Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

francz'70 senior tag +1 
 Arról már nem is beszélve, hogy ezért a pénzért a letölthető Huawei Al Life applikációban (ahol hangzásképeket is lehet állítani, stb...ja de EQ nélkül, mivel az 50 000.-be az már nem fért bele ) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen ) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen 
 Biztos van azért egy réteg aki majd ráugrik a Huawei felírat miatt, de, hogy 50 000.-ért csalódni fog az tuti. Ezért a pénzért 2db Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition-t is lehet kapni, ami önmagában is lazán hozza ezt a szintet, (sőt jóval több basszussal) de a 2db már sztereóban (TWS), agyig döngöli.
 Ja, és akkor még az igazi nagyágyúkról (mint pl. a jóval olcsóbb JBL killer, Anker Soundcore Motion+) már ne is beszéljünk....
- 

- 

xsjado93 senior tag válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreHat a pusszycat által linket 5000mah-os, nem hiszen hogy túl sokáig meg tudja hajtani, nyilván hangerőtől is függ. De jobb lett volna ha maradnak a klasszik elemes slotnál, 4db AA akksi már simán tud 10000mah-t 
- 

válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreIlyen megy bele [link] 
- 

- 

válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreIgen. Van 3 fajta. Körbefút, alulról felfele, és maxra erősödik és elhalványul. Lehet venni akkut bele az enyémhez nem járt alapból. Mindegy hordozni kicsit nehéz lenne kb 8 kg. és élőben hát elég nagy. 
- 

- 

- 

ceia őstag Megnéztem Youtubeon, a JBL Flip 6 sokkal szebben szól, Bose Flex szintén, de még a Sony XB23 is jobban szól valamivel. Dobozos, lapos hangzás, kevés basszus, kevés magas. A Sonynál legalább van magas, és nem hangzik olyan dobozosan. A másik kettő meg, magasabb kategória. [JBL vs Huawei] [JBL vs Bose vs Sony] 
- 

Schuler888 senior tag válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetéreMint barmi mas dobozban amit kocsiban szallitunk haza ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
- 

philoxenia MODERÁTOR válasz  Schuler888

üzenetére Schuler888

üzenetéreFurán nézhetett ki a kocsiban.... 
- 

Schuler888 senior tag válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetére2000es evek elejen volt egy JVC hifink, kva jol szolt, es bekapcsolasnal kifordult a kezelopanel, nagyon high-tech volt minden altsulis osztalytarsam ki-be kapcsolgatta nalunk   
 [link]
- 

philoxenia MODERÁTOR válasz  Schuler888

üzenetére Schuler888

üzenetéreAz autóhifi például nincs...  
- 

válasz  Schuler888

üzenetére Schuler888

üzenetéreTalán csak a Sony nincs még.  Azért azt a kinai elemet amit kaptam hozzá nem raktam bele a távirányitóba, biztos ami biztos alapon. Azért azt a kinai elemet amit kaptam hozzá nem raktam bele a távirányitóba, biztos ami biztos alapon. Unboxing and sound test [link] 
- 

- 

Én ezt vettem a múlt héten 43656 FT. (10 kg. CD, RDS radio, USB, Bluetooth, fényjáték) Talán ez jobban megéri.   
- 

válasz  7Heads Drago

üzenetére 7Heads Drago

üzenetéreSony pl, de Harmann/Kardon -t is említhetném… 
 Mai napig egy Sony xb 31 amit használok, kb 3 éves.., de az akkuja még mindig jó..és a hangzása is. 25 ezer volt akkor akcióban.
 55 ezerért a nagyobb tesót lehetett kapni, xb 41. Az még brutálabb
 Az xb 33 is hazavágja és olcsóbb is
- 

Schuler888 senior tag 50ezer?😂😂 Megjeleneskor rendeltem a Trosmart Element T6 Maxot 30ert az reggelire megeszi es kikopi ezt es mara mar az ara is esett.. 
- 

Reignman aktív tag Egészen nevetséges az ár. A huawei-jal elszaladt a ló, kezdetben árulták az olcsó szarokat, aztán 6-7 éve tisztességes mobilokkal jöttek korrekt arcimkevel, de manapság mintha az Apple módszerével probalkoznának, jó drágán adnak mindent, hatha a sznobok megveszik. 
 Ez a zenedoboz miért kerul ennyibe, amikor egy hasonló Tronsmart 16-18e, egy flip5, vagy egy UE boom 40e körül kapható?
 Semmi szükség a Huaweira idehaza, Kínában állami támogatással biztos jól el lesz...
- 

Na jah! 
 Ennyiért Flip 5/6 is van,az se rossz a maga kategóriájában,de ott is vastagon benne van az árban a JBL logo felára.
 Aztán ott az Anker Soundcore Motion+ ami hifista füllel is komolyat ráver a 50-60k körüli szegmensre alacsonyabb áron.
 Itt a Devialet közreműködése miatt is magasabb az ár,de itt annyira sokat nem jelent,nem egy Phantom Gold.Na az pedig brutális (az ára is).
 Ez a Devialet-es együttműködés kb annyit érhet mint a Harman Kardon logo a laptopokon.
- 

mjani1172 addikt Egy kicsit barátibb ár segítene az eladásokon, kicsit túlárazottnak tűnik. 
- 

7Heads Drago veterán Nem rossz. De sztem magas ez az ár. Hogy lehet rámondani hogy korrekt? 50.000-ért már elég komoly cuccok vannak, akik jóval régebb óta tolják ezt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen
 ) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)