-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ÁrFaLó #18368 üzenetére
Nem frissítés fogja megoldani, mert ha olyan jellegű probléma lenne, akkor nem csak nálad jelentkezne, hanem sokaknál/mindenkinél, de valami egyedi van ott.
Ellenőrizni kell a kapcsolódó beállításokat és opciókat, illetve gyári visszaállítás után várni akár néhány napot és használni közben a telefont, hogy beálljon, valamint az AI megtanulhasson dolgokat a használati szokások alapján az energiagazdálkodás tekintetében. -
bandigyerek
senior tag
válasz
ÁrFaLó #18295 üzenetére
Akkor kezdődik a csiki-csuki. Alkalmazásokat egyenként feltenni, egy napot hagyni Ha nincs baj, tovább lépni. Vagy már alap állapotában is sokat eszik? Mondjuk bejelentkezés nélkül is? Wifi nélkül? Mobilnet nélkül? Lehet hardver hiba, de ezt ki lehet egy hét alatt szűrni.
-
mirci18
addikt
válasz
ÁrFaLó #18290 üzenetére
Pedig ez elvileg akkuproblémára utal.
Eddig LG G5-öm volt.
Ott 6-8 hónap használat után a 4 órás sot időm lement 2-re.
Gyakorlatilag ha dolgozom és nem nagyon nyúlok a telefonhoz bír ki egy feltöltéssel 12 órát.
De mikor 24 órában használtam folyamatosan mert olyan helyen voltam hatszor töltöttem fel 20 százalékról 100-ra.
Nálam is azt veszem észre hogy egy program sem meríti hanem a rendszer alvó állapot alatt is aktív marad és szívja az aksit. -
Aryon87
félisten
válasz
ÁrFaLó #18284 üzenetére
Korainak tartom azt az akkucserét, és 7-8% éjszaka alatt nem sok szerintem. Ha az AOD is aktív, akkor meg pláne.. Nekem van hogy 20%-ot is merül önmagában tétlenül éjjel, emiatt nem fogom szervizbe vinni. Valami háttérben eszik, de azt se feledd, hogy a 3 töltés még nem meghatározó tényező, hogy jobb lesz. Kell idő az akkunak mire beáll, és a telefon is megtanulja a használati szokásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest