- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeon.hu
nagyúr
ha van root, akkor pl Titanium adatokat is ment.
alapértelmezettnek egy program is állíthatja magát. vagy az erre alkalmas programok beállítását kellene megnézni, vagy telefon beállítások-alkalmazások kezelése, itt megkeresni az alkalmazást és törölni az alapértelmezését.szokásos kérdések:
milyen rom van fent?
OTA frissítés volt az utolsó vagy nem? -
zeon.hu
nagyúr
nincs valami beállítva alapértelmezettnek? másik képkezelővel is ezt csinálja?
ajánlott mondjuk a Quickpic.
esetleg egy wipe/factory reset, előtte persze backup készítés.igen, az ota frissítés kisebb, nem is ajánlott, de neked most megfelel, mivel erre már rá tudod tenni a B609-et.
-
törölt tag
Lehet, én tényleg nem néztem. Viszont a további működését nem fogja befolyásolni, másik készüléken nekem nem EMUI van. Bár nem is nagyon vágyom az FB -re, már rám jön a vakarózás tőle.
JDMKid:
Nem mindig ennyire durva, elég változóan fogyaszt. Lenne mit helyretenni a szoftverben, nem véletlenül panaszkodnak rá ennyien. -
JDMKid
tag
-
törölt tag
Nem tudom, én ezen még nem próbáltam, de miután nagyon sok működési hibája van nem is nagyon fogom. Csak megnézem néha változott -e valami.
Egy másik telefonon néztem, hogy teljesen nulla használattal (tehát csak be volt kapcsolva a telefon, kikapcsolt képernyő és net mellett) FB -vel és a pajtásával 83-85 % -ra merült, azonos idő alatt ezek nélkül pedig 90 % -ra. Bárhonnan is nézem, ez alsó hangon durván 50% -os fogyasztás növekedés, és akkor a net még be sem volt kapcsolva.
Továbbá még néhány probléma, amit tapsztaltam:
- Nem érkezik meg az értesítés, de mail -ben közben már megjön. Volt hogy 20 perc is eltelt a kettő között.
- Nem aktiválódik a messenger, csak ha rábökök, vagy ha FB -ből nyomok az üzenetekre.
- Hibernálja magát az app, de fogyasztása van. -
törölt tag
Nekem másik telefonon is eltűnik... P7 -en nem használok FB -t meg a hulladékait, mert bizonytalan a működése. Csak családi telefonon. DE majd meglesem én is. A legcsúnyább dolog az, hogy a használatával lényegesen növekszik a telefon fogyasztása, net nélkül is.
Gyári fólia szerintem valami alap minőség lehet. Használható, de nálam nem sokáig tartott. Elsősorban azért, mert a szilikon tok is piszkálgatta az oldalát, de amúgy az ujjlenyomatokat egész jól bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest