- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Januárban startol a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nem rossz. De sztem magas ez az ár. Hogy lehet rámondani hogy korrekt? 50.000-ért már elég komoly cuccok vannak, akik jóval régebb óta tolják ezt.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mjani1172
addikt
Egy kicsit barátibb ár segítene az eladásokon, kicsit túlárazottnak tűnik.
-
veterán
Na jah!
Ennyiért Flip 5/6 is van,az se rossz a maga kategóriájában,de ott is vastagon benne van az árban a JBL logo felára.
Aztán ott az Anker Soundcore Motion+ ami hifista füllel is komolyat ráver a 50-60k körüli szegmensre alacsonyabb áron.
Itt a Devialet közreműködése miatt is magasabb az ár,de itt annyira sokat nem jelent,nem egy Phantom Gold.Na az pedig brutális (az ára is).
Ez a Devialet-es együttműködés kb annyit érhet mint a Harman Kardon logo a laptopokon. -
Reignman
aktív tag
Egészen nevetséges az ár. A huawei-jal elszaladt a ló, kezdetben árulták az olcsó szarokat, aztán 6-7 éve tisztességes mobilokkal jöttek korrekt arcimkevel, de manapság mintha az Apple módszerével probalkoznának, jó drágán adnak mindent, hatha a sznobok megveszik.
Ez a zenedoboz miért kerul ennyibe, amikor egy hasonló Tronsmart 16-18e, egy flip5, vagy egy UE boom 40e körül kapható?
Semmi szükség a Huaweira idehaza, Kínában állami támogatással biztos jól el lesz... -
Schuler888
senior tag
50ezer?😂😂 Megjeleneskor rendeltem a Trosmart Element T6 Maxot 30ert az reggelire megeszi es kikopi ezt es mara mar az ara is esett..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
veterán
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Sony pl, de Harmann/Kardon -t is említhetném…
Mai napig egy Sony xb 31 amit használok, kb 3 éves.., de az akkuja még mindig jó..és a hangzása is. 25 ezer volt akkor akcióban.
55 ezerért a nagyobb tesót lehetett kapni, xb 41. Az még brutálabb
Az xb 33 is hazavágja és olcsóbb is[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Én ezt vettem a múlt héten 43656 FT. (10 kg. CD, RDS radio, USB, Bluetooth, fényjáték) Talán ez jobban megéri.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
veterán
-
válasz TheBikerider #8 üzenetére
Köszi.
Nem szépségre mentem ez esetben hanem basszusra, az meg van bőven.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
veterán
-
válasz Schuler888 #11 üzenetére
Talán csak a Sony nincs még. Azért azt a kinai elemet amit kaptam hozzá nem raktam bele a távirányitóba, biztos ami biztos alapon.
Unboxing and sound test [link]
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Schuler888 #11 üzenetére
Az autóhifi például nincs...
-
Schuler888
senior tag
válasz philoxenia #13 üzenetére
2000es evek elejen volt egy JVC hifink, kva jol szolt, es bekapcsolasnal kifordult a kezelopanel, nagyon high-tech volt minden altsulis osztalytarsam ki-be kapcsolgatta nalunk
[link]"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Schuler888 #14 üzenetére
Furán nézhetett ki a kocsiban....
-
Schuler888
senior tag
válasz philoxenia #15 üzenetére
Mint barmi mas dobozban amit kocsiban szallitunk haza
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
ceia
őstag
Megnéztem Youtubeon, a JBL Flip 6 sokkal szebben szól, Bose Flex szintén, de még a Sony XB23 is jobban szól valamivel. Dobozos, lapos hangzás, kevés basszus, kevés magas. A Sonynál legalább van magas, és nem hangzik olyan dobozosan. A másik kettő meg, magasabb kategória. [JBL vs Huawei] [JBL vs Bose vs Sony]
it's more fun to compute
-
-
-
válasz Luck Dragon #20 üzenetére
Igen. Van 3 fajta. Körbefút, alulról felfele, és maxra erősödik és elhalványul. Lehet venni akkut bele az enyémhez nem járt alapból. Mindegy hordozni kicsit nehéz lenne kb 8 kg. és élőben hát elég nagy.
-
-
válasz Luck Dragon #22 üzenetére
Ilyen megy bele [link]
-
senior tag
válasz Luck Dragon #22 üzenetére
Hat a pusszycat által linket 5000mah-os, nem hiszen hogy túl sokáig meg tudja hajtani, nyilván hangerőtől is függ. De jobb lett volna ha maradnak a klasszik elemes slotnál, 4db AA akksi már simán tud 10000mah-t
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
-
francz'70
senior tag
+1
Arról már nem is beszélve, hogy ezért a pénzért a letölthető Huawei Al Life applikációban (ahol hangzásképeket is lehet állítani, stb...ja de EQ nélkül, mivel az 50 000.-be az már nem fért bele ) droidon akadozik a párosítás és lejátszás, ios-on meg alapból elérhetetlen
Biztos van azért egy réteg aki majd ráugrik a Huawei felírat miatt, de, hogy 50 000.-ért csalódni fog az tuti. Ezért a pénzért 2db Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition-t is lehet kapni, ami önmagában is lazán hozza ezt a szintet, (sőt jóval több basszussal) de a 2db már sztereóban (TWS), agyig döngöli.
Ja, és akkor még az igazi nagyágyúkról (mint pl. a jóval olcsóbb JBL killer, Anker Soundcore Motion+) már ne is beszéljünk....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 3
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Call of Duty x Squid Game crossover esemény érkezik jövő év elején
- Politika
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest