Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika79
csendes tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Szóval köszönöm szépen a fájlokat, bemásoltam ahova kell őket, de telepítéskor csak annyit írt ki, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve"
. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett. 
Még egyszer köszi a fájlokat.
Amúgy a telepített alkalmazások közt most sincs ott, de az már nem érdekel, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett.