- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
juvegamer #4114 üzenetére
Sajnos nincs alternatíva. A droid gyártók ebben az árfekvésben ezt a minőséget és tudást nem akarják odaadni.
A Huawei a korlátok miatt nem tud gyártani európai felhasználóknak telefont.
Más gyártó droidos telefon csodái nevetségesek, persze az árfekvést szem előtt tartva, így kihasználva a vejkó ajándékát, áttértem ios-re.
Messze felülmúlta az elképzeléseimet, más op. rendszerrel kapcsolatban. Egyszerű mint a faék és minden nap ugyanolyan stabil és gyors. A bónusz, hogy az ipad-emmel is tudok telefonálni és minden alkalmazás, program, beírás, stb. tükröződik benne. -
Atlantis
veterán
válasz
juvegamer #4100 üzenetére
Xiaomi-t vettem apósnak, szintén Mate 20 Lite után...mivel mindkettőt nekem kell menedzselni és alapvetően jómagam almás vagyok 10+ éve, nekem a MIUI rendszer jobban be is jött, mint a Huawei féle megoldás. Samsung egyrészt pofátlanul drága, nejemnek cégesben az van, látom, hol tart a One UI és lehet szintén az almás "alapvér" miatt, de saját pénzt (pláne ennyit) nem adnék érte, ár/értékben a Xiaomi jobb...persze mindez csak egy vélemény és szigorúan szerintem.
Szóval ha gondolod, nézz körül a kínaiaknál, kismillió telefonjuk van, érzésre egy véletlen-generátorba betették az összes alkatrészüket, ami csak raktáron van és időnként megnyomják a gombot, ami kiad egy kombinációt és abból lesz egy telefonjuk...
egy katyvasz az egész modellszámozásuk, de biztos találni megfelelő kombinációt.
+ mivel a Huawei révén a kínaiak már úgyis tudnak rólad mindent, Xiaomi-val nem kell egy újabb országnak kémkednie utánad.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Ugyanez a dilemmàm nekem is.
A céges samsungom egy rakás sz@r, gyötrelem vele dolgozni. Nyilván nem felsőkategóriás az igaz, de maga a rendszere is egy borzalom.
Ezért a következő döntést hoztam: Ezt használom, amíg működik, azután veszek egy almát, nyilvàn nem a legújabb kiadást
. Nem tetszik a többi gyártó felülete, így miután ipad-ot használok, megpróbálom telefonban is.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Hát ez tőled függ, hogy mik az igényeid, mennyi a keret stb...
De a legfontosabb, hogy ha van rá lehetőséged menj el olyan helyre/helyekre, ahol végig tudod próbálni őket (Media Markt, Alza raktár, stb...), olvass teszteket, és amelyik a legjobban tetszik neked azt válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest