- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Black_Raven #41 üzenetére
Igazából a GT-t volt nehéz anno megszokni. Ez már lájtos. Azelőtt műanyagházas Casiokat hordtam, azokhoz képest az durva volt főleg alvás közben, mivel régebben éjszaka nem volt a csuklómon semmi. Ezt, bár vastagabb, nem rosszabb viselni, sőt a kialakítás miatt kevésbé izzad alatta a csuklóm, bár persze már nincs is nyár.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Black_Raven #39 üzenetére
Hát igen. A fantáziátlanság. Nem a kijelzőt nyomkodva kell játszani, nekem arra a Mate 20X5G is kicsi. Ellenben rengeteg lehetőséget nyújt az óra kellő fantáziával a való életben történő játékhoz, pl. kincskeresésé stb.
Lecserélni én sem azért cseréltem le, mert a Watch GT kevés volt, ellenben bekrepált az érintője és olvastam a topikjában, hogy ezzel nincs egyedül, ha veszek egy másik GT-t 35k körül és elromlik az is...
Szívtam a fogam, de ez tűnt jó választásnak. Azért lett Pro nem a sima, mert az akku azért ebben megint minden hasonlóhoz képest bika. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Black_Raven #36 üzenetére
Ha meg fűtésre/világításra használjuk az atomóra se bírja sokáig...
Azért be kell látni, hogy sokan úgy írnak véleményt, hogy nemhogy nem használták, de nem is látták az órát.
Ilyen alapon bármihez bármit lehet okoskodni. Van ilyen lehetőség (energiatakarékosság), nem kötelező használni.
Sok olyat csinál ez az óra, amit a GT nem, de mondjuk simán nem kell állandóan, például monitorozni a véroxigént folyamatosan. A rendszer még gyerekcipőben jár, de a memória és a tárhely mérete még sok lehetőséget tartogat. Lehet, hogy lesz olyan játék rá, amit szívesen játszom majd és mondjuk egy-két órát igénybe vesz naponta, a többi időben meg lehet takarékoskodni. Nekem a sportok döntő többsége például már kiesik, de azért még nem baj, hogy az is monitorozható vele, amit soha nem használok.
Nem mondom, hogy aki hódeszkázik, vegyen Garmint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest