- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OGI-san
csendes tag
válasz
bluefox82 #2481 üzenetére
A dual mic a hibás, néha nekem is csinálja. Valószinüleg nem jó a zajcsökkentés. Ki lehet kapcsolni:
A G300-as témájából loptam:
(#1776) emisi83
"akinek lenne még problémája a mikrofon hangerejével, illetve panaszkodnak hogy halk, azoknak itt a megoldás
-> Szerencsére a halk mikrofon problémára is létezik egy trükk, nálam bevált. A tárcsázóban írd be ezt: *#*#2846579#*#* Erre feljön egy szervíz menü, ott pedig lépjél be a ProjectMenu / Background setting / Dual Mic setting-be, és kapcsold ki a dual mic opciót (tedd (B)off(/B)-ra). Ha minden igaz, ezután már rendben lesz a hangerő beszélgetés közben."Még annyit tennék hozzá, hogy ha kikapcsol a telefon, akkor szinte biztos hogy visszaállítódik bekapcsolt állapotra. Én hogy ne kelljen megjegyezni a számot felvettem névjegybe, annyi különbséggel hogy lehagytam az utolsó *-ot. Így amikor leütöm az első *-ot a tárcsázóban már mutatja is egy kis sávban a számot.
Remélem segítettem.
A módszert köszönjétek emisi83-nak. -
jercsi
tag
válasz
bluefox82 #2481 üzenetére
Biztos a telefon nem a szolgáltató ?
Meg ennél a telefonnál nagyon figyelni kell arra hogy hogyan tartod a szád elé , nekem ha nincs rásimulva az arcomra teljesen akkor nálam is ezt tapasztalom...alig hallanak
jó hát nézzük el huawei éknek , szépen lassan de ott lesznek a csúcskategória közt ... -
jakabtamas
tag
válasz
bluefox82 #2110 üzenetére
Én inkább lemondanék a hackről, csak full gyári állapotú telóm legyen. Rootoltam , van CWM is ,de nekem a gyári állapot jobban tetszett.
Valahogy biztonságérzetet adott az h nincs hack. De az még kicsit jó érzés volt, ha besz@rik a teló a CWM mindent megold.
De minek kellett nekem babrálni ?
Ha valaki rájön,hogy lehet a CWM-et leszedni, kérem mondja meg!
U.I. Az unroot sem segít
DE VAN EGY MEGOLDÁS!!!! AMikor töltőre lököd,akkor a power + vol - gombot lenyomván elindul. De nem tuti,mert nem volt lemerülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest