- iPhone topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawoka
csendes tag
válasz
dawoka #14483 üzenetére
Úgy tűnik sikeres volt az akció. A rom frissítés rendbetette az akku használatot. A felrakás után még egyszer bekapcsolás után lenullázta magát, azóta még egyszer kapott egy egész éjszakás töltést, ma reggel óta 70% úgy, hogy már teljesen testreszabtam
köszönöm szépen a szakértő és gyors segítséget, örülök hogy ismét vidám tulajdonosa lehetek eme remek telefonnak!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka #14460 üzenetére
Az összefoglalót olvasd el! Nem tudom, hogy neked melyik a gyári rom-od! Ott minden rom megtalálható leírással együtt! Ha ez mégsem segítene akkor szerintem beválalhatod a szétszedését a telónak. Én lcd panelt cseréltem, mert hülye módon megfürdettem a telót! Az akku cseréje egyszerűbb! Az alkatrészt az AliExpessen rendeltem meg amihez dombornyomott bankkártya kell, nem kel félni tőlle én már rengeteg mindent megrendeltem onnan és még minden megérkezett! A szétszedésben meg tudok segíteni, ill. a yout.be videó!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka #14453 üzenetére
Szia, ne félj a saját magad álltal végzett akkumulátor cserétől, nem egy ördöngős feladat! A hátlap leszedéséhez pontosan elegendő egy minden háztartásban lévő hajszárító! A you..be videó sok segítséget ad. Több is van belőlle! A hátlap levételét követően az akkumulátort 1 db csavarral rögzített fedélke kivételével majd a sorlábas érintkező körömmel való kipattintását követően hajszárítóval az előlap felől szintén melegíteni kell. Ezt követően szélesebb célszerdzámmal kivehető. A visszaszerelés már pofon egyszerű!
Kínai oldalról a mellekelt termék 2500 -3000 ft akkumulátorral együtt!A Cunaja által javasolt dolgot csináld meg előszőr! Az én általam leírtak csak ha minden törik alapon.
Én már akku csere miatt biztosan nem vinném szakihoz, ha pár ezresből megoldható.
Ui: kell még 2mm-es kétrétegű ragasztó a visszaragasztáshoz. -
Cunaja
addikt
válasz
dawoka #14453 üzenetére
Milyen rom van a telefonon? Ha újrarakod az aktuális romot, az nem old meg semmit. Cserélj egy másik romra, a kernel a felelős a töltésért, és lehet az akku megmakacsolta magát. Láttam már olyat, hogy teljesen más rom lett a telefonra téve és az akku megjavult. Egy próbát megér. Ha teljesen romot cserélsz, az formázza magához és lehet megjavul.
Más!
A buildprop mókolása azonali bootloop jelenséget csinál ha nem megfelelően van csinálva. Holnap leírom mit kell belerakni.Egy kis kérés! Akinek TWRP van fent, az lépjen bele és kicsit a menüket tanulmányozza. Állítani nem kell semmit. Ezt azért kérem, mert esetleges bootloopnál, nem rom cserét végzünk, csak a fájlt cseréljük a recoveryn keresztül ami a halált okozta. 2 perc és nem több. Advanced menü 2 dolga kell majd. 1 mount, 2 file manager. Ennyi. A rossz fájl cseréje az eredetire, jog megadása és indul a telefon.
Tessék megnézni. Mást is tud, de az nem lényeg most.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest