- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dancskaa #614 üzenetére
Vele mindig meg voltak a közös pontok, ez nem is vitás. Én mindegyik felületet szeretem. Sőt, maga az iOS is bejön. Az elején, amikor megvettem a P7 -et, akkor böngészgettem ezerrel, hogy jaj mi ez a felület, gyorsan cseréljük le, aztán 1 - 2 nap és rájöttem, hogy imádom. Nekem egyébként még a HTC féle Sense 6 -os UI is bejön.
Én igazából azt szeretném, ha az emo elmenne a teljes vagy szinte teljes személyre szabhatóság irányába. Olyan megoldások, mint az LG -nél voltak, hogy az alsó szoftveres gombsort lehessen variálni, esetleg + 1 funkcióval bővíteni. Én abban látnám a jövőt, ha a különböző UI -k elmennének abba az irányba, amit profibb launcher -ek tudnak, hogy teljesen egyedivé tudod varázsolni a telefonod, mint a Buzz -nál. Persze nem biztos, hogy ők ugyan így gondolkozonak
Nem is dobja meg feltétlen a méretét, mert ha online hozzáférhető több tartalom (gombok, ikonok, navi sávok...stb.), amiket aztán úgy variálsz ahogy akarsz (méretét is), akkor szerintem az nagyon nagy dobás lenne. Persze nem hiszem ilyen benne lenne, de örülnék már a törekvésnek is.
Na de az a WP féle butított felület...na az kritikán aluli. Viszont ha jók az információim, akkor abban is lesz némi változás, valami ilyesmi irányba: Winp
Amúgy én G2 -n és POP C7 -en is az emu -t emuláltam, szóval nem vitás a hozzáállásom
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest