- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
forras2 #15619 üzenetére
Szinte 100% hogy nem lett rootolt a telód, de le tudod ellenőrizni mondjuk ezzel az appal: [link]
Inkább valami anomália lehet. Nincs bekapcsolva a Fejlesztői beállítások, vagy abban valami kényes dolog?
Ha semmi ilyesmi, akkor esetleg egy ujraindítás meg kellene, hogy oldja a dolgot.KKrisz751: nekem is fent van már a legújabb 288 és nem lett rootolt a teló. Amit leírtál kb. elképzelhetetlen. Amúgyis megmondták nemrég újra, hogy azokon a Huawei telókon amiken gyárilag van GMS, azokon marad is, és frissülni is fog.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
forras2 #15619 üzenetére
Még nem mertem felrakni, kikapcsoltam az autómatikus frissítést amióta megint kezdődik a google sz..rság. nehogy az egyik frissítés törölje a google appokat a telefonról.
Amíg nem kell, nem állok át másik alkalmazásokra.
Viszont ha ez egy rendszergazdai, pl. "root" frissítés. Lehet előkészítik, a lehetőségét annak, ha kötelezően letörlik az appokat, akkor te root jogokkal rendelkezve vissza rakhasd magadnak. Amiért a gyártó nem kell felelősséget vállaljon, ugyanakkor tudod használni tovább a készüléket akadálymentesen.
lehet tévedek, de ez logikus lenne.
viszon akkor kell egy megoldás a root kikapcsolására, sok banki, és egyéb app nem működik root alatt. Ha jól tudom a nfc fizetés sem, és azt használom sokat.
Szerk:
Amúgy rákerestem. Elvileg sima biztonsági frissítés...
10.1.0.288 -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest