- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak arra. Amit előtte írtam, illetve kérdeztem tőled P7 kapcsán.
1. Újraindítás:
Időnként érdemes újraindítani a telefont. Én pár naponta szoktam, hasznos dolog.2. Task kezelő:
A háttérben futó alkalmazásokat lehet vele kezelni, ami droidnál nem ritka (főleg ROOT nélkül, de akár feltepelített programoknál is). Ezek lassíthatják a telefont, meríthetik az akksit, problémákat okozhatnak a működésben...stb. stb. Pl. előre telepített alkalmazások, google üdvöskéi, amik folyamatosan "ébren" tartják a telefont.Pl.: Néhány háttérkép/zene kezelő alkalmazás olyan problémát is eredményezhet, hogy úgy fogyasztja az akksit, dolgoztatja a telefont, hogy te észre sem veszed. Nekem az egyik ilyen program több mint duplájára növelte a záróképernyő fogyasztását úgy, hogy be sem kapcsolt a kijelző. Szélsőséges eset, de van olyan, ami simán leeszik 30 - 40 % -ot az akksiból egy éjszaka alatt.
VAGY
Pl.: Van olyan háttérkép letöltő, kezelő program, ami időnként felébreszti a képernyőt, ezzel meríti az akksit is és dolgoztatja feleslegesen a telefont.Mostanában már tök mindegy, hogy egy telefon vagy egy UI, OS mennyire jól optimalizált. A telefonok teljesítményéhez képest a hozzá adott akkumulátorok kevesek. Míg néhány évvel korábban egy töltéssel elmentél átlagban akár 5 napot is, addig ezeknél majdnem hogy esélytelen.
Vannak olyan programok, amit korábbi készülékeken röhögve használok, a mostani telefonokon viszont brutális akksi fogyasztást tud eredményezni. Ez ilyen, ezzel egyelőre együtt kell élni. Amíg nem szerelnek ilyen készülékekbe 4000 milis akksikat (vagy nem használnak újabb bázisút).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vallás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő