Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
Kösz a választ!
Igen, emlékszem, mintha talán tőled is kérdeztem volna, hogy hogyan intézted el a háztól-házig garit.
Hát, bízom benne, hogy nálam is valami hasonló lesz a helyzet! Mellékeltem minden tartozékot, a számla másolatát, a jótállási jegyet és még az eredeti dobozt is. (Olvastam, hogy valaki csak a telefont küldte, a tartozékokat nem, de teljes dobozos készüléket kapott így is. Én úgy voltam vele, javítsák meg/cseréljék ki és felejtsük már el végre ezt az egész zöldüléses ügyet!)
Közben mondjuk elkezdtem utánaolvasni a szerviznek, ahova a telefont viszik (TMX Mobile Solution), hát nem éppen jó véleménnyel vannak róluk!
Bár, ahogy szelektálgattam, általánosságban a Huawei készülékekkel nem szokott gond lenni, inkább a Lenovo-val, Samsung-okkal. (Előbbit talán ezért már nem is javítják már.)
Majd beszámolok, ha lesz valami, remélem nem fognak heteket ülni rajta, hanem cserélik/javítják!
-
Deutsche Telekom
KKrisz751: Szia, Hálózati optimalizálás a jellemző, meg persze a szolgáltatós identitás, beállítja a böngésző kezdőlapját a Telekom honlapjára, lesz szolgáltatós csengőhang és hasonlók, továbbá telepít néhány szolgáltatós alkalmazást is, de utólag azokat is eltávolíthatod, ha úgy gondolod.
-
Tokko
csendes tag
Ha bontott a doboz akkor az ua mint ha kapnál egy új telefont doboz nélkül.. Úgy is csal akkor kerül vissza bele ha eladód.. (gondolom) de nézted nem azt a dobozt küldtek vissza amiben a régi volt...? Mint pl nekem ha n mondják akkor oda adom és vissza kapom... Sok jelentősége nincs mert a garancia papíron be van írva mint pl nekem hogy 3.imei számos csere.
De ha 3 napon belül viszed vissza vagy online vetted (14nap)akkor lehet adnak új full dobozosat. Nekem a mai friss munkalapon ott van hogy ez az új Tesztelve van.. -
xedamen
senior tag
Pont most szerettem volna én is posztolni. Ilyen készenlétet még iOS-nél sem tapasztaltam, ahol aztán tényleg nem fogyaszt semmi semmit a háttérben.
Eddig a mai napom:Igaz ma nem vittem túlzásba kijelzővel eddig (kivételesen dolgozom munkaidőben), de idefelé 30 perc Spotify stream Bluetooth fülesen, végig 4G (nem wifi), egy Telenor és egy Telekom SIM benne, kijelző meg érzésre kb 40%-on. 1% ment le 4.5 óra alatt. Esküszöm még 5-tel is kibékülnék, egyik telefonom sem volt még délután fél 1-kor 99%-on
Temészetesen, ahogy látszik a képen is, közben jönnek az értesítések (FB, Messenger, Tinder, Viber, email, kutyafüle). Egyszerűen imádom!
-
spartan44
tag
Helló!
A háztól-házig garanciát hogyan igényelted? E-mailben vetted fel velük a kapcsolatot vagy telefonon?
Mit küldtél el nekik? Csak a telefont (a töltő, USB-C kábel és a fülhallgató nélkül), eredeti dobozában? Számlát is mellékelted? (Az eredetit vagy egy másolatot?)(Bocs, tudom, sokat kérdezek.
)
-
doooo
veterán
Ha hamis kijelentéseket teszel, akkor jelzem az olvasóközönségnek, hogy márpedig ne higgyenek el mindent, amit írsz. Nem kioktatás ez, se személyeskedés. Tényekről van szó, nem vallási szemléletről, amit mindenki úgy interpretál, ahogy akar.
[Ez] volt az első alkalom, ahol bedobtad először a kis átformált valóságodat.
Jól mondod, semmi helye itt más gyártók felhozásának olyan céllal, hogy az itteni komoly problémát jobb fényben tüntesse fel valaki, de ha már mégis felhoz valaki mást, akkor azt valós tényekkel tegye, ne "Nem egyszer fordult elő egészen S8ig bezárólag, hogy komoly szintorzulás volt ha szögben néztem." típusú nonsense kijelentésekkel. Komoly színtorzulás... Egyébként elismerésem, ha van olyan, amikor nem "szögben" nézed a képernyőket. Tényleg alábecsültelek.
Engedd el a témát, ahogy mondtam, ettől semmi nem oldódik meg. -
doooo
veterán
"Meg azért felteszem a kérdést, hogy mivel jobb az, amikor Samsung telelon SAMOLED kijelzője már egy kis forgatástól is zöldes árnyalatban úszik a színtorzulás miatt ha a betekintési szög változik? Ja, az a különbség, hogy azt nem fogják cserélni. Az az így jártál kategória."
Már másodszorra jössz ezzel a baromsággal. Először nem akartam jelezni, hogy attól, hogy vehemensen kijelentesz valamit, még nem lesz igaz feltétlenül, de most már ideje szólni. Semmiféle színelváltozás nincs, fényerő változás nyilván van, de a színek attól még nem torzulnak (nem jobban és másképp mint akármilyen képernyőn, amit valaha csináltak), nem "egy kis forgatástól", és mi a legjobb, pláne nem zöld foltokban, ahogy te itt leadod. Bullshit. Az, hogy te nem tudsz annyit felfogni, hogy ha egy világító pixelt majdnem a panellal egy síkban nézel, akkor nem ugyanazt látod, mint szemből... az a te bajod/korlátod, nevezd ahogy akarod, de nyilvánvaló baromságokat ne kürtölj szét állandóan, mert attól még egyrészt nem fog megjavulni a M20P-k zöld kijelzője (ami nem optikai csalódás, ennyire nem nézhetsz mindenkit hülyének magadon kívül), másrészt meg lejáratod magad újra és újra (ha ez a cél, akkor folytasd nyugodtan, jól haladsz, de annyi legyen mindenkinek világos, hogy szimplán hazudsz).
-
NY_A
őstag
Én tizenegy-két éve dolgoztam egy gyárban mint műszerész. Ott egy 8 órás műszakban simán legyártottál több ezer selejtes terméket úgy, hogy azt senki észre sem vette mert egy összetevőnek minőségi problémája volt. Simán átsiklott a minőség ellenőrzésen is mert addigra kifutott. Csak akkor derült ki, hogy szar amikor használni kezdték.
-
Eagl3
veterán
Ha egy összegben kifizeted a készüléket, akkor nem feltétlen éri meg szolgáltatótól vásárolni, de még így is olcsóbb tud lenni egy közepes díjcsomag esetén.
Én az XS Max-ot 290-300 körül hoztam el a T-Mobile-tól, bár viszonylag magas díjcsomaggal és korlátlan mobil nettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Energiaital topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest