- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
Én a legnagyobb hiányként a közelségérzékelő hiányát tudnám említeni... Ez még egy fapados múzeumszökevényben is benne van, ebből sikerült kifelejteni... Ez a pofátlanság netovábbja! mivel fényérzékelő sincs benne, így egy appal és a g szenzorral valami kényelmet lehet hozni az automata képernyő be és kikapcsoláshoz, de messze körülményesebben, mint egy átlag telefonnál. Én egy y300-ast javaslok helyette, ami bár kisebb kijelző, de nagyobb akku, több szenzor, és számtalan custom rom, jobb kernelekkel. A fényképező vakus, plusz van értesítő led. Jobb vétel lenne, mint a 330.
-
Zolio3
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a következő hibára: vettünk egy ilyen készüléket, echte gyári, nincs hozzányúlva, a névjegyzékkel azonban baja van. A google fiók működik, a szinkronizálás is rendben van, azonban, ha a készülékbe beviszünk új névjegyet, akkor nem teszi fel a google szerverre, tehát az.új névjegyet nem szinkronizálja le. Most csak az a megoldás maradt, hogy a névjegyet exportáltam vcf-be, majd gmail címjegyzékbe beimportáltam. Ez látszik a telefonon, ezeket a nevjegyeket tudom módosítani, vagy törölni, az a gmailes fiókba is rendben lesz. Viszont ha a,készülékkel hozok létre új névjegyet az nem fog a google fiókba látszani. Találkozott már valaki ilyennel? Valami rosszul van állítva, vagy menjen szervízbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Subaru topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest