Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
Kb másfél éves a telóm és elővettem a rootolás témát mert már nem garis.
Az összefoglalóban írt unlockroot módszerrel kezdtem, de nem jött össze.Bemásoltam az sd-re a dload mappát, indítottam a leírt módon és kaptam egy listát a lehetőségekről egy hanyatt esett droiddal a háttérben.
Kiválasztottam a firmware frissítés sd kártyáról ott a dload mappában levő update.app-ot s azt kaptam, hogy update package's ext name error és nem telepítette. Aztán az Unlockroot persze nem működött.
Viszont megvolt a Superflash program, ami csont nélkül megcsinálta, mindenféle másolgatás meg mókolás nélkül. Semmi fátyolosodás, kamerahiba meg kinaiság. Az ADB driver már fent volt. Csak a MSE vírusirtó visított, meg a tűzfalban kellett engedélyezni a hozzáférését.
És rootolva lett. Ha valaki nem ismerné: http://logout.hu/bejegyzes/lasy/root_jog_megszerzese_superflash_programmal.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest