- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
#25120000 #16998 üzenetére
Nem hülye kérdések, anno én is föltettem ezeket. Az SD kártyából le lehet csípni párszáz megát RAM bővítésnek, bár tapasztalatom szerint elég 128, mert afölött már lassít inkább a rendszeren, mint gyorsítana. Ez hívjuk swap-nak, megfelelő kernel telepítésével használható pl. a Memory swap for root programmal (Google Marketről letölthető). A gyári kernel (rendszermag) ugyanis sajnos nem támogatja a swapot, hiába rootolod a telót.
.
Sokat ez sem gyorsít a rendszeren, de legalább használható marad, nem fogy el pikk-pakk a memória.
.
Gyorsításra egy új romot ajánlanék, én a Cyanogenmod 10.1 by Fonz93-at használtam. Villám ezzel sem lesz, de a gyárinál akár kétszer gyorsabb is lehet. Persze nem agyontelepített állapotban.
.
A sebességhez pedig csak annyit, hogy ez a hardver ennyit tud. Meg kell barátkozni vele, ha egyelőre nem akarsz vagy nem tudsz más hardverre költeni. -
0xmilan
addikt
válasz
#25120000 #16988 üzenetére
Kevés a memória a telefonban, így a memóriaigényes appok (játékok) futtatásakor a rendszer hajlamos a rendszer folyamatait is kilőni a memóriából, hogy jusson a játéknak.
Ezt semmilyen alkalmazás telepítése nem fogja megoldani. Tehetsz fel custom ROM-ot, ami jobban kezeli a memóriát, de fizikailag akkor is csak 512 MB lesz a telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest