Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
Gaben-1971 #19532 üzenetére
Na igen, de az egész sztori.... Bementem ma kb 15percet vitatkoztam azon az amúgy lekezelő eladóval, hogy ez csere vagy nem csere, számomra ez nem fer csere, szerinte meg ez így működik. ( Ami igaz is, mint végül kiderült ) nade 15perc után azt mondja, ha nem hiszem hivjam fel az apple supportot,na mondom oké. Felhivtam és mint kiderült nálunk nincs ilyen részleg a supportba akik a reklamációkkal foglalkoznak, ìgy kapcsolt egy külföldi kollégát, akivel 20percig kellett beszélnem, meg szembesiteni a helyzettel és akkor mondta, hogy az apple szemlélete az, hogy a rossz készülékek működő alkatrészeit újra felhasználva ( hogy ne gyártson annyi szemetet ) beépìti új ( ?! )készülékekbe és amit küldenek telefont cserébe , na annak az árából kap az ember kedvezményt a régi telefonjából felhasznált alkatrészek alapján. Na szóval,ha ezt tisztázta volna velem az eladó a boltba, akkor nem vitáztam volna ott 15percet plusz 40percet az apple supporton.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest