- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak arra. Amit előtte írtam, illetve kérdeztem tőled P7 kapcsán.
1. Újraindítás:
Időnként érdemes újraindítani a telefont. Én pár naponta szoktam, hasznos dolog.2. Task kezelő:
A háttérben futó alkalmazásokat lehet vele kezelni, ami droidnál nem ritka (főleg ROOT nélkül, de akár feltepelített programoknál is). Ezek lassíthatják a telefont, meríthetik az akksit, problémákat okozhatnak a működésben...stb. stb. Pl. előre telepített alkalmazások, google üdvöskéi, amik folyamatosan "ébren" tartják a telefont.Pl.: Néhány háttérkép/zene kezelő alkalmazás olyan problémát is eredményezhet, hogy úgy fogyasztja az akksit, dolgoztatja a telefont, hogy te észre sem veszed. Nekem az egyik ilyen program több mint duplájára növelte a záróképernyő fogyasztását úgy, hogy be sem kapcsolt a kijelző. Szélsőséges eset, de van olyan, ami simán leeszik 30 - 40 % -ot az akksiból egy éjszaka alatt.
VAGY
Pl.: Van olyan háttérkép letöltő, kezelő program, ami időnként felébreszti a képernyőt, ezzel meríti az akksit is és dolgoztatja feleslegesen a telefont.Mostanában már tök mindegy, hogy egy telefon vagy egy UI, OS mennyire jól optimalizált. A telefonok teljesítményéhez képest a hozzá adott akkumulátorok kevesek. Míg néhány évvel korábban egy töltéssel elmentél átlagban akár 5 napot is, addig ezeknél majdnem hogy esélytelen.
Vannak olyan programok, amit korábbi készülékeken röhögve használok, a mostani telefonokon viszont brutális akksi fogyasztást tud eredményezni. Ez ilyen, ezzel egyelőre együtt kell élni. Amíg nem szerelnek ilyen készülékekbe 4000 milis akksikat (vagy nem használnak újabb bázisút).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest