Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
valentine2 #16498 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy tedd rá a legújabb romot, amit még folyamatosan frissítgetnek. Vannak olyan custom romok, amik már régen készen vannak, nagyon jó kernellel. Messze stabilabb, mint a gyári. A CM romokba nincs google apps, mellé fel lehet tenni egy your gappsot, amiben a Google play áruház van, és kész. Nincs benne felesleges kacat. A gyári rommal ilyet nem lehet! Ha frissítesz, akkor töröl mindent, minden appot feltesz, ami a gyári romba bele van téve, természetesen nem lesz rootolt a telefonod sem. Tehát dload után ismét rootolni kell.
Abban egyet értek veled, hogy a gyári jó, én is azt szeretem pl. autóalkatrészben. Te még nem használtál custom romot, én már közel másfél éve azt használom. Érzem a különbséget. A mostani romnál semmivel nem jobb a 206. Talán még rosszabb, mint a 194. Azt mérlegeld, ha nem válik be a 206, utána mit csinálsz?! Mert visszafrissíteni nem tudsz, csak bl nyitás után. -
Zolio3
senior tag
válasz
valentine2 #16492 üzenetére
Tudod frissíteni a Dloados módszerrel. Amikor én váltottam, akkor még nem volt 206, csak valahol 196 környéke, vagy még annyi sem, de írták már itt a fórumon, hogy a 206-ban benne maradt az értesítési sáv probléma. Másik gyári romra nincs sok értelme frissíteni, sajnos nincs látványos javulás. Ha akarsz valamit kezdeni a telefonoddal, és nem eladni, akkor nyúlj bele mélyebben, és használd élvezettel. Jó rom-kernel párossal lehet ezt szépen használni. De a gyári rom nem ez a kategória. Sajnos.
-
sgergi
veterán
válasz
valentine2 #12446 üzenetére
Bármikor felhasználható, hiszen ez hardver és a telefonhoz köthető kód függő, amik az idők során nem változnak.
-
kokokka
addikt
válasz
valentine2 #12288 üzenetére
Gyári B196-om van fent és alapban van 140-160Mb szabad RAM-om. Nem értem neked hogyhogy csak 110 körüli volt a gyárival? A 0. leírásban szereplő nyitás pedig tökéletes, nem bonyolult és a világon semmi probléma nincs vele. Ez a kínai verzió nekem inkább taszító, mint egyszerűbb. De ugye kinek mi....
-
Bass
addikt
válasz
valentine2 #12284 üzenetére
Van ra mar stabilnak mondhato cm11 nyugodta lehet mar hasznalni a mindennapokban is.
Mas, nincs valakinek otlete hogy az androidos bongeszokben hogy lehet atvinni egyikbol a masikba a konyvjelzoket? Esetleg valami progi hozza?
-
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12284 üzenetére
Érdekes,nekem semmi bajom a gyári laucherrel,pedig az előző Sony telefonomon Holo Launcher volt...De már anyira belaktam a huawei gyári cuccát hogy amikor feltettem egy Holo-t,3 perc mulva töröltem is
-
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12282 üzenetére
Közben sikerült,végül a SuperSU eltávolitotta a kínai bizbazt másodszorra...köszi a linkeket mégegyszer
-
BeerBier
senior tag
válasz
valentine2 #12277 üzenetére
Köszi,a módszer félig működik a rootolást sikeresen elvégeztem az ajánlott program segítségével pár perc alatt..
De a kínai root program eltávolitása nekem sehogy se sikerült -
valentine2
csendes tag
válasz
valentine2 #12277 üzenetére
A VROOT innen érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest