- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Találkoztam mát ilyennel, nekem csak úgy szünik meg ha bezárom Chromeban azt az oldalt, vissza gombra mindig előjön.
Et szerintem valami előugró ablak vírus, direkt azoknak akik erre betojnak és egyből telepítik az ajánlott szoftvert.(#18223) beyruth82 szintén 500as UPC : 45Mpbs
-
Az a Messenger hóbortja lehet inkább, mindentől függetlenül is elég random működik, bár gyakorlati tapasztalatom nincs, mert nem használom, de sok helyen ezt hallom és olvasom.
Átrakhatod kézire és mindent engedélyezhetsz, akkor ténykedni fog, amikor csak akar.rothadt: 12 MP-es fénykép csak 4:3 arányú készül, mert az a szenzor valós értéke.
-
jézusom
addikt
Nekem ez a fajta volt p9liteon.
Erre ragasztottam egy fém alátétet, jó volt a mágneshez, és patentül illeszkedett. Jól is nézett ki.
Ennél viszont sajnos a támasztó láb letört elég hamar, de lehet mégis ilyet veszek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én sem, csak gondoltam szólók, ha ez esetleg annyira fontos.
Ha jól emlékszem, akkor ez a DRUPE volt, ami egyszerűen zsenilasian fejlődő már-már nem (csak) tárcsázó, hanem szinte mindent tudó app. De kb vagy 1 éve használtam utoljára, akkor még angol volt, azóta nem tudom hol tart, nekem bőven elég a gyári is... -
Zorrósítottam kicsit, de a lényeg látszik, kicsöng és közben kiírja, hogy a hívott szám jelenleg foglalt: Link
Nem írja ki végig, csak a hívás elején egy ideig.
A megjelenítés módja miatt azt gondolom, a SIM kártya alapján történik és a szolgáltatónak, illetve előfizetésnek kell támogatnia.
Amikor a hívott félnél nincs hívásvárakoztatás, de telefonál épp, akkor is kiírja a foglaltságot, de olyankor nem csörög ki, hanem csak a tipikus foglalt jelzés hallatszik.Long1: Úgy valóban működik - az egykártyásokon is -, ha olyan előfizetésről, szolgáltatásról és hálózatról van szó, ahol mehet párhuzamosan a hang és az adat, ez megvalósulhat azonos és eltérő hálózati módok esetén is.
Nekem Telekomos a fő előfizetésem, van VoLTE, így 4G-n telefonálok és közben 4G-n netezhetek is. -
-
quint
aktív tag
Beállítások - Akkumulátor - Indítás
Három opciója van:
Automatikus indítás, Másodlagos indítás, Futtatás háttérben (mindegyiket megmagyarázza).
Ha kilövöd őket, akkor nem fog feleslegesen elindulni az alkalmazás, csak akkor, ha te is akarod. Én csak pár olyannak engedtem meg a futkározást (pl. Digitális headset, Samsung internet, Térkép...), amiknél számomra jó, ha egy esemény bekövetkezésénél kényelmes, ha a beavatkozásom nélkül el tud indulni az adott program. -
Beállítások -> Akkumulátor -> Indítás: Itt amit nem szeretnél, hogy automatikusan vagy AI által induljon, fusson a háttérben, hanem csak ha te direkt indítod, akkor kikapcsolod az automatikus vezérlést és kézin beállítod, ha nem kell a háttérben sem futnia...stb. (esetlegesen feleslegesen), akkor mindenhonnan kiveszed a pipát és csak akkor indul, fut és ténykedik, ha te úgy szeretnéd és elindítod
-
deka10
senior tag
Szerintem kevered a kettőt, wifi direct file megosztás, dlna médiatartalom megosztás, kivetítés az arra képes eszközre. Ajánlom a következő appokat bubble upnp, web video cast] és van még pár.
-
Bodor
veterán
Nem kellet pár nap sem és kiderült, hogy egy nagy kalap sz@rt ér ez az alkalmazás. Töröltem, nem is részletezném a problémákat. Majd megoldom úgy, hogy csendesebbre szerkesztem az adott hangfájlt.
Más: Én is várom a telefonra az OTA frissítést, de sehogy sem akar jönni. BLA-L29 8.0.0.137 (C432) van rajta, független , dual simes, edigitalban vásárolt. Egyik kártyám Telekomos a másik meg Vodafone-os. Próbáltam HiSuit-tal, wifi-vel, mobilnettel, sim kártya nélkül, újraindítva, teljes csomag és sima beállítással, de sehogyan sem találja a 142-est, pedig kíváncsi lennék az arcfelismerés funkcióra.
Nem értem egyébként, hogy milyen rendszer szerint megy ez, olvasom a topikban, hogy van akinek jön, ilyen-olyan kártyával, nekem meg semmi. 2 hetes a telefon és a garancia vesztés miatt nem nagyon akarom én feltenni FF-el. (meg hát csináltam én majdnem téglát egy Lenovo telefonomból, és volt szaladgálás olyanhoz, aki fel tudta éleszteni, szóval nem szívesen vágnék bele)
De vajon meddig kell várni? Mi szerint ütemezik, hogy mikor melyik készülék kapja meg a frissítést ? Mivel elég egyformák, nem értem, hogy miért nem egyszerre elérhető minden ilyen készüléknek a frissítés.
-
Bandus99
őstag
Koszonom nezegetem.
Esetleg
ezzel a tipusu tokkal
vkinek tapasztalata? Tetszik benne hogy magneses tartohoz nem kell kulon felrakni a femkorongot. Sose volt meg ilyesmi gyűrüs tokom, nem tudom mennyire hasznalhato a mindennapokbanAzert sajalom, hogy mikor eldicsekszik vki egy beszerzessel, nem tesz melle egy linket...
-
-
axlfsi
veterán
Ne is mondd! Ez meg a masodik hulyeseg, amivel 2018-ban, egy Android 8.0-n talalkozom - de csak a Huawei-nel; a widgetek tartalma NEM(!) frissul automatikusan... csak ha pl. ujrainditom a default launcheremet...
Borzasztoan irritalo...
Igy azert konnyu jol gazdalkodni az akkuval, ami valoban meg is tortenik, nem kell napkozben toltenem jo esetben, de azert az ne menjen mar a hasznalhatosag es kenyelem rovasara, mert akkor nincs jo szajize a dolognak.Van egy tippem, hogy valahol ez allithato, de egyelore nem jottem ra...
En egyebkent Wunderlist-et hasznalok, de pl Evernote-nal sem frissul jol, vagy akar az Idokep widget-je sem...
-
Úgy kell használni, hogy nem direktben letölteni a firmware állományt, hanem a telefon frissítőjébe átirányítani FF-ből és úgy frissíteni a telefont a rendes, arra hivatott menüben (Rendszerfrissítés), akkor nem lesz gond, mert a nem megfelelő verziót visszadobja a telepítő.
Nem véletlenül szoktam erőltetni az IMEI ellenőrzést sem és a válasz alapos elolvasását és értelmezését (L09 vagy L29)), nem pedig csak annak első néhány szavát a firmware verziónál, mert akkor is kizárva a hibalehetőség. -
Nem lesz probléma garancia szempontjából, nincs jelentősége, hogy hol vásároltál.
Ha gond van, akkor amíg adott típusra nincs hivatalosan kiadva az új verzió, addig garis probléma esetén visszahúzandó a régebbi - a Firmware Finder megcsinálja azt is, csak gyári visszaállítással jár - és annyi.ron8: Attól függ, hogy milyen módban, auto módban ha úgy érzékeli, hogy a minimális változtatás nem olyan szintű, amit a környezet igazol, akkor nem lehetetlen, hogy úgy reagál.
-
Aryon87
félisten
Quickpic app. Ott lehet okosan csinalni a dolgokat, es 1TB-ot kapsz. Tovabbi ugyeskedessel (meghivas) tovabbi 1TB tarhelyek szerezhetok be. Termeszetesen legalis a dolog. Nek3m 3TB helyem van. 1 a hatranya: mire az aljara ersz, megoszulsz. Mondom ezt en 18k keppel...
Bar elvileg van idorendes kereses az appban.
Tovabba ott a google fotok ingyenes mentesi opcioja, ahogy elnezem egesz jo minosegben tarolja a kepeket (termeszetesen picit csokkentett felbontasban, de meg azok is remekul visszanezhetoek).Mind2 app kepes azonnal menteni, de beallithato a quicpic ugy is, hogy csak toltes kozben mentsen, pl ejjel mikor alszol.
Csaszi: U11-em is IP67 volt, azzal lazan furodtem.. ezt meg nem furdettem meg. Esot viszont rohogve birja.
Golyos. Gmailnal nekem sincs szamlalo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged