Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi
üzenetére
xda-n van 3 verzió is a témához.
Előtte töröld a korábbit, majd amit letöltesz, ide másold be:
/storage/emulated/0/HWThemes/
Állítsd be, aztán reboot, lássuk mi lesz. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi
üzenetére
Ismerem a telefont, ez itt a P7 topik

Igen, ez az OTA frissítés, okozhat helytelen működést.
itt az összefoglaló, ebben mindent megtalálsz, ami kell a frissítéshez. Ha valami nem megy, írj ide nyugodtan.
(Elég hosszú az összefoglaló, ctrl+f-re feljön a kereső, azzal könnyebb)
Amilyen rom van most a telón, azt keresd és a leírás alapján telepítsd.
A témának utánanézek. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi
üzenetére
Elvileg jön a lolli hamarosan, bár a beta elég bugos volt.
Milyen rom van most rajta?
Ha mondjuk vodás, akkor ne számíts rá.A téma visszaváltás fura, ilyet még nem hallottam.
Más témával is ezt csinálja?
Betű stílus és méret állítható a Beállítások-Megjelenés menüben, de ez a témától is függhet.
Összefoglalóban lehet betűtípusokat is letölteni.Szerk.
meg lehet, cask akkor mindenhol változik, pl böngészőben vagy klaviatúrán is. -
GSPLR
senior tag
válasz
kottebi
üzenetére
"Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban."
Erről kérnék egy linket, mert én nem láttam a Huawei-től olyan hivatalos jelentést, ami azt mondja hogy gyengén látóknak készült a készülék. Vagy úgy egyáltalán bármelyik készülékük. Ha lehet, fals információkat ne irkáljatok be, ez marhára nem jó senkinek se. Bárki idetéved és ekkora baromságokat olvas, akkor az elég megtévesztő. Értem a problémádat (el is hiszem, hogy valós), de maradjunk a valóságnál és a tényeknél. Ne keverjük össze dolgokat.
-
törölt tag
válasz
kottebi
üzenetére
"Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban."
Ezt honnan vetted?"Most, pedig aki jól lát annak is problémát okoz a fehér alapon vékony miniatűr szürke betű, amit nem is lehet megváltoztatni."
Aki jól lát - mint én is -, annak semmi problémát nem okoz. Aki pedig kevésbé, és nem tetszik, az visszavált 2.3 -ra. Benne van az összefoglalóban a leírás.Lehet változtatni a betű stílusát és a méretét is. Sok változást nem fog hozni annak, akinek nem jó a szeme.
"A fotóprogramba a képek szintén kicsi, persze a margó megint, a régi szebb és jobb volt, mert az egyik mappából átlehetett másolni a másik mappába."
Azért kisebb, mert más a felbontás méretezése. A 13 mp az nem teljes képernyő, mert nem olyan a felbontás méretezése. Nézd végig a méreteket, és hogy hogyan illeszkedik, ez minden készüléknél így van.Ezt az átmásolást nem értem.
A gyári widget -ek és ikonok pedig továbbra is attól függnek, hogy milyen téma van beállítva. 3.0 alatt kb. 10x annyi téma van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest