-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
snecizero #17834 üzenetére
Ez volt a kérdésed:
Azt be tudom állítani, hogy ha gyenge az aksi akkor a led világitson?
Ha igen akkor hol tudom a telefonon beállítani?
Én a telefon beállításai között értettem, hogy (szerintem) nem beállítható.
Külsős programmal, hogy ki mire "veszi rá" a telefonját, az már más dolog.
De továbbra sem értem, hogy ha "utolér a vég", és már 3%-on "vegetál" a telefon, akkor miért kell még egy fogyasztót állandóra bekapcsolni.
Neked vmiért fontos. Viszont akkor csak a külső app-ot kell hozzá meglelni. Én sajnos nem ismerem. -
kp78
addikt
válasz
snecizero #17827 üzenetére
Azt be tudom állítani, hogy ha gyenge az aksi akkor a led világitson?
Szerintem nem, és nem is logikus amit szeretnél, hisz ha már gyenge az akksi, akkor pont, hogy pl. a vaku sem használható, hiszen próbál minél kevesebb fogyasztót engedni. Persze a led fogyasztása minimális, de mégis csak fogyaszt. -
válasz
snecizero #17664 üzenetére
Hasonló érzést kelt bennem is, a 21 év mobilozásom alatt a két N95 volt meg legtovább, azok közül is az N95 8GB a rekorder a maga 16 hónapjával, de akkoriban még nem jöttek ki olyan sűrűn igazán jó telefonok, ezért a Mate 10 Pro még ha valóban nagyon jó is, nem sok esélye van olyan hosszú intervallumra és pont a Note9 cserén agyalok, még ha hamarosan jön az új Mate, kell néha a változatosság.
Igaz, most lefoglaltam magam más jellegű vásárolgatással - amely eszközök ténylegesen megdolgoznak az árukért és még afelett is - és nem biztos, hogy amellett akarok a telefon cseréjére is időt és energiát áldozni, ami jó hír a Mate 10 Pro-nak.
Használd egészséggel az új telefont! -
válasz
snecizero #17622 üzenetére
A J7 - ahogy előttem is írták - nem a csúcskategóriába tartozik, így nincs sok értelme ahhoz hasonlítani, viszont sok csúcstelefon tulajdonosan örülne, ha az általad leírt használat mellett - aminek egy részét még így sem ismerjük, de ha mindent gyárin hagytál, akkor bizonyos szinkronizációk, frissítések...stb. is futnak - csak 17%-ot merülne a készüléke.
A másik, hogy ha csak tegnap vásároltad a készüléket, akkor várni kell még, hogy a rendszer beálljon, frissüljön és szinkronizálódjon minden, illetve megtanulja a használati szokásaidat. -
törölt tag
válasz
snecizero #17626 üzenetére
Nem, ezt azért, hogy ezt azért próbáld ki, hátha egy picit jobb lesz.
Nagyon sokmindentől függ a telefon merülése, és hülyeség más készülékekkel összehasonlítani. Tudok mondani olyan kínai noname telefont amiben 10-13 k-s akksi van, aztán 3-4 óra kijelzőidőt nem tud produkálni, de olyan Xiaomi-t is, ami árban 40-60 k, de 8-10 órákat összelehet vele hozni.
Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor használat(Legfelül) látod hogy mikor mi ette az akksit. -
törölt tag
válasz
snecizero #17622 üzenetére
Csinalj egy wipe cache-t:
'Gyári visszaállítás a telefon kikapcsolt állapotában:Egyszerre kell megnyomni és benyomva tartani a hangerő fel és a főkapcsoló gombokat, a Huawei logó megjelenése után elengedhetők a gombok, amikor is megjelenik a Recovery menü, abban a hangerő gombokkal lehet navigálni, kiválasztandó a Wipe data/Factory reset, a végrehajtást pedig a főkapcsolóval lehet jóváhagyni.
Wipe Cache:
A fenti lépéseket kell követni, a különbség csak annyi, hogy a Wipe Cache partition opciót kell választani a Wipe data/Factory reset helyett.'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Windows 11
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Hálózati / IP kamera
- GTA VI
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest