- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használom, messenger, ébresztés, netezés, fotózás/videó.
Lehet egy picit félreértettem most valamit. Én abban a hozzászólásban üzemidőről írtam, most átolvastam ismét a hozzászólásod és te készenléti időről írsz.
Üzemidőben járok most 642 óránál, mióta visszatettem a 8,2 emuit nem is indyítottam újra, megy szépen. Készenléti időket nem nagyon néztem, igaziból használom, ha szükséges töltöm. Pár képernyőmentést is csatoltam az utóbbi időben az akkuidőkről.
-
Exian
addikt
Én telekomos vagyok, elvileg mennie kellene, de nekem valahogy csak a Digi kártyán jelzi a VoLTE-t, sőt, azon megy frankón a VoWiFi is. Viszont Telekomon nem rakja ki sosem a VoLTE ikont, pedig elvileg tudja, és be is van kapcsolva. Telenorral nem tudom, mi a helyzet. Csak gondoltam jelzem, hogy bár nekem Telekommal ott van a menüben a VoLTE lehetőség és be is van kapcsolva, de kizárólag a Digi kártyán jelzi a VoLTE-t, meg a VoWiFi-t. Mondjuk ez utóbbi nem meglepő, mert egyedül a Digivel megy ez a funkció, ezzel kapásból megelőzték a többieket rögtön induláskor. De ezek szerint a VoLTE-vel is...
-
Pendragon911
aktív tag
Én ma kaptam meg, eddig tetszik, bár még főként a beköltözés folyik, egyelőre feltelepítem a szükséges appokat, atána majd elkezdem használni is a telefont
A napokban igyekszek beszerezni hozzá egy tokot, talán átlátszót veszek, de még nem tudom, plusz szükség lesz egy autós tartóra is. Kéket választottam, valamiért nem is volt kérdés, aranyat egyáltalán nem akartam (Telekom-nál nem is volt), a fekete meg olyan semmilyen, ez viszont szép! Sony Z5 Compact-ról váltottam, úgy vélem, alapvetően jó döntés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest