Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fegyonc

    csendes tag

    Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

    Aki T-home-on keresztül vette a táblát:
    A Domino Quick Sim-hez tartozó telefonszám és 1 GB adatforgalom aktiválásának lehetőségei (2 éven belül bármikor megteheted):

    1.) Felhívod a 30-as telefonszámot és bediktálod az adataidat, ami hibára fut (de legalább az adataidat hozzárendelik a hívószámhoz). Ezt követően bekocogsz a legközelebbi T-pontba vagy T-partnerhez és az ott dolgozó ügyintéző körülbelül 5 másodperc alatt aktívvá teszi a kártyát. (Tapasztalatból beszélek! Eltelefonálgattam erre kb. 2e Ft-ot, plusz benzinköltség. Iszonyt boldog voltam.)

    2.) Bemész a T-pontba vagy T-partnerhez a sim-mel, a táblagéppel és a személyes irataiddal és intézed személyesen a kártya aktíváltatását. (Azért jó, ha nálad van a táblagép is, mert le is tudod ellenőrizni, hogy az aktiválás sikeresen megtörtént).

    Mindegy melyiket választod, akkor is el kell menned a T-be, sajnos.
    Ez annak köszönhető, hogy egyik Domino Quick Sim sincs úgymond előfizetőhöz rendelve, és nincs rögzítve, aktiválva a telefonszám a T-mobile adatbázisában sem.

    Ui.: Nem tudom ki találta ki, hogy fel kell hívni a 1777-et, de ez baromság!! Ezzel a módszerrel annyit értek el, hogy elkezd ketyegni a 7 nap, de netezni nem fogsz tudni. Tehát úszik az 1 GB forgalmazhatóság!

Új hozzászólás Aktív témák