedett leszel👍
-
Isual
veterán
válasz
Litván Zongora #2837 üzenetére
Jaja rákerestem a "zöld" szóra a fórumban, már vártam a kézenfekvő ajánlást!
Köszi!
Hátlapi zöldségre lehetőség?
-
Krinyo
senior tag
válasz
Litván Zongora #2386 üzenetére
Mert nem tesz jót neki a napi 8-9 óra 100%-ra töltés, ezt tényleg nem tolerálja jól egy Li-ion és Li-polimer akku sem. Ahogy a notik aksiját is ez vágja tönkre, asztali gépként használás állandóan árdugott töltővel...
-
jacis
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1232 üzenetére
Kisebb helyet foglal 😉
-
tuki2200
senior tag
válasz
Litván Zongora #1232 üzenetére
"NM Cards are the exact size and shape of a Nano SIM card and go in one of the dual-SIM slots"
Ha Dualsim-es telefonod van, de nincs ra szukseged, mehet az egyik Sim helyere memoria kartya, ha van ezen kivul is memory card slot akkor 2x is bovitheted a telefonod
-
joey04
titán
válasz
Litván Zongora #811 üzenetére
Nekem fontosak a kamerás fejlesztések. egy csomó más meg nem, mégis megvetetik velem.
826: és itt van fekete is
-
Gergőke88
addikt
válasz
Litván Zongora #813 üzenetére
Ok.
Akkor keress másik telefont
Vicces amikor 300e Ft-os telefon topikjaban a legnagyobb probléma, hogy az Sd kártya nem megy bele. -
Gergőke88
addikt
válasz
Litván Zongora #811 üzenetére
Van lehetőség bővíteni, nem egy nagy beruházás egy 128gbos kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest