- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
philoxenia #40 üzenetére
Kincskereso okosora
made my day
-
Black_Raven
veterán
válasz
philoxenia #42 üzenetére
Örülök hogy könnyebb volt megszokni, nem maradt más mint, hasznäld egészséggel és sok ôrômôt ehhez a kiväló és sztem nagyon szép és jó minőségű órához, aminek a tesója az én kezemen van. Mert ez a zafír üveg, titán ház, kerámia hátlap, ütős trió és én imádom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
philoxenia #40 üzenetére
Látod, én ilyen fantáziátlan vagyok.
Tényleg nem gondoltam át, lehet azért mert nincs időm játszani, sokat dolgozom és a szabadidőmben van ezer más dolgom. Oké ezzel ezt a vonalat kitárgyaltuk. Viszont az órával nekem az volt a fő gond, hogy túl nehéznek és vastagnak találtam. Már a GT2 Pro is 11.4 mm ami számomra határeset, és itt jött a bibi mert a Watch 3-ból is csak a Pro érdekelt volna. De mivel a csuklóm vastagsága is korlátoz, a 48mm olyan hülyén nézett ki a kezemen hogy azonnal dobtam az ötletet. Pedig maga az óra design nagyon bejött+ a gördülékenysége, animációk stb. Jó lesz ez, ha foglalkoznak vele. Remélem a köv széria már piacra dob egy 44-46 mm verziót, különben megint túl nagy lenne nekem, mert a 42 mm meg kicsi. Neked hogy vált be ez az új 48 mm méret, és főleg a vastagsága a GT után?
-
Black_Raven
veterán
válasz
philoxenia #37 üzenetére
Én láttam is, próbáltam is, nem rossz, de egyelőre egyikért sem cserélném le a GT2Prómat. Sztem nagyon béta fw még. A véroxigén és a pulzus nálam pont be van kapcsolva. Hát a játékkal megleptél, én ekkora kijelzőn akkor se játszanék ha fizetnének érte.
-
válasz
philoxenia #37 üzenetére
+1, nem is értem, miért nem transzflektív kijelzővel adják a jobb órákat pl a samunál. A kijelző a legnagyobb áramzabáló.
-
válasz
philoxenia #34 üzenetére
Igen, egy GSM modul kellene bele, ami minimum 5-6napig bírja ébren.
-
válasz
philoxenia #32 üzenetére
Teljesen jogos, kevertem egy másik topikkal
. Noigen, a régi butatelóim minimum 1hét standby-t tudtak/tudnának ma is.
Kérdés, mit lehet egy óra-méretbe bezsúfolni. A mobilhálós üzemmód/hívás azért igényel áramot.
-
válasz
philoxenia #30 üzenetére
Nehéz lesz vele gps-adatokat gyűjteni-megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest