Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz GEIL #32020 üzenetére

    "érezhető előrelépés"
    Miben? Jelenleg már P30 Prot használok, mivel felpúposodott a Mate 10 Pro akksi, és szükségem volt akkor a dual simre. De sok szempontból visszasírom a Mate 10 prot, ujjlenyomatolvasó, lapos nem ívelt, nincs noccs, jobban szerettem.
    Amiben a P30 pro jobb, hogy van 50x zoom. melóhelyen gyakran használom, mert van egy golyóálló üveggel ellátott vizsgálóhelyiség, és ahányszor kinyitjuk az ajtót az plusz több perces procedúra, így meg zoommal látok olyat is az üvegen keresztül, amit szabad szemmel nem.
    Én is nézegettem az iphone 13 pro-t, a simában nincs 120z, 60-ast én már tuti nem veszek. Meg egyel több kamerája van. De még egy 13 minin is elgondolkodtam. Annyira sokkal többet rá kéne fizetni, még ha egész jól ki is tudnék ebből szállni...

    Még egy infó: Akkut cseréltem most magamnak. Kínából rendeltem, valóban úgy tűnik, hogy gyári jött, csak épp ugyanúgy 2018 gyártású, sőt 2 hónappal öregebb mint ami volt. Asszem 78% az élettartama.
    Jó nyilván 10 euróért mit vártam, meg a mostani felpúposodva semmire nem volt jó, azért ez hozza annak a teljesítményszintjét felpúposodás nélkül.
    Viszont a hátlap nem ragadt vissza tökéletesen, kicsit huppog az éle, most meg már hogy benne a új(abb) akksi nem merem nagyon hőlégfúvózni.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák