- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #25 üzenetére
Szakadj már le rólam.
A bűnt az életünkből napi 16 fürdéssel se mossuk le.
Máté 15:11 Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #23 üzenetére
És naponta kétszer. Örülök neki hogy ezt is tisztáztuk. A többit inkább töröltem. Jobb lesz mindenkinek.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Ahogy elnézzem neked is rengeteg érved van itt felsorakoztatva. Nem győzöm őket számolni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #14 üzenetére
Inkább arra válaszolnál amit kérdeznek.
Mert ezek szerint ha van rajtad egy óra nem lehet megfürdeni? Mert ugye sok kórházban is van csuklópánt amit le se vehetsz és úgy fürdesz. Az óra mifelénk nem zokni és nem sok közük van egymáshoz.
hegedus001: 1. Pedig rajtam van. Mondjuk sex közben tényleg zavar.Akkor nincs rajtam.
2. Azért írtam a töltési időt hogy jó ritkán kell levenni ez miatt. Mi értelme az okosórának ha nincs a kezünkön? Figyeli az alvást, jön az értesítés, ébreszt. Nekem ez bőven elég ahhoz hogy rajtam maradjon. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
napi 1-2 zuhanyzas kozt
???
Nap közben? Minek?
Én pl nem veszem le fürdéskor. (Mi band 5)
És kb 3 hetente kell tölteni. -
válasz
Schuler888 #9 üzenetére
Ok, a "kacatszekció" kikapcsol és csak az megy tovább standby-ban, ami nagyon kell. A telóm (s7e) egyébként simán tudott 4 nap készenlétet újkorában.
-
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
Ha a teló részt "butateló" szinten üzemeltetik, akkor mennie kéne. Annakidején egész hetet bírt a telefonom.
-
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Ez lenne a lényeg, a mobil + powerbank tégla lecserélése valami XXI.századi technológiára.
-
válasz
Schuler888 #3 üzenetére
Vizitúrán nem szoktam minden nap zuhanyozni, horribile dictu vezeték nélküli töltőszerencsétlenségeket magammal hurcolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged