- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Olyat mutasson valaki, ami 2hétig bírja a standbyt és közben tud hívást fogadni-indítani.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ForRedGlory
félisten
Ha be sem kapcsoljátok, akkor bírja 1 évig is.
-
Schuler888
senior tag
Nekem meg olyat, aki a napi 1-2 zuhanyzas kozt is magan rohasztja az óráját, ahelyett hogy lerakna a toltopadra ami pont feltoltene mikozben tisztul az ember ora nelkul..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
t72killer
titán
válasz Schuler888 #3 üzenetére
Vizitúrán nem szoktam minden nap zuhanyozni, horribile dictu vezeték nélküli töltőszerencsétlenségeket magammal hurcolni
-
-
t72killer
titán
válasz Schuler888 #5 üzenetére
Ez lenne a lényeg, a mobil + powerbank tégla lecserélése valami XXI.századi technológiára.
-
Schuler888
senior tag
Es melyik ez a technologia? A jopar eves grafentol is attoro csodat vartak erre nagy csalodas a 20+eves technologiahoz kepest. A helyzet hogy nincs uj a nap alatt. Csak evrol evre ujabb eltuno bejelentesek..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
t72killer
titán
válasz Schuler888 #7 üzenetére
Ha a teló részt "butateló" szinten üzemeltetik, akkor mennie kéne. Annakidején egész hetet bírt a telefonom.
-
Schuler888
senior tag
-
t72killer
titán
válasz Schuler888 #9 üzenetére
Ok, a "kacatszekció" kikapcsol és csak az megy tovább standby-ban, ami nagyon kell. A telóm (s7e) egyébként simán tudott 4 nap készenlétet újkorában.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #3 üzenetére
napi 1-2 zuhanyzas kozt
???
Nap közben? Minek?
Én pl nem veszem le fürdéskor. (Mi band 5)
És kb 3 hetente kell tölteni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Badboys
őstag
Amennyiben az enyémet nem kapcsolom be kibír vagy 1 évet. SGV3
-
hegedus001
aktív tag
válasz 7Heads Drago #11 üzenetére
1. Azért ne mondd hogy 0-24 h ban rajtad van. Ezt senki nem hiszi el. Csak van amikor le veszed és leteszed 10 percre.
2. a Mi Band nem okosóra, sőt köze sincs hozzájuk. Jó hogy sokáig bírja szuflával….. -
Schuler888
senior tag
válasz hegedus001 #13 üzenetére
Nem akartam mar reagalni hogy oraban zuhanyozni/furdeni aztan marha jo lehet, gondolom a zokni is marad kozben kimosodik
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #14 üzenetére
Inkább arra válaszolnál amit kérdeznek.
Mert ezek szerint ha van rajtad egy óra nem lehet megfürdeni? Mert ugye sok kórházban is van csuklópánt amit le se vehetsz és úgy fürdesz. Az óra mifelénk nem zokni és nem sok közük van egymáshoz.
hegedus001: 1. Pedig rajtam van. Mondjuk sex közben tényleg zavar. Akkor nincs rajtam.
2. Azért írtam a töltési időt hogy jó ritkán kell levenni ez miatt. Mi értelme az okosórának ha nincs a kezünkön? Figyeli az alvást, jön az értesítés, ébreszt. Nekem ez bőven elég ahhoz hogy rajtam maradjon.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Schuler888
senior tag
válasz 7Heads Drago #15 üzenetére
"Mert ugye sok kórházban is van csuklópánt amit le se vehetsz és úgy fürdesz."
Ez erv. Ertem.
-
t72killer
titán
válasz 7Heads Drago #15 üzenetére
Pedig a szex közben mért EKG igencsak informatív lehet
-
7Heads Drago
veterán
válasz t72killer #17 üzenetére
20 évvel ezelőtt nem is értem hogy lehetett sportolni okosóra nélkül. Csak úgy vakon. Manapság mindenki tudni akar mindent. Mikor hol mit égetett el vagy evett meg. Pedig csak be kellene fejezni a mértéktelen zabálást. Az órától várják a csodát.
A Samu vagy az Apple óráinál is van ilyen mód ahol képes hetekig üzemelni? Mert én nem emlékszem rá. Pedig minél sűrűben van töltve annál gyorsabban megy tönkre. Manapság minden csak ideig-óráig van használva és dobjuk el. Vesszük a másikat.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #16 üzenetére
Ahogy elnézzem neked is rengeteg érved van itt felsorakoztatva. Nem győzöm őket számolni.
-
t72killer
titán
válasz 7Heads Drago #18 üzenetére
Engem egyáltalán nem a hype része vonz, hanem az, hogy a telefonok kinőtték a zsebem és mint 20éve, most is jó lenne valami kéznél lévő üzenetküldő cuccos . Ezért is hisztizek, hogy az eSIM még luxusnak számít, ill az órákból csak a nagyondzsunkák fogadnak fizikai nanoSIM-et.
Az ekg-rész a konkrét bajok korai elcsípésére kellene - de a terhelést nem hiszem, h szexxel akarnám +oldani .
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz 7Heads Drago #21 üzenetére
Hirtelen orvosokat olvastam .
-
Schuler888
senior tag
válasz 7Heads Drago #19 üzenetére
A higienia es komforterzet boven eleg ervekkent az ellen hogy abban furodjek/zuhanyozzak, karkotot sem hagyok fent
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #23 üzenetére
És naponta kétszer. Örülök neki hogy ezt is tisztáztuk. A többit inkább töröltem. Jobb lesz mindenkinek.
-
Schuler888
senior tag
válasz 7Heads Drago #24 üzenetére
Neked mindenkepp gondolom en is orulok
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #25 üzenetére
Szakadj már le rólam.
A bűnt az életünkből napi 16 fürdéssel se mossuk le.
Máté 15:11 Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hegedus001
aktív tag
Ettől függetlenül neked még mindig egy aktivitás mérőd van nem pedig okos órád
-
7Heads Drago
veterán
válasz hegedus001 #27 üzenetére
Lehet de hol állítottam az ellenkezőjét?
A lényeg hogy a Huawei megoldotta hogy okos óra is tud ilyen jó üzemidőt.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Schuler888
senior tag
válasz 7Heads Drago #26 üzenetére
Dika mesekonyvbol predikator... Máté... az hat...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #30 üzenetére
Nehéz lesz vele gps-adatokat gyűjteni-megosztani.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #32 üzenetére
Teljesen jogos, kevertem egy másik topikkal . Noigen, a régi butatelóim minimum 1hét standby-t tudtak/tudnának ma is.
Kérdés, mit lehet egy óra-méretbe bezsúfolni. A mobilhálós üzemmód/hívás azért igényel áramot.
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #34 üzenetére
Igen, egy GSM modul kellene bele, ami minimum 5-6napig bírja ébren.
-
Black_Raven
veterán
Ha semmit nem kapcsolunk be, minden óra sokáig bírja.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #36 üzenetére
Ha meg fűtésre/világításra használjuk az atomóra se bírja sokáig...
Azért be kell látni, hogy sokan úgy írnak véleményt, hogy nemhogy nem használták, de nem is látták az órát.
Ilyen alapon bármihez bármit lehet okoskodni. Van ilyen lehetőség (energiatakarékosság), nem kötelező használni.
Sok olyat csinál ez az óra, amit a GT nem, de mondjuk simán nem kell állandóan, például monitorozni a véroxigént folyamatosan. A rendszer még gyerekcipőben jár, de a memória és a tárhely mérete még sok lehetőséget tartogat. Lehet, hogy lesz olyan játék rá, amit szívesen játszom majd és mondjuk egy-két órát igénybe vesz naponta, a többi időben meg lehet takarékoskodni. Nekem a sportok döntő többsége például már kiesik, de azért még nem baj, hogy az is monitorozható vele, amit soha nem használok.
Nem mondom, hogy aki hódeszkázik, vegyen Garmint... -
t72killer
titán
válasz philoxenia #37 üzenetére
+1, nem is értem, miért nem transzflektív kijelzővel adják a jobb órákat pl a samunál. A kijelző a legnagyobb áramzabáló.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz philoxenia #37 üzenetére
Én láttam is, próbáltam is, nem rossz, de egyelőre egyikért sem cserélném le a GT2Prómat. Sztem nagyon béta fw még. A véroxigén és a pulzus nálam pont be van kapcsolva. Hát a játékkal megleptél, én ekkora kijelzőn akkor se játszanék ha fizetnének érte.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #39 üzenetére
Hát igen. A fantáziátlanság. Nem a kijelzőt nyomkodva kell játszani, nekem arra a Mate 20X5G is kicsi. Ellenben rengeteg lehetőséget nyújt az óra kellő fantáziával a való életben történő játékhoz, pl. kincskeresésé stb.
Lecserélni én sem azért cseréltem le, mert a Watch GT kevés volt, ellenben bekrepált az érintője és olvastam a topikjában, hogy ezzel nincs egyedül, ha veszek egy másik GT-t 35k körül és elromlik az is...
Szívtam a fogam, de ez tűnt jó választásnak. Azért lett Pro nem a sima, mert az akku azért ebben megint minden hasonlóhoz képest bika. -
Black_Raven
veterán
válasz philoxenia #40 üzenetére
Látod, én ilyen fantáziátlan vagyok. Tényleg nem gondoltam át, lehet azért mert nincs időm játszani, sokat dolgozom és a szabadidőmben van ezer más dolgom. Oké ezzel ezt a vonalat kitárgyaltuk. Viszont az órával nekem az volt a fő gond, hogy túl nehéznek és vastagnak találtam. Már a GT2 Pro is 11.4 mm ami számomra határeset, és itt jött a bibi mert a Watch 3-ból is csak a Pro érdekelt volna. De mivel a csuklóm vastagsága is korlátoz, a 48mm olyan hülyén nézett ki a kezemen hogy azonnal dobtam az ötletet. Pedig maga az óra design nagyon bejött+ a gördülékenysége, animációk stb. Jó lesz ez, ha foglalkoznak vele. Remélem a köv széria már piacra dob egy 44-46 mm verziót, különben megint túl nagy lenne nekem, mert a 42 mm meg kicsi. Neked hogy vált be ez az új 48 mm méret, és főleg a vastagsága a GT után?
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #41 üzenetére
Igazából a GT-t volt nehéz anno megszokni. Ez már lájtos. Azelőtt műanyagházas Casiokat hordtam, azokhoz képest az durva volt főleg alvás közben, mivel régebben éjszaka nem volt a csuklómon semmi. Ezt, bár vastagabb, nem rosszabb viselni, sőt a kialakítás miatt kevésbé izzad alatta a csuklóm, bár persze már nincs is nyár.
-
Black_Raven
veterán
válasz philoxenia #42 üzenetére
Örülök hogy könnyebb volt megszokni, nem maradt más mint, hasznäld egészséggel és sok ôrômôt ehhez a kiväló és sztem nagyon szép és jó minőségű órához, aminek a tesója az én kezemen van. Mert ez a zafír üveg, titán ház, kerámia hátlap, ütős trió és én imádom.
-
Schuler888
senior tag
válasz philoxenia #40 üzenetére
Kincskereso okosora made my day
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest