Új hozzászólás Aktív témák
-
insido
tag
válasz
dudus111 #1114 üzenetére
Amúgy kezd nevetségessé válni ez a T-h***, meg a küszködése. Még véletlenül sem akarom kiírni a nevét. Igazából most sincs velük semmi bajom. Én is tőlük vettem és mint korábban leírtam 4 nap múlva meg is jött a tábla, Wi-Fi router és a webquickmittoménmicsoda. Még aznap próbáltam regisztráltatni a kártyát... és másnap... és harmadnap... és hagytam a francba, a számítógépükkel volt valami, nem is érdekel. Használom a meglévő mobil netemmel ami másik szolgáltatónál van 500 mega, tökéletesen el vagyok vele és Wi-Fi-vel együtt pedig egyenesen pazar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Magsafe töltő eladó
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest