Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
+1
Arról már nem is beszélve, hogy ezért a pénzért a letölthető Huawei Al Life applikációban (ahol hangzásképeket is lehet állítani, stb...ja de EQ nélkül, mivel az 50 000.-be az már nem fért bele) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen
Biztos van azért egy réteg aki majd ráugrik a Huawei felírat miatt, de, hogy 50 000.-ért csalódni fog az tuti. Ezért a pénzért 2db Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition-t is lehet kapni, ami önmagában is lazán hozza ezt a szintet, (sőt jóval több basszussal) de a 2db már sztereóban (TWS), agyig döngöli.
Ja, és akkor még az igazi nagyágyúkról (mint pl. a jóval olcsóbb JBL killer, Anker Soundcore Motion+) már ne is beszéljünk.... -
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Hat a pusszycat által linket 5000mah-os, nem hiszen hogy túl sokáig meg tudja hajtani, nyilván hangerőtől is függ. De jobb lett volna ha maradnak a klasszik elemes slotnál, 4db AA akksi már simán tud 10000mah-t
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Ilyen megy bele [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Igen. Van 3 fajta. Körbefút, alulról felfele, és maxra erősödik és elhalványul. Lehet venni akkut bele az enyémhez nem járt alapból. Mindegy hordozni kicsit nehéz lenne kb 8 kg. és élőben hát elég nagy.
-
-
-
ceia
őstag
Megnéztem Youtubeon, a JBL Flip 6 sokkal szebben szól, Bose Flex szintén, de még a Sony XB23 is jobban szól valamivel. Dobozos, lapos hangzás, kevés basszus, kevés magas. A Sonynál legalább van magas, és nem hangzik olyan dobozosan. A másik kettő meg, magasabb kategória. [JBL vs Huawei] [JBL vs Bose vs Sony]
-
Schuler888
senior tag
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Mint barmi mas dobozban amit kocsiban szallitunk haza
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Schuler888 #14 üzenetére
Furán nézhetett ki a kocsiban....
-
Schuler888
senior tag
válasz
philoxenia #13 üzenetére
2000es evek elejen volt egy JVC hifink, kva jol szolt, es bekapcsolasnal kifordult a kezelopanel, nagyon high-tech volt minden altsulis osztalytarsam ki-be kapcsolgatta nalunk
[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Az autóhifi például nincs...
-
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Talán csak a Sony nincs még.
Azért azt a kinai elemet amit kaptam hozzá nem raktam bele a távirányitóba, biztos ami biztos alapon.
Unboxing and sound test [link]
-
-
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
Köszi.
Nem szépségre mentem ez esetben hanem basszusra, az meg van bőven. -
-
Én ezt vettem a múlt héten 43656 FT. (10 kg. CD, RDS radio, USB, Bluetooth, fényjáték) Talán ez jobban megéri.
-
válasz
7Heads Drago #1 üzenetére
Sony pl, de Harmann/Kardon -t is említhetném…
Mai napig egy Sony xb 31 amit használok, kb 3 éves.., de az akkuja még mindig jó..és a hangzása is. 25 ezer volt akkor akcióban.
55 ezerért a nagyobb tesót lehetett kapni, xb 41. Az még brutálabb
Az xb 33 is hazavágja és olcsóbb is -
Schuler888
senior tag
50ezer?😂😂 Megjeleneskor rendeltem a Trosmart Element T6 Maxot 30ert az reggelire megeszi es kikopi ezt es mara mar az ara is esett..
-
Reignman
aktív tag
Egészen nevetséges az ár. A huawei-jal elszaladt a ló, kezdetben árulták az olcsó szarokat, aztán 6-7 éve tisztességes mobilokkal jöttek korrekt arcimkevel, de manapság mintha az Apple módszerével probalkoznának, jó drágán adnak mindent, hatha a sznobok megveszik.
Ez a zenedoboz miért kerul ennyibe, amikor egy hasonló Tronsmart 16-18e, egy flip5, vagy egy UE boom 40e körül kapható?
Semmi szükség a Huaweira idehaza, Kínában állami támogatással biztos jól el lesz... -
Na jah!
Ennyiért Flip 5/6 is van,az se rossz a maga kategóriájában,de ott is vastagon benne van az árban a JBL logo felára.
Aztán ott az Anker Soundcore Motion+ ami hifista füllel is komolyat ráver a 50-60k körüli szegmensre alacsonyabb áron.
Itt a Devialet közreműködése miatt is magasabb az ár,de itt annyira sokat nem jelent,nem egy Phantom Gold.Na az pedig brutális (az ára is).
Ez a Devialet-es együttműködés kb annyit érhet mint a Harman Kardon logo a laptopokon. -
mjani1172
addikt
Egy kicsit barátibb ár segítene az eladásokon, kicsit túlárazottnak tűnik.
-
7Heads Drago
veterán
Nem rossz. De sztem magas ez az ár. Hogy lehet rámondani hogy korrekt? 50.000-ért már elég komoly cuccok vannak, akik jóval régebb óta tolják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 30 watt összteljesítménnyel nagy bulit tud csinálni a Huawei Joy hangszóró, a Devialet közreműködésével pedig az általános hangminőség is nagyon tisztességes.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest