Hirdetés
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
P6 nekem egyszer volt a kezemben (max. 10-15 percig), makróztam vele. Nem véletlenül kezdtem érdeklődni a P7 -ről, aztán meg is vettem
Sötét részeken neki is volt problémája az élsimítással, ha nem voltak annyira jók a fényviszonyok. Bár nem mindenkinek van tapasztalata a Huawei -ről, azért dobtam fel (ettől függetlenül én is óvatosan álltam a kérdéshez). Egyébként az hogy 13 mp másodlagos, de ezt biztos te is tudod.Pl. szürkületnél, szabadtérben nagyon sok telefon szerepel le, majd megpróbálok olyat is lőni, de szerintem annyira nem lesz tuti.
Egyébként ha jól emlékszem a pirosnál sem láttam plecsnit egy másik telefonnál, pár napja. De úgyis megyek még vissza lefixálni a bizniszt, szóval majd megnézem.
Egyre több helyről hallok, hogy gyárilag független teló kerül ki szolgáltatótktól, most már én is megnézem... Ennek a veszélyét csak ott látom, hogy valakinek eladnak egy ilyet telót 2 év hűségben papírok nélkül, aztán koppan amikor a szolgáltató tiltja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4624
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sötét részeken neki is volt problémája az élsimítással, ha nem voltak annyira jók a fényviszonyok. Bár nem mindenkinek van tapasztalata a Huawei -ről, azért dobtam fel (ettől függetlenül én is óvatosan álltam a kérdéshez). Egyébként az hogy 13 mp másodlagos, de ezt biztos te is tudod.