- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawoka
csendes tag
válasz
dawoka #14483 üzenetére
Úgy tűnik sikeres volt az akció. A rom frissítés rendbetette az akku használatot. A felrakás után még egyszer bekapcsolás után lenullázta magát, azóta még egyszer kapott egy egész éjszakás töltést, ma reggel óta 70% úgy, hogy már teljesen testreszabtam
köszönöm szépen a szakértő és gyors segítséget, örülök hogy ismét vidám tulajdonosa lehetek eme remek telefonnak!
-
dawoka
csendes tag
válasz
fatomas673 #14461 üzenetére
Köszönöm a tippet, simán ráment a decemberi gyári lolipop, most töltöm reggelig és kíváncsian várom a fejleményeket. Utánanéztem az akksi/hátlap áraknak és tényleg röhejesen olcsó. Ha a rom frissítés nem segít, valószínű házibarkács lesz a vége.
-
dawoka
csendes tag
válasz
Cunaja #14454 üzenetére
Gyári rommal megy, eddig nem volt rá panasz. Én is először arra tippeltem hogy a rom-ban az akku kezelés bolondult meg, ezért raktam újra a sajátját. Ezek szerint az nem okoz érdembeli változást. Tudtok tippet adni, melyiket rakjam fel az újak közül? Alapvetően csak működjön szépen, nem kellenek nekem futurisztikus újítások
Régen még a zte-blademet sokszor fejlesztgettem, csak az már ki tudja mikor volt, nem igazán követem az aktuális trendeket, romokat, átalakultam csendes felhasználóváGondolkodtam rajta hogy szétszedjem-összerakjam, csak még erőt kell gyűjtenem a művelethez, nomeg meg kell rendelnem valahonnan az alkatrészeket.
-
dawoka
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #14452 üzenetére
Ha nem találok mást, valószínű az lesz a végső megoldás, de szívesebben bíznám szakemberre, csak a gyári magyar 'partner' (tmx) nem volt épp segítőkész, konkrétan rá sem mértek az akksira, visszaküldték hogy törött, fizessek érte hogy megmondják hogy mi van, garanciában ne gondolkodjak
Lehet írok is a huaweinek hogy milyen arrogáns a helyi partnercégük.
-
dawoka
csendes tag
Kedves p7 guruk!
Tudnátok ajánlani olyan boltot\személyt, aki képes egy akkucserére? Sajnos az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy az akkumulátorom megadta magát és sajnos a garancia érvényesítés nem működik, tekintve hogy van egy karcolás a hátlapon, amiért gyakorlatilag a garanciavesztés állapotát erőszakolja rám a T elefontársaság. Ezt kissé nehezményezem, ugyanis a karcolás októberben történt, az akksi meg decemberben mondta be az unalmast.
Próbáltam újratelepíteni a romot, hátha az akksikezelő része adta meg magát, próbáltam wipe-olni az akksi bin-t, de hiába. Bármennyit van töltőn, bekapcsolás közben kikapcsol. Ha töltőn van, vidáman működik.
Őszintén szólva nem éppen érdekel a telefon külseje, inkább a lelke kéne hogy felébredjen...
Esetleg ha volt hasonló tapasztalat (garancia érvényesítés\akksi hirtelenlemerülés\maszek szervíz), örülnék ha tudna valaki tippet adni, mert most van egy hardveresen, szoftveresen hibátlan készülék, egy döglött akksival és ez igencsak elszomorít...
Segítségeteket előre is köszönettel,
d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest