- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Én az LG G2-m, G4-em is egy ilyennel töltöttem (5V; 0,7A éjszakára rádugva), és most egy usb-c adapterrel a Mate-t is szoktam vele tölteni, bár ehhez az akksihoz már lehet, hogy nagyon gyenge ez a töltő.
G4-nél úgy éreztem, hogy később kezd el 100%-ról visszaesni, ha ezzel töltöttem fel, mint a gyári töltőjével napközben, amit feltöltés után egyszerre kihúz az ember. Ez a töltő/töltés nem igazán termel hőt, ami az akksinak káros lehet, csiga tempójú a folyamat (kb 3,5-5 óra, ha alacsony töltési szintről indul)
A SuperCharge lehetőséget megtartom azon ritka esetekre, amikor sietve kell feltölteni a telefont.
Vagy ajánlatosabb inkább mindig a gyári töltőfejet használni, mert az egyszer így, másszor úgy töltés sem szerencsés az akksinak?@ Olivér Queen
Sógorom talált vmi nyomtatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged