Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Na csak, hogy jelentsek is valamit.
Hátha valakit érdekel.
A sok mizéria után:Vissza lépkedtem b121ig. Majd egy telefon indítás és beállítás után, hogy működik stabilan, felment a b133 rom.
Ezt belaktam úgymond, minden programot amit használok 104db elindít, lepróbál. 1 nap után előjött a hiba, vagyis random szét esett a hívás. beszélgetés közben vibráló hang, majd teljes némaság. A másik oldalon jól hallani, csak ezen az oldalon semmi, majd vonal szakadás.
Mivel a helyzet nem javult, így "feladtam", ezért ha már nem jó akkor legalább b609 legyen fent és nem a legrégibb rom, így gyári reset recovery alól, de nem indítottam újra, hanem kikapcsoltam folyamatos gombnyomással. Felment a b609. Belaktam, szintén minden program beállít, kipróbál, root felrakása, hívókép növelés, hívás felvétel, meg googlis vackok törölgetése (újság, zene stb), amik amúgy rendszer appok.
majd suspersu-ban unroot, majd supersu törlés, recovery 609 vissza, és boot.img vissza. Minden root problémás program pl TVGO megy. Ez után b609-es vendor mappa update.app telepítése.
Na jelenleg itt állok.
Mai 22 hívásból egyszer sem dobta el és nem omlott össze. Igaz csak 3g/2g hálózat van beállítva.Most megy a teszt, aztán kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest