- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
beach head #308 üzenetére
A Wifi overview 360 progi alapján mondom. (Amúgy igen prima app.)
Van az igazgatói irodában egy sarok, ahol nagyon szar a jel. Rendes laptoppal alacsony jelsznten épp megy. Az iPad Air2 alig talált jelet. A huwi meg - 85 db vel, de folyamatosan kapcsolatban volt. Tehát az iPadomnál érzékenyebbnek tűnik, az omniám régebben semmit sem erzekelt. Jónak ítélem, a a többi féltucat eszközhöz viszonyítva. -
aelod
veterán
válasz
beach head #306 üzenetére
Jiayu G2F
-
pengwin
addikt
válasz
beach head #290 üzenetére
Nem alternatÍva. Jóval gyengébb harddveresen, alacsonyabb gyártási minőséget képvisel (elég sok a hibás darab (aztán a sok okos örül, hogy a teszkónak milyen jó a hozzáállása a cseréhez... no comment.
), és az Op3n Dott tableten és telefonon is egy tákolt ROM van... csak nézz be a topikjukba.
(#280) joci86
BeállÍtások>Alkalmazások, ott lehet esetleg letiltani alkalmazást, legalábbis CM-en (pl. én a hangouts-ot Google Plus-t nyugdÍjaztam)."Az EMUI széleskörű alkalmazásvezérlést tesz lehetővé, így egyenként tudjuk kezelni az appok engedélyeit, védetté tehetjük őket, hogy ne záródjanak be automatikusan, továbbá megadhatjuk, melyik érhesse el az internetet WiFi-n vagy mobilneten keresztül, vagy melyik küldhessen értesítést"
- ezen a részen is körbenézhetsz, bár nem tudom, hogy root nélkül fog-e hagyni a rendszer appok között garázdálkodni. -
Auratech
őstag
válasz
beach head #292 üzenetére
Pár hetes tapasztalat van. Szerintem ez egy tökjó telefon. A leginkább barátságos tulajdonság a fórumban leírtak mellett a kiszámítható üzemidő. Ha akarom, simán háromnapos, ha szükséges -négy öt napig is kibírja. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy különösen erős lenne az akkuja, hanem azt, hogy a korábbi készülékemhez képest (Omnia7, LGx2, iPhone 4S, 5) a kiszámíthatatlanul bekövetkező, rapszodikus merülés nincs. Szemre ugyanolyan állapotban mégis egyszer bírja, egyszer kifekszik..
Itt a dolgom végeztével egy hosszú, nyomás és söprű, esetleg a gyorstakarító (zero boost a Zero launcherből) és kiszámítható az üzemidő. Egyszóval megbízható. -
Dyrg
aktív tag
válasz
beach head #292 üzenetére
Mire vagy kíváncsi? Már szinte mindent leírtunk róla... nálunk az asszony nyúzza, nagyon bejött neki, nagyon jó az akku kezelése, nekem egy Ace4 van, de simán lecserélném rá...
Nagyon jó ez a proci+vga összeállítás erre a felbontásra, hasít mint állat...
Amúgy nem hiszem, hogy egy class10-es kártya sokkal lassabb lenne mint a belső... elenyésző a különbség használatkor... -
joci86
senior tag
válasz
beach head #290 üzenetére
Olvasgattam egy ideig a topikját, mert megmozgatta a fantáziámat az a 30 ezres készülék. Nem tudom, hogy most hogyan állnak arrafelé a dolgok, de amikor legutóbb arra jártam, elég random módon frissítették a készülékeket. Sokan a frissítéstől várták, hogy megoldja az akku kijelzés hibáját, javít a fényképek minőségén, megoldja a kijelző valamilyen vibrálós hibáját (bár ez utóbbit nem olvastam tömegesen).
Kb. ezek után döntöttem el, hogy az Op3n Dott nekem nem alternatíva. Amúgy is MTK-s SOC dolgozik benne (elméletileg navigálásra jobb a Qualcomm SOC).Régóta nem olvastam bele a topikjába, lehet, hogy azóta minden megoldódott. Bár a buta (bal oldalon fent) helyen lévő bekapcsoló gombot nem javítja a frissítés
Nekem 5-10-zel többet megérne az Y550 (az alacsonyabb felbontású kijelző ellenére is).
-
Dyrg
aktív tag
válasz
beach head #283 üzenetére
A 4 giga tárhelyből 1.4 giga használható marad... az sd-kártyára szinte alig enged valamit pakolni, hála a kit-kat-nek (jól elcseszték...) állítólag a lollipop már jobban optimalizáltabb lesz e téren, de hogy megkapja-e ez a telefon azt nem tudni... rootolás után viszont meg lehet cserélni akár a belső tárhelyet az sd-kártyával (hogy fordítva lássa a teló) így akár 32gb belső tárhely is lehet, persze működő root még nem látott napvilágot...
-
joci86
senior tag
válasz
beach head #285 üzenetére
Az eBay-es 35 ezer az itthon a +27% ÁFA és +1500 vámkezelés után erősen megközelíti a 46 ezret, és ezen ugye még nincs is rajta az itthoni kereskedő haszna. Mire ideér az a Lenovo, sajnos árban is a G620s-sel lesz egy csoportban.
-
joci86
senior tag
válasz
beach head #283 üzenetére
"...Kevésbé örvendetes a 4 gigabájtos belső tároló jelenléte, amely bár a kategória jellemzője, csak 2 gigabájt áll a felhasználó rendelkezésére alkalmazások telepítésére, ami nagyon kevés. Szerencsére van mód microSD kártyára telepíteni, ami a biztonság, sebesség és megbízhatóság szempontjából nem feltétlenül ideális, de legalább opció a nagy játékok feltételére..."
Forrás: TESZT
A Lenovo K3-at a Huawei G620s-sel lenne érdemes összehasonlítani,az lenne a saját kategóriája.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
beach head #279 üzenetére
Megéri a 35-öt, és jelenleg ennyi pénzért nincs jobb... Ajánlott vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest