- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
Az itteni legutóbbi téma kapcsán újra ráhasaltam erre a chrome-os megjelenítés frissítés problémára. 1 napos tesztelés után úgy tűnik van egy megoldás:
chrome://flags
Android SurfaceControl -> Disabled#chrome #fagyás #lefagyás #megjelenítés #képernyőfrissítés #bug
-
Kiskutya
veterán
Na megjött a motorola edge 40! Eddig úgy gondolom jó választás volt! Maga a telefon nagyon szép, szebb mint a képeken! Legszívesebben tok nélkül használnám viszont egy fóliát sürgősen szereznem kell valahonnan. Mate 10 pro-hoz tudom hasonlítani de pár óra használat után azt kell hogy mondjam minden téren van fejlődés! Kamera jobb a kép és a video is az volt az első hogy a stabilizátort kikapcsoltam videonál és semmi remegést nem tapasztaltam! Videoban látványosan jobb! Ami nagyon feltűnt elsöre a hangja! Nagyon szépen szól ez a telefon valahogy sokkal szebben és dinamikusabban szól mint az előd! A lekerekített kijelző nekem tetszik kicsit furcsa volt hogy hosszabb mint amihez szoktam! A szinekben és fényerőben nem látok problémát mintha a fekete még feketébb lenne pedig a mate is oled! Rendszer sebesség nagyon pörgős, hiába nem csúcs soc de semmi akadást vagy lassulást nem éreztem! Azokat az appokat amiket használtam még idő hiányában nem tudtam tesztelni de a huawei egészség app működik és sikerült összehangolni a huawei watch 3 gt órámmal is! Tovább tesztelem a hétvégén majd írok ha van más amit tapasztalok! A lényeg aki váltani szeretne és nem szeretne horror áron telefont venni ezt nagyon ajánlom! Tényleg előrelépés minden téren egyedül az infra hiányzik már akinek az fontos! Ha valamire valaki kíváncsi keressen nyugodtan akár privátban is!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bubaaa #32063 üzenetére
Remélem a héten megjön majd írok! Nehéz volt olyan telefont találni ami minden olyan dolgot tud mint a mate 10pro de azért legyen előre lépés és ne horror áron. Leírás és tesztek alapján ez a Motorola megfelelő. Oled kijelző megvan a tárhely nagyonbb a ram több ip68 megvan és kamerába is jobb elméletileg ja és a sztereó hang! Egyedül az infra bukta de azt 6 év alatt egyszer sem használtam. Max 3 évre tervezek vele ha bejön.
-
Kiskutya
veterán
Úgy néz ki megvan az utód! Hosszas keresgélés után találtam egy olyan telefont ami első látásra minden téren előrelépés és aránylag jó árban van! [motorola edge 40] ( 135-re jött ki emagos rendelés tehát van 30 napom tesztelni ha bármiben visszalépést tapasztalok megy vissza) A jó öreg mate 10pro meg marad mert nincs szívem eladni!
-
-Fly-
tag
válasz
Sterilzona #32056 üzenetére
Én nem igazán tapasztaltam ilyesmit. Időnként a Google alkalmazások szeretik elfelejteni a képernyőtartalom frissítését, de ha leküldöm és újra megnyitom akkor minden rendben van -ez nem a készülék hibája...
Az akkucsere nemrég volt meg és az üzemidő növekedésével együtt a stabilitásra is jó hatással volt -egy régi, elhasználódott áramforrás nemcsak az üzemidőt befolyásolja, de egy energiaigényesebb feladathoz sem képes biztosítani a teljesítményt; sok lefagyásnak és "programhibának" lehet az okozója... -
Decske
senior tag
Nejem használja az én régi Mate 10 Pro-mat. Néha random bekapcsolódik az automata fényerőállítás rajta, de más panaszt nem hallok tőle a telefonnal kapcsolatban.
-
fericske
addikt
Az enyém is 6 éves.
Esztétikailag és műszakilag is új állapotú.
Az akkuja nem tudom mennyit romlott, 2 naponta töltöm mint újkorában, a használati szokásaim függvényében.
Annyi, hogy én nem frissítem a google appokat.
Rendszer app, meg 3rd party app mehet. -
4D4M
senior tag
válasz
Kettő is működik még a családban és van egy tartalékban is (szeretem a bevált dolgokat megőrizni). Nem tapasztalok semmit a felsoroltak közül.
chrome fagy, gepeles szovegbevitel fagy
–
Ha ugyanarról a jelenségről beszélünk, akkor ezeket a chrome csinálja sajnos.. valójában nem lefagyás, csak valami megjelenítési anomália – lehet tovább írni, rögzíti a bevitt szövegeket, mert egy ablakváltás után ott van minden. Ez egy régi történet tudomásom szerint és én speciel nem találtam rá megoldást.Gyári visszaállítással és akkucserével mindenképp próbálkoznék, ha amúgy elégedett vele az ember.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Semmi gond nincs a telefonnal. A nejemé novemberben lesz 6 éves, egy természetes akkucserén kívül semmi baj nem volt vele. Visszaállt a kiváló kamera ( a Mate 20 pro is), nagyon gyors a menü és a telefon összes szolgáltatása. Nyilván már sok szempontból elavult, az USA értelmetlen korlátozásai is megtették a hatásukat a régebbi típusoknál.
Lehet, hogy annyira gyenge már az akku, hogy az okozza a hibákat, feszültség nélkül nincs élet a mobilokban sem. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Par oldalt visszaolvastam. Ugyhogy, ahogy latom masoknal is vannak gondok.
Pl, kilep mindenbol fo kepernyore lep, chrome fagy, gepeles szovegbevitel fagy, random ujraindul, neha neha nem indul 1-1 alkalmazas, ma reggel pl gmail semmit nem csinalt stb
Ezeken felul, nagyon gyenge mar az aksija, ugyhogy szerettem volna kicsereltetni. De egyre jobban elbizonytalanodok.
Gondolom akkor nem pont egyedi eset az enyem, egyszeruen kezd elevulni. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani a mate 10 pro-nál az új lenyomat lezárást? -
sebijani1982
senior tag
A szabvány első verziója 2016 márciusában jelent meg, majd 2016 novemberében a második változat követte.
A Google 2017 októberében mutatta be a Pixel 2-t , amely eSIM-támogatást adott a Google Fi szolgáltatásához.
Az Apple először 2017 szeptemberében vezette be az eSIM támogatást az Apple Watch Series 3- mal.2017. októberben mutatták be a Mate 10 pro-t.
Ebből kiindulva esélytelen volt rá, hogy kapjon.forrás telefonguru, wiki
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Nem tud
, nem tudom pontosan mikor jelentek meg az első eSIM-es telefonok, de szintem pár évvel később mint a Mate 10 Pro, vagy ha már voltak is akkoriban, akkor is nagyon ritka lehetett az amelyik tudta azt a funkciót.
Én legelőször iPhone-oknál és csúcskategóriás Samsungok-nál hallottam erről az eSIM-ről, de azoknál is csak pár éve, előtte azt se tudtam, hogy létezik ilyen.
Neten rákeresve azt találtam, hogy a Huawei P40, P40 Pro és Mate 40 Pro amik tudják az eSIM-et a Huawei készülékei közül. -
wwhy
veterán
Srácok, eSIM-et tud a kicsike
-
Úgy tűnik, búcsúzom a topiktól.
Egy barátom elejtette a telefonját így nekiajándékoztam a cserélt akksis Mate 10 Prot.
A gyereknél azért még ott van egy, ami az asszonyé volt, de arra már nincs nagy rálátásom.
Imádtam, mikor 2018 szeptemberben vettünk a feleségemmel 2 tök egyforma barna Mate 10 Pro-t, nem volt egyforma telefonunk a Sony Ericsson K660i óta -
-
barm
tag
Sziasztok, akkut csereltettem a telefonomban, gondoltam, megosztom veletek a tapasztalataimat röviden. Nekem megérte, megint jól bírja az aksi, ha nem is annyira, mint amikor új volt a telefon.
A Jókai téren csinálta a srác, hamar kész lett. Sajnos a hátlap alatti fólia egy kicsit lejött az üvegről a melegítés ellenére, ezért most úgy néz ki, mintha ott törött lenne a hátlap, de ez csak belül van. Ha előre mondja, akkor is megcsináltatom, mert így újra használható a telefon, csak már nem olyan szép. Szóval tudom ajánlani
ÜdvJa, viszont mintha kicsit jobban melegedne a telefon. Legalábbis nem rémlik, hogy korábban navigáció miatt az egész tök forró lett volna bármikor. Elvileg ez lehetséges?
-
edward2
addikt
válasz
grafnet #32043 üzenetére
Pedig nem működik. Amint launchert váltasz felugrik a 3 gomb alul. Amint gesztusra váltanál felugrik egy figyelmeztetés, hogy ehhez vissza kell váltanod a miui launcherre.
Pl miui13ban ahogy neten néztem videókat benne volt a default home app beállítás a display alatt. Miui14ben a 12t pro-n nincs ilyen beállítás. Tehát visszafelé mentek mindenképpen.
(próbálkoztam alternatív megoldással amit majdnem elfogadtam amíg a chromeban lévő gesztus például így nem működött)
#32044 Dictator
Amik nem tetszettek:
-nagyon erősen tolja kamerában az iso-t. Manuálisan jó ha utána állítasz
-RAW borzalmasan gyenge
-többször meghalt úgy a kamera modul, hogy újra kellett indítani (lehet egyéni probléma)
-nova nélkül én nem tudok telefont elképzelni
-12T pro nagyon fej nehéz, kézben eléggé instabil
-kamera modul borzalmasan vastag ami köszönő viszonyban sincs a hivatalos vastagsággal -
edward2
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32041 üzenetére
Itt a launcher problémára gondolok. Az hogy novát használj meg gesztus vezérlést az sajnos nem működik.
MIUI 14ben az a vicces, hogy például a default launcher beállítás nem is létezik. Magadtól nem lehet megnyitni. Csak a nova amikor problémázik, hogy nem default launcher akkor onnan lehet csak beállítani...
-
-
-
Odaadtam most a már egy ideje tartaléktelefon státuszban lévő Mate 10 Pro-t, mert kimosta a P30-át, és azt mondja lassú, kidobálja alkalmazásokból.
Előtte csináltam egy teljes törlést. Én ilyeneket sosem tapasztaltam. Mitől lehet? -
wrrs
tag
válasz
P1eTr0 #32032 üzenetére
4 és fél után a gyári fóliát egy uncsi értekezleten lepiszkáltam.
Azóta nincs rajta semmi. Hibátlan. Nillkin és Mofi tokot váltogatok, mikor milyen kedvem van. Van szuperfóliám, 2-3 féle, semmi kedvem felrakni és aztán erőlködni, megszokni, stb. Tokból kivéve piszokjól néz ki. Jól "átvertek" ezzel a kütyüvel. Visítva adtam érte a pénzt, ma meg oda nem adnám annyiért sem amennyiért vettem. -
ystuc
tag
Mai nap vettem észre, hogy vállalhatatlan képet lőtt a telefonom. Úgy egy hete fotóztam vele utoljára, akkor még jó volt. Meg akartam törölni a hátulját, hátha valamiért maszatos. És ekkor döbbentem meg: A lecse mozog, a védőüveg eltűnt. A felső kamerán rajta van, az alsón nincs, csak hát az alsó a fő kamera...
Vajon szervizben csak ezt a pici üveget tudják pótolni, vagy nyertem egy hátlapcserét? Ami amúgy teljesen karcmentes...
Több, mint 5 éves a teló, nem terveztem még a cseréjét én sem. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi napon a 2 éve felrakott fólia megadta magát a telón, szó szerint lerohadt
Célját elérte, mert a kijelző tökéletes állapotban van. Most elgondolkodtam rajta, tegyek-e rá egyáltalán. Ti hogy használjátok? Alapvetően vigyázok rá, de mindig tettem rá, "nehogy baj legyen" alapon.
Csak érdekelnek a vélemények
Köszi előre is a hozzászólásokat.
-
barm
tag
válasz
deka10 #32030 üzenetére
Ez a baj, ebben minden van. Lehet infra nélkül élni, de mégis visszalépés. Az üzemidő is jó volt az elején, nem tudom, melyik telefon tudja azt most (két nap), és a töltés is gyors.
És nem tömeg telefon...
Most, hogy erről írok, éppen tegnap fagyott le úgy az egész, mint még soha. Kikapcs gombbal újra kellett indítanom -
deka10
senior tag
Mate 10 pro-ról váltottam samsung s20 fe snapdragonos verzióra tökéletes minden esetben, 158000 Ft-ért jutottam hozzá egy akcióban, független, egyedül az infra távirányító hiányzik.
-
name
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #32021 üzenetére
Minden telefonom úgy pusztult el hogy kiesett a kezemből a betonra. Én hordozható eszközt nem vennék százezrekért. 120hz? Üzenetíráshoz, meg fb-hez?
-
GEIL
addikt
Aki olyan komplex felhasználással tolja a telóját hogy a bankkártyái is hozzá vannak rendelve, NFC és társai....mellette netbankolás...stb stb...fontos hogy mindig a legfrissebb biztonsági frissítés legyen rajta és persze androidból se akarok maszatolni a 9.0 környékén, mert sebezhető, támadható, feltörhető...(microsoft fiók, google fiók, sony fiók, céges póstafiókom)...biztonságban szeretném tudni..ez fontos, nem véletlenül kell a régebbi hibákat és réseket orvosolni.
-
GEIL
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32021 üzenetére
Előrelépés ezekben az esetekben "érezhető":
60 hz ---> 90 / 120 hz
ip67 ---> ip68
6 Gb RAM ---> 8 / 12 Gb RAM+ a lényeg, a szoftver és biztonsági frissítés támogatás !!!
Még ma is használható a Mate10 pro....de a 60hz-et már darabosank érzem a kb 2 hónap 120 hz után...
...összességében még az A53 5G-ről sem térnék vissza....jó volt, de lefőtt a kávéja, eljárt az idő felette.... -
"érezhető előrelépés"
Miben? Jelenleg már P30 Prot használok, mivel felpúposodott a Mate 10 Pro akksi, és szükségem volt akkor a dual simre. De sok szempontból visszasírom a Mate 10 prot, ujjlenyomatolvasó, lapos nem ívelt, nincs noccs, jobban szerettem.
Amiben a P30 pro jobb, hogy van 50x zoom. melóhelyen gyakran használom, mert van egy golyóálló üveggel ellátott vizsgálóhelyiség, és ahányszor kinyitjuk az ajtót az plusz több perces procedúra, így meg zoommal látok olyat is az üvegen keresztül, amit szabad szemmel nem.
Én is nézegettem az iphone 13 pro-t, a simában nincs 120z, 60-ast én már tuti nem veszek. Meg egyel több kamerája van. De még egy 13 minin is elgondolkodtam. Annyira sokkal többet rá kéne fizetni, még ha egész jól ki is tudnék ebből szállni...Még egy infó: Akkut cseréltem most magamnak. Kínából rendeltem, valóban úgy tűnik, hogy gyári jött, csak épp ugyanúgy 2018 gyártású, sőt 2 hónappal öregebb mint ami volt. Asszem 78% az élettartama.
Jó nyilván 10 euróért mit vártam, meg a mostani felpúposodva semmire nem volt jó, azért ez hozza annak a teljesítményszintjét felpúposodás nélkül.
Viszont a hátlap nem ragadt vissza tökéletesen, kicsit huppog az éle, most meg már hogy benne ajóúj(abb) akksi nem merem nagyon hőlégfúvózni. -
teszt345
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha nem fogalmazok jól, de nem tudom mi a hivatalos elnevezése: lezárt képernyőt alulról felfelé húzva megjelennek ikonok (zseblámpa, AI Lens, időzítő, hangrögzítő). Ezeket hol, hogyan lehetne szerkeszteni, cserélni? Feltehetőleg gyárilag ott vannak, sosem babráltam még velük. BLA-L29 - EMUI 12.0.0 (Build .226) -
wrrs
tag
Detto! Iszonyat... Semmi másért nem cserélnék telefont, mert 5 éves létére makula akksi, és fólia nélkül is karcmentes kijelző és test. Mondjuk én vigyázok a dolgaimra, meg sutakezű se vagyok (na majd most fogom elejteni...
).
Valahol írták, hogy a sima böngésző gond nélkül megy, csak azzal meg nem vagyok kisegítve, ha a Chrome-ban van minden.
Én meg azt hittem, hogy az ADGuard az oka, de aztán rájöttem, hogy nem. Én is mindent próbáltam már, de semmi sem segít. Vicces, mert nova, reklámblokkoló, ikonpakk, stb. minden évek óta úgy van és csak ez az egy ami difis lett.
-
4D4M
senior tag
Igazán nem fagyasról van szó, pláne nem memória miatti. Akár az ersitesi sáv lehuzasatol visszaáll (vagy a YouTube ablak megmozgatasatol). Mintha a megjelenítésért felelős részben lenne valami. Mert pl egy szövegbeviteli mező kitöltésekor is nyugodtan lehet tovább írni, ha nem is látod valójában gond nélkül fut az oldal csak a kép nem frissül. A "fagyás" alatt írt szöveg ugyanúgy oda került.
-
barm
tag
-
barm
tag
Sziasztok. Nálatok is fagy a Chrome böngésző? Az enyém néha megáll, ki kell lépnem, hogy újra éledjen. De már a kilépés pillanatában látom, hogy magához tér.
Ismerős nektek? Van rá megoldás? -
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Szeretnék videót felvenni, de hang nélkül. Hiába állítom be a némítást, akkor is felveszi a hangot. Ugyan az MATE 20X-nél is.
-
jovás
senior tag
Megcsináltam a mentést, de mi ez a 2 alkalmazás, valaki tudja?
Köszönöm. -
jovás
senior tag
válasz
Exelsior24 #32000 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Most nézem, hülyén fogalmaztam az előbb:
viszont se a képeket, se a videókat nem tudom megnézni a gépen, mert ENC kiterjesztésű fájlokat csinált belőle. Ezért kérdeztem, hogy ettől még működhet a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest