Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika79
csendes tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Szóval köszönöm szépen a fájlokat, bemásoltam ahova kell őket, de telepítéskor csak annyit írt ki, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve"
. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett. 
Még egyszer köszi a fájlokat.
Amúgy a telepített alkalmazások közt most sincs ott, de az már nem érdekel, működik.
-
horika79
csendes tag
Üdv mindenkinek, lenne egy kis problémám, talán tud valaki segíteni. Voltam olyan hülye, hogy sikeresen letöröltem a készülékről a "Naptár tárhely szolgáltatása" vagy valami hasonló nevű alkalmazást, és azóta nyilván nem működik a naptár szinkronizáció. Próbáltam már több helyről is szerezni az apk-t, de vagy nem engedi feltelepíteni, vagy a telepítés után folyamatosan "A naptár alkalmazás leállt." hibaüzenetet kapom. A naptár alkalmazást már újratelepítettem párszor, de az nem telepíti magával ezt. B133 van, t-mobile készülék. Van esetleg aki tudja, hogy kell megjavítani, vagy az eredeti calendarprovider.apk fájlt (és hogy eredetileg melyik mappában van) elérhetővé tudja tenni? Előre is örök hála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Aztán egy ideig keresgéltem a neten, és megvan a megoldás azoknak akik olyan hülyék mint én. Tehát be kell másolni a calendarprovider.apk-t meg az odex-et a system/app-ba eddig oké volt, DE alapból csak rw------ jogosultság van rajtuk, ezt kell szerkeszteni 0644 rw-r--r-- -re. Reboot után tökéletesen működik minden, telepíteni se kellett.