Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megint kristályozik a Motorola
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Mobil flották
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeon.hu
nagyúr
ha van root, akkor pl Titanium adatokat is ment.
alapértelmezettnek egy program is állíthatja magát. vagy az erre alkalmas programok beállítását kellene megnézni, vagy telefon beállítások-alkalmazások kezelése, itt megkeresni az alkalmazást és törölni az alapértelmezését.
szokásos kérdések:
milyen rom van fent?
OTA frissítés volt az utolsó vagy nem? -
zeon.hu
nagyúr
nincs valami beállítva alapértelmezettnek? másik képkezelővel is ezt csinálja?
ajánlott mondjuk a Quickpic.
esetleg egy wipe/factory reset, előtte persze backup készítés.
igen, az ota frissítés kisebb, nem is ajánlott, de neked most megfelel, mivel erre már rá tudod tenni a B609-et. -
törölt tag
Lehet, én tényleg nem néztem. Viszont a további működését nem fogja befolyásolni, másik készüléken nekem nem EMUI van. Bár nem is nagyon vágyom az FB -re, már rám jön a vakarózás tőle.

JDMKid:
Nem mindig ennyire durva, elég változóan fogyaszt. Lenne mit helyretenni a szoftverben, nem véletlenül panaszkodnak rá ennyien. -
JDMKid
tag
-
törölt tag
Nem tudom, én ezen még nem próbáltam, de miután nagyon sok működési hibája van nem is nagyon fogom. Csak megnézem néha változott -e valami.
Egy másik telefonon néztem, hogy teljesen nulla használattal (tehát csak be volt kapcsolva a telefon, kikapcsolt képernyő és net mellett) FB -vel és a pajtásával 83-85 % -ra merült, azonos idő alatt ezek nélkül pedig 90 % -ra. Bárhonnan is nézem, ez alsó hangon durván 50% -os fogyasztás növekedés, és akkor a net még be sem volt kapcsolva.
Továbbá még néhány probléma, amit tapsztaltam:
- Nem érkezik meg az értesítés, de mail -ben közben már megjön. Volt hogy 20 perc is eltelt a kettő között.
- Nem aktiválódik a messenger, csak ha rábökök, vagy ha FB -ből nyomok az üzenetekre.
- Hibernálja magát az app, de fogyasztása van. -
törölt tag
Nekem másik telefonon is eltűnik... P7 -en nem használok FB -t meg a hulladékait, mert bizonytalan a működése. Csak családi telefonon. DE majd meglesem én is. A legcsúnyább dolog az, hogy a használatával lényegesen növekszik a telefon fogyasztása, net nélkül is.
Gyári fólia szerintem valami alap minőség lehet. Használható, de nálam nem sokáig tartott. Elsősorban azért, mert a szilikon tok is piszkálgatta az oldalát, de amúgy az ujjlenyomatokat egész jól bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android felhasználók OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Használattól, töltési mennyiségtől függ.