- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti #4198 üzenetére
Sajnos nem. Én most reseteltem feleségem Nova 5T-jét szervíz menüből. Kellettek az azonosítók, addig nem engedte aktiválni a telefont. Még jó hogy tudtam ezeket, így beléptem, majd kijelentkeztem mindegyikből, googl-ből is eltávolítottam a telefont és ismét reseteltem. Így már lehetett aktiválni huawei és google azonosítók nélkül is.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Párom mostohaapukája meghalt. A telefonja le van zárva. De nem tudják se a feloldó kódot, se az email címet.
Hard Reset, Wipe Particion már megvolt. De kér egy olyan email-t bejelentkezéshez, amivel már volt szinkronizálva az eszköz. Ezt nem lehet megkerülni valahogY? -
juvegamer
tag
Üdv!
Eléggé kihalt a topik és én is elköszönni jöttem. Az utód egy Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Ár/érték arányban szerintem most elég korrekt ajánlat ha valaki a cserén gondolkodik esetleg. Aki még kitart annak minden jót. -
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy telefonálás közben nincs mobilnet? Azt nem tudom, hogy ezt a telefon csinálhatja, vagy a hálózat ilyen.
Amint leteszem a hívást, újra van mobilnetem. A gps követés működik hívás közben is. Vodafone hálózatot használok.
-
Tiédetis
senior tag
sziasztok
Volte mind a kettő sim-re kapcsolható, vagy csak SIM1-re?
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Leváltottam a mate 20 lite-ot.
Ami nagyon hiányzik az a gyári jegyzet és naptár app.Hogyan/honnan tudom leszedni ezt a 2 alkalmazást?
Az Oppo Reno 7 5g-n csak a Google naptár és jegyzet van,azokat meg nem szeretem
Köszönöm -
edeleny
őstag
Én még most is elégedett vagyok vele. Az aksi simán túléli a napot.
Az új frissitéstől lassabb lett.
Néha a telefonkönyvön is homokórázik.
Használom az AndroidAutot. Az megfogja.
A múltkor a feleségem telója lett a kocsira dugva, és megdöbbentett mennyire másabb gyorsabb.Vagy Samsung A33, vagy Xiaomi 11 lesz.
De mivel a lányom Samsungja nem barát a Honor okosórával, így valszeg a Xiaomi.
Jó fotót csináljon, meg húzza ki 4, 5 évig. -
old-dog
aktív tag
Jó teló volt, lecseréltem 4 év után. Tárhely már kevés volt illetve az 5G miatt, bár ez még várhatott volna, hiszen az 5G lefedettség még gyerekcipőben jár. Poco X4 pro lett helyette. Marad tartaléknak, kicsit sajnálom is, nem volt semmi baja.( karcos az üveg bár lehetett repedés). Jó teló a POCO, megvagyok elégedve vele.
-
juvegamer
tag
Hűű, de kihalt a topik.
Na, esetleg akit érdekel és szeretne telefont cserélni és még nem talált megfelelő utódot de szeretne a Huawei vonalon maradni annak felhívnám a figyelmét, hogy talán márciusban elméletileg kijön ez a Honor telefon: Honor Magic5 Lite https://mobilarena.hu/hir/marcius_elejetol_megvasarolhato_a_honor_magic5_lit.html
Nekem így az előzetesek alapján megfelelne. -
zoli62
addikt
Nekem most tűnt fel, hogy az EMUI 12-ben a beállítható navigációs gesztusok mennyire hasonlítanak az iPadOS-en levőkhöz.
-
myk74
senior tag
Sziasztok! Szeretném cserélni a kis csoda mate 20 lite - ot, de még mindig nem tudom mire. Realme 9 Pro vagy a One plus nord 2 ce 5g.Ezek tetszenek. Realme 9 Pro +(Ez jobban tetszett mint a sima pro) azért esett ki mert nem lehet bővíteni, nekem meg 128gb kártyán van rengeteg dolog. Valakinek van esetleg tapasztalata ezekkel a telefonokkal? Bár tökéletesen teszi a dolgát, de kellene egy kis változás.
-
Nem tudjátok esetleg, hogy eredetileg melyik hangrögzítő alkalmazás volt a telón? Próbálgattam a többit az áruházból és véletlenül a gyárit töröltem le.
Köszönöm szépen!
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Egy ismerősöm panaszkodik hogy az utolsó frissítés óta eltűnt a hívás rögzítés a telefonjából.
12.0.0.227 a szoftververziója.
Nektek van valami infór vagy tipp a problémáról? -
Emui 8.2 - re létezik megfelelően működő hívásrögzítő alkalmazás?
-
juvegamer
tag
válasz
szaniszlokar #4177 üzenetére
Olvass fentebb.
Nekem is picit lassabb lett a teló EMUI 12-vel. De én már megszoktam. Annyira nem vészes. -
szaniszlokar
aktív tag
Frissítettem EMUI 12-re a telefont.
Úgy érzékelem, hogy mintha lassabb lenne a telefon. Sokszor van, hogy gondolkodik egy egy dolog előtt, van, hogy többször kell egy gombra rányomni a böngészőben, hogy történjen valami. Mintha nem érzékelné az ujjamat a kijelző.
Volt egy factory reset is.
Más is tapasztal ilyet a telefonnal?
Gondolkodom, hogy visszaállítom az EMUI 10-et, azzal nem volt ilyen gondom. -
pcnet
addikt
Szia!
EMUI 12 újítás. Bal oldalon lehúzva az értesítéseket éred el, jobb oldalon lehúzva pedig a gyors kapcsolókat.
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Felraktam a frissítést és most ha felülről lefele húzom a képernyőt eltünt hogy tudjam a wifit netet meg egyebeket ki be kapcsolni.
-
myk74
senior tag
válasz
szaniszlokar #4170 üzenetére
Lehet szerencsés vagyok, de a 4 év alatt, egyszer sem csináltam factory resetet. Hálás kis telefon.
Minden működik frankón. -
szaniszlokar
aktív tag
Telekomos eszközre is megjött az EMUI 12.
Nekem mintha lassabbnak tűnne a telefon.
Esetleg egy factory reset segíthet rajta? -
juvegamer
tag
Na, Nekem is megjött a frissítés tegnapelőtt.
EMUI 12
Vodafone 12.0.0.227
Hogy őszinte legyek nekem annyira nem jön be. A telefont is lassabbnak érzem meg talán mintha egy picit gyorsabban is merülne.
Asszem így könnyebben is el tudom engedni. -
juvegamer
tag
Egyébként mint már régebben is írtam cserén gondolkodom.
A két jelölt:
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Samsung Galaxy A52 5G vagy A52s 5G
Esetleg van valakinek tapasztalata a fenti telókkal? Bár tartok tőle, hogy nehéz lesz megszokni ezeket az EMUI után. -
juvegamer
tag
Sajnos nekem sem jött még semmi (3 éves a teló).
Jelenleg ez van:
EMUI 10
Android 10
Vodafone 10.0.0.290 -
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Sajnos beázott a telefonom, egyáltalán nem reagál semmire, pedig megpróbáltam kiszárítani is, de semmi...
Főként a rajta maradt adatok miatt menteném meg a készüléket. A Huawei hivatalos szervizénél törölnek mindent, ezért az nem opció.
Esetleg tudnátok ajánlani bevállt, megbízható szervizeket, ahol megnézik, illetve javítják is?Előre is köszönöm!
-
juvegamer
tag
Nekem EMUI 10 van és nem is talál frissebb verziót.
(Vodás)
Azt írja: a telefon naprakész. -
snooze
veterán
valakinek frissült már emui 13-ra?
-
Sajnos elkezdett púposodni az akkumulátor, nyomja le a hátulját. Kb fél éve egyik ismerős is így járt, tizenpárezerért cserélték neki.
Ha tovább használom még így, akkor felrobbanhat az akku?
-
Aki gondolkozik cserén, mit tud ajánlani ez helyett? Elkezdett az utóbbi időkben nagyon akadni. A héten nem volt meleg, de valami borzasztó. Minden héten van rajta optimalizálás és újraindítás, de meguntuk, mindenképp csere lesz, egy olyan megfizethető telefonra ami nem akad...
-
Doggy dog
senior tag
Ne cseréljétek.
Sajnos áthajtottam a 20-on.
Poco M3pro 5g lett.
Visszasíroma Mate 20 lite-omat! -
juvegamer
tag
Én is már hónapok óta vacilálok a cserén de én sem találtam semmit 100k. körül. Talán a Xiaomi Redmi Note 10 pro jöhetne szóba. Jobbat nem találtam, többet meg nem akarok költeni. Vártam ezt a Honor Magic4 Lite-ot mert valahol csak Huawei de nem túl jókat írtak róla ráadásul 130k körül van. Úgyhogy egyelőre marad.
-
gazee
tag
Akkor erre már semmi nem fog jönni....🫤
-
gazee
tag
Hello!Bizt frissítés mikori az utolsó?
Vagy a szoftver?
Köszi -
potyi23
senior tag
hali. Hivast valahogy feltudom vetetni ? vagy kell feltennem valami appot?
-
Balcsix
senior tag
válasz
Gömbike #4120 üzenetére
Abban egyetértek, hogy az XR egy nagyon jó kis készülék a mai napig, nekem is volt lehetőségem használni egy kis ideig, de nekem nem jön be a rendszer.
Illetve ha van más iOS-es eszközöd is, akkor tényleg nagyon jó a "cross platform" dolog.Viszont azért írtam az előző hsz-t, mert azt hittem hogy lemaradtam valamiről a Huawei-el kapcsolatban.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Gömbike #4115 üzenetére
"A Huawei a korlátok miatt nem tud gyártani európai felhasználóknak telefont."
Ezt pontosan hogy érted? Az amerikai szankciók ellenére továbbra is forgalmazzák Európában a Huawei készülékeket/eszközöket.
Amennyiben nem létjogosultság a GApps, akkor minden további nélkül teljes mértékben ki tud szolgálni (bár a GApps problémára is vannak már kerülőutak, megoldások...)."Ha egyszer a Huawei visszatér hozzánk..."
Tényleg nem bántásból írom, és csak lehet hogy én maradtam le valamiről, de mit jelent pontosan, hogy "visszatér hozzánk"?
Jelenleg is elérhető Mo.-n a Nova sorozat és például a P sorozat is.
Megemlítve például a P50 PRO-t, elég tetszetős darab, amelynek ráadásul a flagship készülékek között is például elég kiemelkedő kamerája van a mai napig, de más egyéb dolgokban sincsen túlságosan lemaradva a konkurensektől.Válaszolva arra, hogy mire váltanék ha váltanom kellene. Tökéletesen egyetértek azzal, hogy a kategóriában sok mostani telefon sem nyújt sokkal többet ennél.
A jelenlegi piacot nézve vagy maradnék a Hua-nál és váltanék feljebb kategóriát, vagy valamelyik középkategóriás Xiaomit választanám. -
Gömbike
senior tag
Én is ebben a dilemmában voltam, de a gyerekek megoldották.
Kaptam tőlük egy XR-t, ami igaz, hogy 3 éves, de szerintem engem még 4-5 èvig kiszolgál. Folyamatosan kapja a frissítést, víz és porálló, stb, stb, ….A feleségem samut használ, az S szériát, de szerintem a Huawei rommá veri bármikor a samut.
Ha egyszer a Huawei visszatér hozzánk, az elsők között leszek, akik megvásárolják. -
myk74
senior tag
Én is több mint 3 éve használom. Hibátlan. Igaz egy akku cserém volt már mert felnyomta a hátlapot, de gyári szervízben fél nap alatt orvosolták.
Nem is tudom mire váltanék ezután.
70000ft ért vettem anno újjonan, most max 120-at szánnék rá. Üveg hátlapot imádom, kamera még mindig elfogadható egy mobilhoz képest.
Tokban hordom és még mindig baromi szép telefon szerintem.
4/64 még mindig elég a napi dolgokhoz, nekem.
Sok mostani telefon sem tud többet ennél, pedig ez nem mai gyerek. Kár a Huawei - ért. -
kory24
őstag
Sziasztok!
Tudtok javasolni olyan céget, akik garanciafutárral elviszik a telefont és kicserélik benne az akkumulátort és gyári akksit tesznek bele?
Ők pl? okostelefonszerviz.hu
-
Gömbike
senior tag
válasz
juvegamer #4114 üzenetére
Sajnos nincs alternatíva. A droid gyártók ebben az árfekvésben ezt a minőséget és tudást nem akarják odaadni.
A Huawei a korlátok miatt nem tud gyártani európai felhasználóknak telefont.
Más gyártó droidos telefon csodái nevetségesek, persze az árfekvést szem előtt tartva, így kihasználva a vejkó ajándékát, áttértem ios-re.
Messze felülmúlta az elképzeléseimet, más op. rendszerrel kapcsolatban. Egyszerű mint a faék és minden nap ugyanolyan stabil és gyors. A bónusz, hogy az ipad-emmel is tudok telefonálni és minden alkalmazás, program, beírás, stb. tükröződik benne. -
juvegamer
tag
Na, akkor én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is teljesen jól működik a teló pedig lassan 3 éves lesz.. Két napot normál használattal kibír. Persze néha előfordulnak lassulások de alapvetően még most is jól használható. Nem is tudtam a mai napig eldönteni, hogy lecseréljem-e, úgyhogy egyelőre marad.
-
Gömbike
senior tag
válasz
old-dog #4111 üzenetére
Nekem is tökéletesen működik, bár néha belassult. újraindítás megoldotta. Tettem bele társkártyát és tartalèk telefonként marad. Gyári okostokban használtam, 3 év után is makulátlan.
A vejkótól kaptam egy XR-t, ami szintén már 3 éves, az lett az utód. Az meg teljesen egy húron pendül az ipad-dommal, s telefon marad mèg további 3 évig.
-
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
Látom behalt a topic. Nekem még több mint 3 év után is működik a teló. Igazából még gyors is igaz naponta tölteni kell. Maradok ennél amíg bírja. Üdv akik ezt a telót használják. -
Helló!
Szeretnék vásárolni egy normálisabb autós töltőt a telefonhoz. Tudnátok ajánlani modelleket?
Köszönöm szépen!
-
gazee
tag
Sziasztok!
Elbúcsuzom,kezdett haldokolni a teló..
Akksi puposodás kinyomta enyhén a hátlapot....10 ropi egy akksi.
Olyan szinten belassult,hogy a play áruházat alig nyitja meg....
Frissítés juni óta semmi....
Persze lehetne még mokolni vele de 3 évesen ennyi....
Oneplus 8t a váltás!
Hát jó teló ehez nem fér kétség!kamerában a mate azért klaszisokkal jobb!
További szép napot! -
orosziem81
tag
Üdv a kedves fórumozóknak!
Az édesanyámnak van egy Huawei Mate 20 Lite készüléke ami beázott. Kiszárítás után a mikrofon szakadozva továbbítja a hangokat.
Vettem hozzá új töltőcsatlakozót (ezen van a mikrofon) de ugyanúgy szakadozva továbbítja a beszédet.
Összehasonlítottam a két PCB-t és jelentős a különbség az útvonalak kialakításában és az alkatrészek jó része ami a régin van, az újon nincs.
Aztán vásároltam egy másik PCB-t is nevesebb helyről, de az is ugyan ilyen.
Van valaki hasonló problémával esetleg? Illetve aki ilyen problémát megoldott? -
Balcsix
senior tag
válasz
Atlantis #4105 üzenetére
Azért nem jött át az irónia, mert régen megállta helyét az írásod, de ma már tényleg eléggé felfejlődött minden téren a márka.
A harmadik bekezdés vége teljesen elkerülte a figyelmem, illetve elég figyelmetlenül olvastam a hsz-ed, mert most olvasva teljesen máshogy jön le az egész írásod. Kicsit kapkodtam, bocsi.
#4106juvegamer
Eléggé nagy a Xiaomi választéka, biztosan találsz magadnak megfelelőt. A Huawei-em előtt egy RN2-m volt és nagyon szerettem. Azóta volt dolgom rövidebb ideig több Xiaomival is, és hát nem vagyok benne biztos, hogy ha cserélem a Mate 20-at, akkor a következő is Huawei lesz. Eléggé bejön jelenleg 1-2 készülék a Xiaomi kínálatából is... bár egyelőre teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegivel is. -
Atlantis
veterán
válasz
Balcsix #4104 üzenetére
Ehh...
Un. irónia volt: a másodikban arra céloztam, hogy olyan a Xiaomi választéka és az átfedés a telefonjaik között, mintha egy random generator dobálná össze nekik az aktuális alkatrészekből.
A harmadikat nem kell kommentálnom, ugye, látszik az írásom végén az két kis színes vacak, az minden elmond.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Atlantis #4103 üzenetére
Az első bekezdéseddel egyet értek, de miről beszélsz a 2.-ban, illetve a 3.-ban?
Egyik gyártó sem csak úgy "bele dobálja véletlenszerűen" az alkatrészeket, ezt nem tudom honnan szedted. Amikor még nem volt ekkora vállalat sem a Xiaomi, sem a Huawei, akkor valóban több alkatrészt "kukázott" össze más gyártóktól, de ma már ez nem teljesen így van. Mostanság eléggé fordult a kocka, és sok más gyártó kopogtat náluk a különféle technológiákért...
Illetve ma már az figyel meg aki akar, szóval ezen mérlegelni szerintem hülyeség. -
Atlantis
veterán
válasz
juvegamer #4100 üzenetére
Xiaomi-t vettem apósnak, szintén Mate 20 Lite után...mivel mindkettőt nekem kell menedzselni és alapvetően jómagam almás vagyok 10+ éve, nekem a MIUI rendszer jobban be is jött, mint a Huawei féle megoldás. Samsung egyrészt pofátlanul drága, nejemnek cégesben az van, látom, hol tart a One UI és lehet szintén az almás "alapvér" miatt, de saját pénzt (pláne ennyit) nem adnék érte, ár/értékben a Xiaomi jobb...persze mindez csak egy vélemény és szigorúan szerintem.
Szóval ha gondolod, nézz körül a kínaiaknál, kismillió telefonjuk van, érzésre egy véletlen-generátorba betették az összes alkatrészüket, ami csak raktáron van és időnként megnyomják a gombot, ami kiad egy kombinációt és abból lesz egy telefonjuk...
egy katyvasz az egész modellszámozásuk, de biztos találni megfelelő kombinációt.
+ mivel a Huawei révén a kínaiak már úgyis tudnak rólad mindent, Xiaomi-val nem kell egy újabb országnak kémkednie utánad.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Ugyanez a dilemmàm nekem is.
A céges samsungom egy rakás sz@r, gyötrelem vele dolgozni. Nyilván nem felsőkategóriás az igaz, de maga a rendszere is egy borzalom.
Ezért a következő döntést hoztam: Ezt használom, amíg működik, azután veszek egy almát, nyilvàn nem a legújabb kiadást
. Nem tetszik a többi gyártó felülete, így miután ipad-ot használok, megpróbálom telefonban is.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Hát ez tőled függ, hogy mik az igényeid, mennyi a keret stb...
De a legfontosabb, hogy ha van rá lehetőséged menj el olyan helyre/helyekre, ahol végig tudod próbálni őket (Media Markt, Alza raktár, stb...), olvass teszteket, és amelyik a legjobban tetszik neked azt válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest